Ariasite
عمومي

آيا واكنش آلرژيك به ايمپلنت دندان وجود دارد؟

انواع ايمپلنت دنداني بيش از 40 سال است كه مورد استفاده قرار مي گيرند. متخصص لمينت دندان رشت در اين مدت هيچ موردي از حساسيت به تيتانيوم شناسايي نشده است. تيتانيوم حاوي مواد حساسيت زا نيست و نسبت به مواد بدن كاملا خنثي است. از بين موادي كه براي ساخت تاج ها و پل ها استفاده مي شود، سراميك بيشترين زيست سازگاري را دارد. خطرات واكنش هاي آلرژيك براي انواع مختلف فلزات و پلاستيك ها متفاوت است. بهتر است از قبل در مورد انتخاب مناسب ترين متريال براي خود با دندان پزشك ايملنتولوژيست صحبت كنيد.

آيا ايمپلنت نياز به بيهوشي عمومي دارد؟

خير- در اين مورد بي حسي موضعي هرگونه دردي را كاملا از بين مي برد. وقتي بستر استخوان را آماده مي كنيم و ايمپلنت را قرار مي دهيم، لرزش و فشار را احساس مي كنيد، اما درد را احساس نمي كنيد.

بعد از كاشت ايمپلنت دندان يا ريشه مصنوعي احساس درد مي كنم؟

ممكن است لثه ها تا چند روز بعد از كاشت ايمپلنت دندان كمي درد داشته باشند، اما خونريزي متوقف مي شود. محل كاشت ممكن است براي مدتي متورم شود و شما احساس ناراحتي كنيد. با اين حال، اكثر بيماران حتي نيازي به مسكن ندارند و مي توانند روز بعد به حالت عادي برگردند.

آيا حداقل سن براي كاشت ايمپلنت دندان وجود دارد؟

براي كاشت ايمپلنت دندان، تكميل فرآيند رشد استخوان مهم است. اين فرآيند احتمالاً تا سن 18 سالگي تمام مي شود. به عنوان يك قاعده كلي، رشد استخوان دختران زودتر از پسران متوقف مي گردد. در صورت شك، وضعيت رشد استخوان را مي توان با عكس برداري با اشعه ايكس از مچ دست بررسي كرد.

آيا هيچ گونه منع مصرفي براي كاشت در مورد افراد مسن وجود دارد؟

براي بهبود كيفيت زندگي با ايمپلنت هرگز دير نيست. اين درمان هيچ خطري ندارد، به طوري كه مي توان ايمپلنت را در سن 70، 80 و حتي 90 سالگي انجام داد. اگر بتوانيد تحت هر درمان دندانپزشكي برنامه ريزي شده ديگري قرار بگيريد، پس آنقدر سالم هستيد كه بتوانيد ايمپلنت را نيز انجام دهيد.

دندان ها چه زماني و چگونه روي ايمپلنت قرار مي گيرند؟

در فرآيند طبيعي پيوند، ايمپلنت ها پس از شش ماه به طور كامل در بافت استخواني فك بالا و پس از سه ماه به فك پايين ادغام مي شوند. پس از آن مي توان تاج ها را نصب كرد. در اين مرحله يك برداشت ايجاد مي شود. تكنسين دندانپزشكي از آن به عنوان پايه اي براي ساخت پروتز شما استفاده مي كند. پس از تطبيق رنگ ها و نصب پروتز موقت، در نهايت پروتز اصلي روي ايمپلنت ها ثابت مي شود.

آيا در طول درمان و پيوند ايمپلنت، بدون دندان خواهم بود؟

خير اگر قبل از درمان پروتز دندان متحرك داشته ايد، براي ادامه استفاده از آن فقط بايد اندكي تعويض شود. اگر دندان مصنوعي متحرك نداشتيد، شكاف با پروتز موقت بسته مي شود. در برخي موارد، مي توان آن را بلافاصله به ايمپلنت متصل كرد. اگر يك پروتز موقت نياز به تعمير طولاني مدت داشته باشد، راه حل هاي هوشمندانه زيادي براي اين كار وجود دارد كه به لطف آنها تشخيص دندان مصنوعي موقت، تاج و دندان طبيعي كاملا غيرممكن خواهد بود.

ايمپلنت دندان چقدر ماندگاري دارد؟

پس از بهبودي، يك ايمپلنت دندان با كيفيت بالا كه به درستي قرار داده شده است، نسبت به ريشه دندان طبيعي در برابر تأثيرات مختلف مقاوم‌تر خواهد بود. ايمپلنت تيتانيوم با بار ارتوپدي بهينه هرگز نمي شكند و مستعد پوسيدگي نيست. با رعايت بهداشت دائمي دهان، بستر ايمپلنت و بافت هاي نرم اطراف آن سالم خواهند بود. با مراقبت مناسب، ايمپلنت ها مي توانند مادام العمر دوام بياورند.

آيا مي توانم غذاي معمولي را با پروتز ايمپلنت گاز بگيرم و بخورم؟

فرقي نمي‌كند تاج، بريج يا پروتز كامل داشته باشيد، مي‌توانيد درست مثل دندان‌هاي آسياب خودتان بخوريد، صحبت كنيد و لبخند بزنيد. پروتز به طور ايمن روي ايمپلنت ثابت مي شود و مي توانيد از استحكام آن مطمئن باشيد.

https://drshamsdentist.com/%D8%AF%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA/

از چه موادي در تاج ها استفاده مي شود؟

بيشتر روكش‌ها و بريج‌ها از آلياژهاي فلزات مختلف ساخته شده و با سراميك‌هايي كه با رنگ دندان‌هاي طبيعي مطابقت دارد، اندود گشته اند. پرسلن، جايگزيني با كيفيت بالا براي بهترين نتيجه زيبايي است. براي پروتزهاي تحت حمايت ايمپلنت، سراميك هاي مبتني بر زيركونيا نيز گزينه خوبي هستند. اين نوع پروتزها هم براي دندان هاي تك روكش و هم براي دندان هاي مصنوعي بزرگ مناسب هستند. ويژگي آنها در اين واقعيت نهفته است كه نور را مانند ميناي طبيعي دندان منعكس مي كنند. اين بدان معناست كه پروتز كاملاً مشابه دندان طبيعي است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۷ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۴۰:۱۷ ] [ NOORA ] [ نظرات (0) ]

مطالعات صورت گرفته از تاريخ نشان مي دهد كه احتمالاً از همان زمان هاي اوليه كه مردم با امر تجارت آشنايي حاصل نموده اند مسئله مشاركت مورد توجه آن ها قرار داشته است. در مجمع القوانين حمورابي، مقرراتي در مورد تاسيس شركت ها و تنظيم قراردادهاي مربوط به آن ها وجود داشت و ماده 7 آن قانون مشتمل بر وجود شركت در آن زمان مي باشد.  پلمپ دفاتر از 6500 سال قبل در چين مشاركت در امر بيمه، براي جبران خسارات دليلي بر تشكيل شركت هاي بيمه بوده است. با اين اوصاف، شركت ها از قديم معمول بوده اند اما اهميتي را كه امروزه دارند دارا نبوده اند. در آن زمان شركت هاي تجاري بيشتر جنبه خانوادگي و اعتماد به يكديگر را داشته و حوزه عمل آن ها محدود بوده است.

از آغاز قرن 12 شركت ها رو به توسعه نهاده و مخصوصاً بين تجار ايتالياي شمالي رواج پيدا كرده است كه شباهت هايي به شركت هاي تجاري امروزي دارد و از قرون وسطي نيز مسئوليت تضامني و ثبت شركت هاي تجاري معمول بوده است.

در حقوق ما نخستين قانون تجاري كه در آن از شركت هاي تجاري بحث شده قانون 25 دلو 1303 مي باشد. بعد از آن قوانين 12 فروردين و 12 خرداد 1304 شمسي به تصويب رسيد. اما نخستين قانوني كه اولين بار در خصوص شركت هاي تجاري وضع شد قانون مصوب 3/2/1311 است كه از آن زمان تاكنون قانون تجارت ايران مي باشد. اين قانون بعدها به موجب لايحه قانوني اصلاح قسمتي از قانون تجارت مصوب 24/12/47 اصلاح گرديد.

تعريفي كه از شركت در قانون مدني آمده كافي نيست و در قانون تجارت نيز از آن تعريفي به عمل نيامده است اما در تعريف شركت به مفهوم تجاري آن مي توان گفت: شركت عقديست كه به موجب آن دو يا چند شخص توافق مي كنند آورده هاي خود را به قصد تحصيل سود مشتركاَ مورد تجارت قرار دهند.

ماده 20 قانون تجارت انواع شركت هاي تجاري را بيان كرده است. اين شركت ها عبارتند از: شركت هاي سهامي، شركت با مسئوليت محدود، شركت تضامني، شركت مختلط غير سهامي، شركت مختلط سهامي، شركت نسبي و شركت تعاوني توليد و مصرف. با تصويب قانون بخش تعاوني (مصوب 1370) شركت هاي تعاوني، ديگر تابع قانون تجارت نيستند؛ هر چند ممكن است به سبب انجام دادن امور تجاري، تاجر تلقي شوند.

از شركت هايي كه در ماده 20 قانون تجارت به آن اشاره شده است شركت سهامي است. ماده 4 لايحه قانوني 1347 اين شركت را به دو نوع تقسيم كرده است: شركت سهامي خاص و شركت سهامي عام.

قانون تجارت، شركت هاي تجاري را به شرح زير معرفي كرده است:

1.شركت تضامني.

اين شركت از حداقل دو نفر شريك تشكيل مي شود كه شريك ضامن خوانده مي شوند. ويژگي تعهد اين شركا اين است كه هر يك از آنان مسئول پرداخت تمام طلب شركت در مقابل طلبكاران است و مسئوليتش به آورده اي كه به شركت آورده محدود نمي شود. هر گاه طلبكاران شركت نتوانند با مراجعه به شركت، طلب خود را دريافت دارند.

مي توانند پس از انحلال شركت به شريك مراجعه كنند و شريك بايد از دارايي شخصي خود طلب طلبكاران را بپردازد. اين امر موجب شده است كه قانون گذار فرانسه، چنين شركايي را تاجر تلقي كند و آن ها را در صورت عدم قدرت به پرداخت دينشان مانند تجار حقيقي،مشمول قوانين ورشكستگي كند.

2.شركت نسبي.

شركت نسبي از جنبه هاي مختلف، مشابه شركت تضامني است ولي برخلاف شركت اخير، مسئوليت شركاي شركت به نسبت مالكيت آن ها در سرمايه شركت تعيين مي شود. براي مثال هر گاه شركت، سه نفر شريك داشته باشد و هر يك از شركا مالك يك سوم سرمايه شركت باشند هر شريكي بايد يك سوم از طلب طلبكاران شركت را بپردازد.

اگر طلبكاران به شركت مراجعه كنند و شركت قادر به پرداخت تمامي ديون خود به طلبكاران نباشد طلبكاران مي توانند بقيه طلب خود از شركت را از شركا بگيرند اما چون مسئوليت شركا تضامني نيست. طلبكاران فقط يك سوم از مطالبات خود را از هر شريك مي گيرند و براي دو سوم ديگر بايد به دو شريك ديگر مراجعه كنند.

براي نمونه،اگر سرمايه شركت 900 هزار ريال و سهم الشركه هر شريك 300 هزار ريال باشد، هر گاه دارايي شركت حين تقاضاي طلبكاران فقط 900 هزار ريال، اما طلب طلبكاران 1200000 ريال باشد، طلبكاران بابت 300 هزار ريال باقي مانده از طلب خود (كه شركت قادر به پرداخت آن نبوده است) مي توانند به هر شريك فقط تا سقف 100 هزار ريال مراجعه كنند كه اين مقدار را هر شريك بايد از دارايي شخصي خود پرداخت كند. قانون گذار ايران مقررات راجع به شركت نسبي را از مقررات شركت مدني و اصول حقوق اسلامي اقتباس كرده است و در حقوق اروپايي نمي توان براي آن شركتي مشابه نام برد.

3.شركت با مسئوليت محدود.

اين شركت نيز از حداقل دو شريك تشكيل مي شود ولي در آن بر خلاف شركت هاي تضامني و نسبي، مسئوليت شركا در قبال طلبكاران شركت محدود به آورده آن ها در شركت است. در مثال مذكور، اگر دارايي شركت با مسئوليت محدود 900 هزار ريال باشد و براي پرداخت طلب طلبكاران كافي نباشد، طلبكاران بابت باقي مانده طلب خود يعني 300 هزار ريال ديگر، نسبت به دارايي شخصي شركا حقي نخواهند داشت.

وجوه مشترك اين شركت با شركت هاي تضامني و نسبي اين است كه اولاً سرمايه شركت به صورت سهام نيست بلكه هر شريكي درصدي از سرمايه را مالك است كه از آن به سهم الشركه تعبير مي شود، ثانياً سهم الشركه را نمي توان بدون رضايت ساير شركا به ديگران منتقل كرد.

4.شركت سهامي خاص.

اين شركت از حداقل سه شريك تشكيل مي شود و ويژگي بارزش اين است كه صاحبان سرمايه كه به سهامدار تعبير مي شوند داراي اوراق سهم هستند نه اينكه مانند شركت هاي پيش گفته، سهم الشركه داشته باشند. در اين نوع شركت، سرمايه به سهام مساوي تقسيم شده و هر شريك مالك تعدادي از اين سهام است. فرض كنيم سرمايه شركتي كه از سه سهامدار تشكيل شده بالغ بر 900 هزار ريال باشد و هر يك از آن ها يك سوم اين مبلغ را به شركت آورده باشند و سرمايه شركت نيز به 900 سهام 10000 ريالي تقسيم شده باشد.

در چنين صورتي هر يك از شركا مالك 300 سهم است و مي تواند تعدادي از آن ها را به كساني كه مي خواهد منتقل كند. علي الاصول اين انتقال آزاد است و اين امر از ديگر خصايص عمده شركت سهامي خاص به شمار مي رود. شركت سهامي خاص دو ويژگي ديگر نيز دارد:
اول اينكه در آن، مسئوليت سهامداران محدود به مقدار سهام آن هاست؛ چيزي كه در مورد شركت با مسئوليت محدود نيز صادق است
دوم اينكه موسسات شركت،يعني شركاي اوليه آن، نمي توانند با پذيره نويسي، يعني با مراجعه به عموم مردم، سرمايه شركت را تامين كنند و آورندگان سرمايه فقط خود موسسان هستند.

5.شركت سهامي عام.

آنچه در مورد شركت سهامي خاص گفته شد، در مورد شركت سهامي عام نيز صادق است، جز اينكه اولاً در اين نوع شركت سهامداران بايد لااقل پنج نفر باشند، ثانياَ موسسان مي توانند براي تشكيل سرمايه شركت، با انتشار اوراق پذيره نويسي، اشخاص ثالث را در تامين سرمايه سهيم كنند.

6.شركت مختلط غير سهامي.

اين شركت تركيبي است از شركت تضامني و شركت با مسئوليت محدود؛ با اين توضيح كه يك يا چند نفر از شركا در قبال اشخاص ثالث داراي مسئوليت تضامني اند و عده اي ديگر از شركاء، مسئوليتشان محدود به آورده آن هاست. در حقوق فرانسه فقط شركاي اخير تاجر نيستند، اما در حقوق ما هيچ يك از شركاي اين شركت، چه ضامن و چه غير ضامن تاجر تلقي نمي شوند. به علاوه شركاي غير ضامن به عنوان شريك نه حق اداره كردن شركت را دارند و نه اداره امور شركت از وظايف آنان به شمار مي رود.

7.شركت مختلط سهامي.

اين نوع شركت تركيبي است از شركت تضامني و سهامي خاص. به اين ترتيب كه يك يا چند نفر از شركا در قبال اشخاص ثالث داراي مسئوليت تضامني اند و عده ديگر كه از آن ها به سهامدار تعبير مي شود، مسئوليتشان محدود به آورده آن ها است. تفاوت اين نوع شركت با شركت مختلط غير سهامي در اين است كه سرمايه شركت به سهام تقسيم شده است و شركاي سهامدار حق مديريت بر شركت را ندارند و مديريت شركت فقط به شركاي ضامن مربوط مي شود.

8.شركت هاي تعاوني.

همان طور كه در مطالب قبلي گفته شد، شركت هاي تعاوني الزاماً شركت تجاري نيستند بلكه اگر موضوع آن تجاري نباشد، شركت تجاري محسوب نمي شوند. اين شركت ها انحصاراَ تابع قانون بخش تعاوني (مصوب 1370) هستند و تنها تصفيه آن ها تابع مقررات تصفيه در قانون تجارت است.(تبصره 1 ماده 54 قانون 1370)

قانون 1370 شركت تعاوني را تعريف نكرده است ولي از مجموع مقررات اين قانون، به ويژه از ماده يك آن چنين استنباط مي شود كه قانون گذار از روح قانون شركت هاي تعاوني مصوب 1350 دور نشده است. در واقع شركت تعاوني را هنوز هم مي توان شركتي تلقي كرد كه اشخاص به منظور رفع نيازمندي هاي مشترك و بهبود وضع اقتصادي و اجتماعي خود از طريق خودياري و كمك متقابل تشكيل مي دهند، هدفي كه قبلاَ در ماده 2 قانون شركت هاي تعاوني 1350 پيش بيني شده بود و با طبيعت شركت هاي تعاوني موضوع قانون تجارت نيز تطبيق مي كرد.

در اين شركت ها فعاليت اشخاص عضو، عمده سرمايه شركت را تشكيل مي دهد. حتي در قانون جديد بر كار اعضا بيشتر از گذشته تاكيد شده است؛ چه تنها اشخاصي مي توانند عضو شركت تعاوني شوند كه از اشخاص حقيقي باشند. مع ذلك به منظور تشويق اشخاصي كه تخصص و حرفه اي دارند و سرمايه در اختيار ندارند، قانون تسهيلات بي شماري در نظر گرفته است كه توسط دولت يا بانك ها ممكن است به شركت هاي تعاوني اعطا شود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۶ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۰۶:۵۹ ] [ NOORA ] [ نظرات (0) ]

نام و نشان تجاري، قرن ها است كه به عنوان روشي براي تمايز كالاها از يك توليدكننده نسبت به ساير توليدكنندگان به كار گرفته مي شود. بطوريكه افزايش قدرت نام تجاري جهت متمايز ساختن، به طور تاثير گذاري مي تواند مزاياي قابل توجهي نظير افزايش قصد خريد، هزينه ها ي كمتر، افزايش فروش، اولويت بندي در قيمت محصولات و خدمات و همچنين وفاداري مشتري را ايجاد كند.  ثبت تغييرات شركت فرامكين و كيم در مقاله اي در سال ۲۰۰۱ اثبات نمودند كه آن سازمان هايي كه بيشتر روي برندهايشان سرمايه گذاري مي نمايند، درآمدشان افزايش مي يابد.

نام و نشان تجاري علاوه براين كه در محصولات ملموس مورد استفاده قرار مي گيرد، در محصولات نا ملموس يا خدمات نيز مطرح مي باشد. به عنوان مثال در خدمات رساني بيمارستان و سازمان هاي فرهنگي و هنري جهت جذب گردشگران مورد استفاده قرار مي گيرد.در واقع سازمان هايي كه روي نام و نشان تجاري سرمايه گذاري بيشتري دارند، سودآوري آنها نيز افزايش مي يابد.

در ايجاد نام و نشان تجاري بايد از استراتژي هاي موفقي استفاده نمود. چرا كه علامت تجاري به مسئله اي اساسي در خط مشي كالا تبديل شده است و از طرفي، در بلندمدت توليد كالا با يك علامت تجاري، به سرمايه گذاري قابل توجهي، مخصوصاً در زمينه ي تبليغات پيشبردي و بسته بندي نياز دارد.

نام و نشان تجاري يك تعهد ايجاد شده بوسيله ي يك شركت است تا بوسيله ي آن از مشتريان حمايت كند. نام تجاري نشان كيفيت و وعده به خريدار مي باشد؛ مانند طرح هاي خاص كه  مصرف كنندگان را به خريد خدمات و محصولات نام و نشان تجاري دار تشويق مي نمايند. بسياري از برنامه ريزان و سازمان دهندگان امروزه واقفند كه نام و نشان تجاري مي تواند بازده سرمايه گذاريشان را بهبود بخشد.

كيلر در مقاله اي در سال ۱۹۹۳ ارزش ويژه ي نام و نشان تجاري را به صورت  اثر تفاضلي دانش نام و نشان تجاري بر واكنش مصرف كنندگان به بازاريابي نام ونشان تجاري" مفهوم سازي نمود و پيشنهاد كرد كه دانش نام و نشان تجاري دربرگيرنده ي آگاهي نام و نشان تجاري، توسعه هاي نام و نشان تجاري، درك احساسات مصرف كننده، ترجيحات، رفتارها و گزينه هايي از نام و نشان تجاري در زمينه ي گسترده تر آميخته بازاريابي و در راه" اثر تفاضلي دانش نام و نشان تجاري" مي باشد.

از عوامل مهم تغييرات جهاني كه باعث شدند امروزه نام و نشان تجاري اهميت پيدا كنند به موارد زير مي توان اشاره كرد:

 *   فروپاشي مرزهاي بازار
*   جهاني كردن و گسترش علايم تجاري جهاني
 *   افزايش بخشهاي بازار
*   ايجاد تنوع و چرخه هاي حيات كوتاه تر
   *جذب بيشتر مشتري
*   تجارت ديجيتالي
*    عدم ثبات اقتصادي و ناپايداري بازار

ارزيابي مشتري از نام و نشان تجاري شامل چهار بُعد  آگاهي، تصور (از نام و نشان تجاري)، كيفيت و وفاداري مي گردد. وقتي شركتي درك كرده كه مأموريت نام تجاري آن، چه مي باشد، اين ادراك باعث مي شود كه كل فعاليت هاي شركت مسير و جهت حركت خود را بيابد. اين مأموريت مجموعه اي از اصول و ضوابـط مورد نياز را براي كل فعـاليت هاي شركت تدوين مي كند.

دانشمندان و  نيز كارمندان معتقدند كه اعتبار برند به طور افزايشي مهم مي باشد. براي موفقيت و افزايش سود آوري، برندها بايد اعتبار مثبت داشته باشند. توسعه يا اعتبار برند در مفهمومي فراتر از رضايت مصرف كنندگان مي باشد و اين چيزي است كه شركت در طول زمان با آن درآمد كسب مي كند و اشاره دارد به اين موضوع كه چگونه مصرف كنندگان، برند را ارزيابي مي كنند.

در واقع از ديدگاه مشتريان، نام و نشان گذاري بر روي كالا سه مورد ناملموس، اما با مزاياي قابل توجه را ارائه مي دهد:
يك برند خلاصه اي از همه ي ارزش هاي وابسته به آن مي باشد.
يك برند اطمينان مشتريان را در انتخاب هايشان بالا مي برد.
احساس رضايت مشتريان را در خريدهايشان ايجاد مي كند.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۳۱ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۱۹:۱۴ ] [ NOORA ] [ نظرات (0) ]

ايمپلنت يك روزه چيست

ايمپلنت فوري يا يك روزه به نوعي از درمان كاشت ايمپلنت دندان گفته مي‌شود كه در آن تنها ظرف يك روز، دندان آسيب ديده با ايمپلنت جايگزين مي‌شود و يا جاي خالي دندان با ايمپلنت پر مي‌شود.

 

ايمپلنت دندان چيست؟

ايمپلنت دندان همانند بريج دندان و دندان مصنوعي، يك روش جايگزيني دندانهاي آسيب ديده و از دست رفته است.كامپوزيت در رشت با اين تفاوت كه به جاي اين كه فقط جاي خالي تاج دندان پر شود، ريشه مصنوعي از جنس تيتانيوم يا زيركونيا نيز در داخل استخوان فك جايگذاري مي شود.

فوايد ايمپلنت دندان

  • در واقع هم جاي ريشه و هم جاي تاج دندان را پر مي كند، بنابراين همانند دندان هاي ديگرتان در جاي خود كاملاً ثابت و استوار است و كوچكترين حركتي در هنگام جويدن غذا يا هر موقع ديگر ندارد.
  • با كاشت ايمپلنت دندان جلوي كج شدن و به هم ريختن دندانهاي مجاور را مي‌گيريد و از نياز به درمان ارتودنسي در آينده جلوگيري مي كنيد.
  • ايمپلنت دندان تنها درماني است كه جلوي تحليل رفتن و كوچك شدن استخوان فك در محل دندان كشيده شده را مي گيرد. در غير اين صورت چه جاي دندان خالي بماند چه آن را با دندان مصنوعي يا بريج پر كنيد، به مرور استخوان فك باز جذب شده و تحليل مي رود.
  • طول عمر و دوام ايمپلنت بسيار زياد است به طوري كه اگر به خوبي از آن مراقبت كنيد ممكن است تا آخر عمر نيازي به تعويض آن نداشته باشيد.
  • اين روش بر خلاف روش‌هاي ديگر جايگزيني دندان‌هاي از دست رفته، نيازي به مراقبت ويژه و جداگانه ندارد بلكه آن را مثل دندان هاي ديگرتان مسواك مي زنيد و نخ دندان مي كشيد.
  • زيبايي ايمپلنت مشابه دندانهاي ديگرتان است و كسي متوجه مصنوعي بودن آن نمي شود.

كاشت ايمپلنت فوري يا يك روزه چگونه است؟

براي كاشت ايمپلنت فوري يا ايمپلنت يك روزه، نيازي نيست ابتدا مراحل چند ماهه جوش خوردن ايمپلنت به استخوان را پشت سر بگذاريد و پس از آن روكش بر روي دندان تان نصب شود، بلكه در همان روزي كه ايمپلنت در دهانتان قرار مي گيرد روكش دندان موقتي هم بر روي آن نصب مي‌شود.

 

مراحل كاشت ايمپلنت فوري به صورت زير است:

  • پس از معاينه و جمع‌آوري اطلاعات لازم مانند عكس اشعه ايكس از دندان ها و فك ها, در صورتي كه شرايط لازم براي كاشت ايمپلنت را داشته باشيد، دهان تان بي حس مي شود تا آماده جراحي ايمپلنت دندان شويد.
  • لثه برش مي خورد يا با پانچ سوراخ مي شود تا روي استخوان باز شود.
  • با دريل دندانپزشكي سوراخ كوچكي در استخوان فك در محل تعيين شده ايجاد مي شود. اين سوراخ به تدريج با مته هاي مختلف بزرگتر مي شود تا به ابعاد ايمپلنت دندان برسد.
  • ايمپلنت دندان كه شبيه به يك پيچ كوچك و باريك است در داخل اين سوراخ جاي مي‌گيرد.
  • پس از اتصال قطعه واسطه‌ اي به نام اباتمنت بر روي ايمپلنت، از ايمپلنت و سطح لثه قالب گيري مي شود تا روكش دندان متناسب، براي شما ساخته شود.
  • سپس روكش كه معمولا با دستگاههاي ديجيتالي فورا طراحي و ساخته مي شود، بر روي آن نصب مي‌شود.
  • لثه بسته شده و در صورت لزوم بخيه مي خورد تا اطراف ايمپلنت را بگيرد.

تفاوت ايمپلنت معمولي و ايمپلنت فوري

تفاوت اصلي اين دو روش در اين است كه در روش ايمپلنت معمولي، بعد از اين كه پايه يا فيكسچر ايمپلنت در داخل استخوان فك جايگذاري شد، بايد چند ماه صبر كنيد تا استخوان رشد كند و به ايمپلنت جوش بخورد. سپس حالا كه ثبات خوبي دارد و تحمل فشار را دارد روكش دندان بر روي آن متصل مي شود.

اما در ايمپلنت فوري براي اين كه زيبايي لبخند حفظ شود (به خصوص در جلوي دهان)، همان روز جايگذاري ايمپلنت، روكش بر روي آن متصل مي شود.

اگر چه اين روكش موقتي است و به گونه اي طراحي مي‌شود كه كمي كوتاهتر باشد تا هنگام جويدن غذا بر روي آن فشاري وارد نشود. چرا كه هنوز استخوان و ايمپلنت به هم جوش نخورده اند و ايمپلنت ثبات ندارد. در نتيجه كوچكترين حركتي در ايمپلنت باعث مي شود فرآيند جوش خوردن استخوان به ايمپلنت كه به آن يكپارچگي استخوان گفته مي‌شود، مختل شده و درمان با شكست مواجه شود.

از اين رو اين روش براي همه ممكن است مناسب نباشد، به خصوص در مورد دندان هايي كه ممكن است بيشتر تحت فشار قرار بگيرند.

 هزينه كاشت ايمپلنت دندان

هزينه كاشت بستگي به عوامل زير دارد:

  • تخصص دندانپزشك
  • تعداد ايمپلنت
  • جنس ايمپلنت (زيركونيا يا تيتانيوم)
  • جنس تاج مصنوعي (تمام سراميكي، سراميكي فلزي و يا پلاستيكي)
  • نوع پروتز بر پايه ايمپلنت
  • روش كاشت ايمپلنت (فوري، يك مرحله اي يا دو مرحله اي)
  • تكنولوژي هاي مورد استفاده
  • درمان هاي جانبي مانند پيوند استخوان جراحي لثه و غيره

شرايط لازم براي كاشت ايمپلنت فوري

  • اگر مي‌خواهيد ايمپلنت فوري بكاريد ابتدا بايد شرايط لازم براي كاشت ايمپلنت معمولي را داشته باشيد كه عبارتند از:
  • سلامت لثه و دهان
  • حجم و ارتفاع كافي استخوان فك در محل كاشت
  • سلامت عمومي مناسب جهت پشت سر گذاشتن عمل جراحي دهان
  • عدم بيماري‌هاي زمينه ‌اي كنترل نشده (هر بيماري كه داريد يا هر دارويي كه مصرف مي كنيد بايد حتماً به اطلاع دندانپزشك برسانيد تا با توجه به شرايط شما برنامه درماني مناسب در نظر بگيرد)
  • عدم دندان قروچه شديد (در صورتي كه دندان قروچه داريد به دندانپزشك بگوييد تا با برطرف كردن عامل آن و يا استفاده از محافظ دهان شبانه، جلوي تخريب دندانها و ايمپلنت را بگيرد)
  • كنار گذاشتن استعمال دخانيات به مدت چند هفته پيش از جراحي تا مدتي پس از آن

اگر شرايط گفته شده را داريد، احتمالا مي توانيد ايمپلنت فوري بكاريد. با اين حال تصميم نهايي را بايد دندانپزشك بگيرد چرا كه موقعيت دندان در دهان نيز اهميت دارد. توجه داشته باشيد اگر در محل كاشت كمبود استخوان داريد مي توانيد اين مشكل را با پيوند استخوان حل كنيد.

احتمال عدم موفقيت درمان

اين درمان يكي از موفق‌ترين درمان‌هاي دندانپزشكي محسوب مي‌شود. به طوري كه برآورد مي‌شود ميزان موفقيت آن بالاي ۹۵ درصد است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۳۱ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۶:۲۴:۰۰ ] [ NOORA ] [ نظرات (0) ]

براكت سراميكي

براكت سراميكي همان اجزاء براكت فلزي را دارد با اين تفاوت كه به جاي نگين هاي كوچك فلزي، نگين هاي كوچك سراميكي يا پلاستيكي كه سفيد رنگ يا شفاف هستند به دندانها چسبانده مي شوند. كامپوزيت در رشت  بنابراين براكت سراميكي تقريبا نامرئي است. همچنين به جاي سيمي با رنگ نقره اي، از سيم سفيد رنگ استفاده مي شود.

 

مزايا

براكت سراميكي به دليل رنگ سفيد يا شفاف از نظر زيبايي مطلوب است و كمتر نگران بد شدن ظاهر دندانها و لبخند خواهيد بود.

معايب

  • براكت سراميكي شكننده تر از براكت فلزي است بنابراين امكان شكستن آن و نياز به ترميم و مراجعه به ارتودنتيست بيشتر است.
  • هزينه براكت سراميكي بيشتر از براكت معمولي است.
  • اگر مراقب بهداشت دهان نباشيد ممكن است براكت تغيير رنگ پيدا كرده و زيبايي خود را از دست بدهد.

براكت پشت دنداني

براكت پشت دنداني در واقع همان سيستم براكت فلزي است كه به سطح پشتي دندانها يعني همان سطحي از دندان كه روبه زبان قرار دارد متصل مي شود. از آنجايي كه سطح پشتي دندانها با سطح جلويي آنها تفاوت زيادي دارد براي براكت پشت دنداني، بايد سيستم براكت به صورت اختصاصي براي بيمار ساخته شود.

 

مزايا

اين سيستم براكت به سطح پشتي دندانها چسبانده مي‌شود پس در هنگام صحبت كردن، خنديدن يا باز كردن دهان ديده نمي شود. از اين رو زيبايي لبخند تحت تاثير قرار نمي گيرد. اين ويژگي براي بسياري از افراد اهميت دارد.

معايب

  • نصب براكت و تنظيم آن به دليل دسترسي سخت تر ارتودنتيست به آن، زمان بيشتري مي‌برد و معمولاً هزينه بيشتري دارد.
  • اين سيستم براكت به صورت سفارشي ساخته مي‌شود پس هزينه آن بيشتر از براكت فلزي و يا حتي براكت سراميكي است.
  • از آنجايي كه براكت به سطحي از دندان چسبانده شده كه رو به زبان قرار دارد، عادت كردن زبان به موقعيت جديد و تلفظ حروف و صداها با مشكل مواجه مي شود و مدتي طول مي كشد ياد بگيريد با براكت پشت دنداني راحت و درست صحبت كنيد. اين كار نياز به تمرين بيشتري در مقايسه با سيستم هاي ديگر براكت دارد.
  • تميز كردن دندان ها ممكن است كمي سخت تر باشد چون دسترسي مسواك به سطح پشتي دندانها دشوارتر است.

الاينر شفاف

درمان ارتودنسي با اين پلاك پلاستيكي بيرنگ اندكي متفاوت است چرا كه در آن خبري از نگين هاي براكت و سيم ارتودنسي نيست. الاينر يك پلاك كامل است كه دندان‌ها را در بر مي‌گيرد و به آنها نيرو وارد مي‌كند تا دندان ها را به جايگاه خاصي برساند. هر دو هفته يك بار بايد اين الاينر را با الاينر جديدي عوض كنيد.

 

مزايا

  • مهمترين مزيت اين روش، بي رنگ بودن كل وسيله ارتودنسي است. از اين رو به اين روش درمان ارتودنسي، ارتودنسي متحرك و نامرئي هم مي‌گويند. هنگامي كه الاينر در دهان قرار مي گيرد كسي متوجه وجود آن نمي شود. بنابراين نگراني از بابت بد شدن زيبايي دهان وجود ندارد.
  • مزيت ديگر اين روش آن است كه اين وسيله به دندان‌ها چسبانده نمي شود و در واقع بر خلاف براكت، ثابت نيست.
  • اگر چه اين براي بسياري از افراد يك مزيت مهم به شمار مي‌آيد چون هر زماني كه بخواهند مي‌توانند آن را در بياورند، براي برخي افراد ايراد به شمار مي‌آيد چرا كه نمي توانند دقت و توجه كافي در استفاده منظم از الاينر داشته باشند و ممكن است كه دائماً فراموش كنند الاينر را در دهان بگذارند و در نتيجه دستاوردي نخواهند داشت.
  • تميز كردن دندانها با اين وسيله راحت تر است چون تنها كافيست الاينر را از دهان در بياوريد.

معايب

  • همان طور كه گفته شد ثابت نبودن آن مي تواند يك اشكال به حساب بيايد.
  • ايراد ديگر اين روش، هزينه بالاتر آن است. هر دو هفته يكبار بايد الاينر جديدي استفاده كنيد و الاينر قبلي ديگر قابل استفاده نيست چون دندان ها حركت كرده اند و در موقعيت جديدي قرار گرفته اند.
  • درمانهاي پيچيده را نمي‌توان با الاينر شفاف انجام داد.
  • هر بار موقع تميز كردن دهان بايد الاينر را هم در بياوريد و جداگانه تميز كنيد.

مراحل ارتودنسي دندان

مراحل ارتودنسي ممكن است در افراد مختلف بر اساس نوع درمان و نوع دندان ها كمي متفاوت باشد اما به طور كلي يكسري مراحل ثابت دارد كه در ادامه به توضيح آنها پرداخته ايم :

  1. ابتدا در جلسه ي اول دكتر ارتودنسي دندان هاي شما را معاينه مي كند و مشكلات دندانها و نوع درمان و هزينه را براي شما توضيح مي دهد.
  2. بعد از آن براي اينكه بتواند دقيق تر دندان هاي شما را بررسي كند از آنها عكس راديولوژي مي گيرد.
  3. قبل از شروع كار دكتر ارتودنتيست وضعيت لثه ها و دندان هاي شما را بررسي مي كند. اگر لثه ها دچار عفونت و يا تحليل رفتگي باشند باعث مي شود ارتودنسي به درستي صورت نگيرد و يا اگر دندان شما پوسيده باشد و يا نياز به كشيدن داشته باشد باعث اختلال در روند كار مي شود، پس ابتدا بايد آنها را رفع كنيد.
  4. حال بايد بر اساس نوع ارتودنسي (متحرك، ثابت و يا نامرئي) كه مي خواهيد، كار را شروع كند.

براي درمان ارتودنسي هاي متحرك بايد از دندان ها قالبگيري شود تا الاينرهاي متحرك مخصوص آنها ساخته شود. بايد حدود ۱۵ الاينر بسازند، البته اين تعداد بر اساس مشكلات دنداني ممكن است بيشتر و يا كمتر شود. بايد هر دو هفته يكبار آنها را تعويض كرد.

https://drshamsdentist.com/%D9%85%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5-%D8%A7%DB%8C%D9%85%D9%BE%D9%84%D9%86%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA/

حال براي درمان ارتودنسي ثابت و يا پشت دنداني بايد مراحل زير را طي كنيد :

  1. در قسمت انتهايي دندان، ما بين دندان هاي آسياب يك كش به نام  فضا ساز قرار داده مي شود تا بتوان با ايجاد فضا بين دندان ها، حلقه ي فلزي براي سيستم براكت ها را دور دندان آسياب انداخت. اين كش بايد چند روز در دهانتان قرار گيرد.
  2. بعد از آن نوبت به چسباندن براكت ها مي رسد. قبل از نصب براكت ابتدا دندان هايتان را جرمگيري و تميز مي كند. يك چسب و يا اسيد مخصوص را روي سطح دندان قرار مي دهد تا بتواند براكت ها را روي دندان بچسباند. بعد از چسباندن براكت ها به دندان يك نور پلاسما با شدت بالا روي آنها تابانده مي شود.
  3. حال نوبت به اتصال سيم ها به براكت مي شود. توسط اين سيم ها مي توان فشار بر روي دندان ها وارد كرد و آنها را حركت داد. در بعضي مواقع اگر نياز به جابه جايي بيشتر و يا جابه جايي فك باشد كش هاي كوچكي را به براكت از فك بالا به فك پايين و يا از دنداني به دندان ديگر متصل مي كند.
  4. هر ماه بايد توسط دكتر ارتودنسي خود ويزيت شويد تا تنظيماتي بر روي سيم ها و تعويض كش ها انجام شود. اين تنظيمات باعث مي شود دندان هاي شما صاف و مرتب شود.
  5. بعد از مرتب شدن دندان ها كه ممكن است ۶ ماه الي ۳ سال طول بكشد، براكت ها و لوازم ارتودنسي كه در دهان كاشته شده اند برداشته مي شود.
  6. بعد از آن از دندان ها قالبگيري مي شود تا تثبيت كننده ي مخصوص دندان شما ساخته شود. حال بايد حدود ۱ الي ۲ سال از تثبيت كننده دندان يا همان ريتينر استفاده كنيد تا دندان ها در همان حالت باقي بمانند و تثبيت شوند.

نكته  : اگر مشكلات دنداني شما زياد باشد و نياز به جابه جايي فك داشته باشيد قبل از برداشتن براكت ها بايد عمل جراحي فك و صورت انجام دهيد كه اين امر باعث طولاني تر شدن دوره ي درمان مي شود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۳۰ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۵:۱۲:۵۳ ] [ NOORA ] [ نظرات (0) ]

ثبت شركت در ايران بر عهده ي اداره ي ثبت شركت ها است. تقاضاي ثبت شركت بايد توسط مديران شركت به عمل آيد. تغييراتي كه در طول حيات شركت در شركت ايجاد مي شود و به موجب قانون نياز به ثبت دارد نيز بايد توسط مديران وقت شركت به ثبت برسد: مواردي چون تغيير مدير شركت يا تغيير در اختيارات او و به طور كلي هر تغييري  كه در حقوق اشخاص ثالث تاثير داشته باشد و شركت مي خواهد كه اشخاص ثاالث از آن آگاهي پيدا كنند. تغيير آدرس شركت ماده ي 9 نظامنامه ي قانون تجارت مقرر مي دارد: در هر موقع كه تصميماتي راجع به تمديد مدت شركت زايد بر مدت مقرر يا انحلال شركت قبل از مدت معينه يا تغيير در تعيين كيفيت تفريغ حساب يا تغيير اسم شركت يا  تبديل ديگر در اساسنامه يا تبديل و يا خروج بعضي از شركاي ضامن از شركت اتخاذ شود و همچنين در هر موقعي كه مدير يا مديران شركت تغيير مي يابد و يا تصميمي نسبت به مورد معين در ماده ي 58 قانون تجارت اتخاذ شود،مقررات اين نظامنامه راجع به ثبت و انتشار بايد در مورد تغييرات حاصله نيز رعايت شود.

مديران شركت ها براي ثبت شركت بايد مداركي را تسليم مرجع ثبت كنند. اين مدارك را نظامنامه ي قانون تجارت به اين نحو معين كرده است:

- در شركت هاي تضامني:

1-يك نسخه ي مصدق از شركتنامه

2-يك نسخه ي مصدق از اساسنامه(اگر باشد)

3-نوشته اي به امضاي مدير شركت حاكي از پرداخت تمام سرمايه ي نقدي و تسليم تمام سرمايه غير نقدي با تعيين قيمت حصه هاي غير نقدي

4-نام شريك يا شركايي كه براي اداره كردن شركت معين  شده اند.

-در شركت هاي نسبي:

1)يك نسخه مصدق از شركتنامه ها 

2) يك نسخه ي مصدق از اساسنامه(اگر باشد)

3)نام مدير يا مديران شركت

4)نوشته اي به امضاي مدير شركت حاكي از پرداخت تمام سرمايه ي نقدي و تسليم تمام سرمايه ي  نقدي و تسليم تمام سرمايه غير نقدي با تعيين قيمت حصه هاي غير نقدي

-در شركت هاي مختلط غير سهامي:

1)يك نسخه مصدق از شركتنامه ها 

2) يك نسخه ي مصدق از اساسنامه(اگر باشد)

3)نام شريك يا شركاي ضامن كه سمت مديريت دارند

براي ثبت شركت هاي ايراني نيز ماده ي 10 قانون ثبت شركت ها اصل مطالبه ي حق الثبت براي مرجع ثبت شركت را پيش بيني كرده است.از آن جا كه اين ميزان حق الثبت پيوسته در تغيير است، ذكر جزئيات آن در اين جا ضرورت ندارد.

البته بايد تذكر داد كه علاوه بر ثبت شركت، خلاصه شركتنامه و منضمات آن بايد انتشار پيدا كند(ماده ي 197 ق.ت) اين امر بايد در ظرف ماه اول ثبت هر شركت و توسط اداره ي ثبت محل يا جانشين آن،بسته به مورد،در مجله ي رسمي دادگستري و يكي از جرايد كثيرالانتشار مركز اصلي شركت،به خرج خود شركت انجام  گيرد(ماده ي 6 نظامنامه ي قانون تجارت وزارت عدليه و تبصره ي آن)

ثبت شركت غير از ثبت شركتنامه است، عمل و دفاتر آن نيز جدااست. متصدي مربوطه پس از ثبت شدن شركتنامه و رسيدگي به مدارك و سوابقي كه از طرف مدير شركت ضمن تقاضانامه به عمل مي آيد،در دفتري كه به اين موضوع تخصيص داده شده ذيل شماره رديفي كه براي شركت ها معين مي شود خلاصه مفاد شركتنامه و اساسنامه را در ستون هاي آن ثبت و براي هر شركت يك صفحه مترادف تخصيص مي دهد.

انتشار خلاصه ي شركتنامه

اداره يا دايره اي كه به ثبت شركت مبادرت نموده بايد خلاصه اي از شركتنامه و منضمات آن را در ظرف ماه اول تشكيل شركت در روزنامه ي رسمي وزارت دادگستري و يكي از جرايد كثيرالانتشار به خرج شركت به طريق اعلان انتشار دهد . خلاصه ي مزبور متضمن نكات ذيل است:

1-شماره اي كه جهت ثبت شركت در نظر گرفته شده و تاريخ ثبت آن و محل و اقامتگاه شركت، با تعيين نام و نوع آن و موضوع شركت 

2-مقدار سرمايه(با تشخيص اين كه چه مقدار پرداخت و چقدر تعهد شده )

3-اسامي مدير يا مديران

4-تاريخ آغاز و ختم شركت در صورتي كه براي مدت محدود تشكيل شده باشد

5-در شركت هاي تضامني و شركت مختلط علاوه بر نكات فوق بايد اسم تمام شركا ي ضامن نيز منتشر شود

در شركت هاي سهامي موارد ديگري كه قبلاَ تذكر داده شده در آگهي قيد مي شود 

هر گاه شركت در چندين حوزه ي ثبتي شعبه داشته باشد انتشار خلاصه ي شركت به نحوي كه براي خود شركت مقرر است در محل شعبه نيز بايد به عمل آيد،و براي انجام اين مقصود مقامي كه خود شركت در آن جا به ثبت رسيده است بايد سواد مصدق از تقاضا نامه و منضمات آن را به ثبت اسناد محل وقوع شعبه ارسال دارد تا اقدام به انتشار نمايد.(ماده ي 8 آئين نامه)

https://danasabt.ir/%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA/

 

 

ثبت شعبه ي شركت در دو حال است:نخست اين كه در موقع ثبت خود شركت است در اين صورت ضمن انتشار خلاصه شركت نامه،محل شعب شركت در آگهي بايد ذكر و آگهي مزبور براي انتشار در جرايد محلي ضمن رونويس تقاضا نامه و منضمات آن به اداره ي ثبتي كه شعبه ي شركت در آن جا واقع است فرستاده شود. ديگر اين كه پس از ثبت شركت مبادرت به افتتاح شركت مي شود. در اين حال شعبه ي شركت مانند تغييراتي كه بعداَ در شركت واقع گردد ذيل ثبت شركت به ثبت رسيده و آگهي مي شود سپس آگهي مزبور و رونويس تقاضا نامه و منضمات به ثبت محل فرستاده مي شود. در هر حال مدير شعبه و يا كسي كه از طرف شركت در شعبه ي مزبور حق امضا دارد يعني امضاي او براي شزكت الزام آور است بايد معرفي و آگهي شود.

سرانجام، همان طور كه گفتيم، ماده ي 9 نظامنامه ي قانون تجارت، انتشار تغييراتي را كه در وضعيت شركت ثبت شده ايجاد مي شود،ضروري دانسته است. نتيجه ي عدم انتشار مواردي كه نظامنامه به عهده ي مديران گذاشته اين  است كه اولاَ مديران ممكن است مطابق قواعد عام،به سبب خطاي خود،محكوم به جبران خسارت اشخاص ثالث شوند و ثانياَ اشخاص ثالث مي توانند تاثير اين تغييرات را ناديده بگيرند،چه تغييراتي كه به نظر آن ها نرسيده ،در مقابل آن ها قابل استناد نيست. 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۳۰ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۵۲:۴۸ ] [ NOORA ] [ نظرات (0) ]
  • معرفي شركت تعاوني

يكي ديگر از شركت هاي تجاري شركت هاي  تعاوني است كه هدف آن با ساير شركت هايي كه تاكنون درباره ي آن ها صحبت شد فرق مي نمايد زيرا هدف ثبت شركت هاي سهامي عام و خاص و نسبي و غيره فعاليت به منظور سود و بهره دهي بيشتر است در صورتي كه هدف اصلي شركت هاي تعاوني كمك به بهبود وضع اقتصادي و رفاه شركاء و تامين حوائج و نيازمندي هاي مخصوص آن ها است.
شركت تعاوني شركتي است كه بين اشخاص حقيقي،براي فعاليت در امور مربوط به توليد و توزيع،در جهت اهداف مصرح در قانون بخش تعاوني ،تشكيل مي شود.هدف اصلي اين شركت ها كمك به بهبود وضع اقتصادي و رفاه شركاء و تامين حوائج و نيازمندي هاي مخصوص آن ها است و معمولاَ در مواقعي بيشتر تشكيل مي شود كه وضع اقتصادي آشفته و نامساعد باشد و بعلت تورم و گراني قدرت خريد مردم كم است و لذا براي ارائه خدمات و توليد و امكانات رفاهي،اقشار كم درآمد را تحت پوشش خود قرار مي دهد.

توصيه مي شود كه مقالات زير را نيز بخوانيد:

- مجوز ثبت شركت تعاوني

- شرايط تشكيل و ثبت شركت تعاوني چيست

ضمناَ اين مطلب ناگفته نماند كه در شركت هاي مزبور نيز نفع مادي مورد توجه است منتهي به عنوان هدف فرعي زيرا همان طوري كه اشاره شده هدف اصلي آن ها كمك و ارائه خدمات مناسب از قبيل دادن اجناس و اشياء به صنوف مختلفه مي باشد،مانند شركت هاي تعاوني كشاورزي كه براي تهيه بذر مرغوب و تهيه سموم و كود براي روستاييان و كشاورزاني كه بنيه مالي آن ها خوب نيست تشكيل مي شود و يا تعاوني هايي كه براي قشر كم درآمد با قيمت مناسبي مسكن تهيه مي نمايد و يا شركت هاي تعاوني كه به همين منظور به كسبه  جزء و ساير افراد وام مي دهد تا كسب و كار آن ها روبراه گردد و يا شركت هايي كه براي اقشار بيكار كه در جستجوي كار هستند كار پيدا مي نمايد و بسياري ديگر از اين قبيل شركت ها.

  • تشكيل و اداره

شركت تعاوني يا در قالب شركت سهامي يا مطابق مقررات اساسنامه مصوب تشكيل مي گردد.زيرا در ماده 193 ق.ت مي گويد:" شركت تعاوني اعم از توليد يا مصرف ممكن است مطابق اصول شركت سهامي يا بر طبق مقررات مخصوصي كه با تراضي شركاء ترتيب داده شده باشد تشكيل بشود."
اساسنامه شركت تعاوني بايد شامل نام با قيد كلمه  تعاوني ، هدف ، موضوع ، نوع ، حوزه عمليات ، مدت ، مركز اصلي ، نشاني ، ميزان سرمايه ، مقررات مربوط به اعضاء ، اركان ، مقررات مالي و كار ، انحلال و تصفيه ، حداقل و حداكثر اعضا به نسبت سرمايه و فرصت اشتغال و نوع فعاليت و .... باشد.اعضا در صورتي كه واجد شرايط مقرر باشند مي توانند به عنوان عضو ، فعاليت نمايند و طبق اساسنامه در كليه امور حق نظارت خواهند داشت.

  • تشكيلات شركت تعاوني سه ركن دارد: مجمع عمومي ، هيات مديره و بازرس

الف- مجمع عمومي
مجمع عمومي كه از اجتماع اعضاي تعاوني يا نمايندگان آن ها تشكيل مي شود به دو صورت عادي و فوق العاده منعقد مي گردد.انتخاب هيات مديره و بازرس يا بازرسان ، رسيدگي به ترازنامه و حساب سود و زيان و گزارش هاي مالي و تصويب بودجه ساليانه و تعيين سياست ها و خط مشي شركت از وظايف مجمع عادي و اتخاذ تصميم در خصوص افزايش يا كاهش سرمايه و انحلال شركت از اختيارات مجمع فوق العاده محسوب مي شوند.
ب- هيات مديره
هيات مديره كه حداقل 3 و حداكثر 7 نفر عضو دارد از ميان اعضاي شركت ( شركاء ) انتخاب مي شوند و مسئوليت اداره امور تعاوني را بر عهده دارند.
اجراي مفاد اساسنامه ، اجراي تصميمات مجمع عمومي، تهيه صورت ها و گزارش هاي مالي براي ارائه به مجمع عمومي، دعوت از مجامع عمومي و نظارت بر امور جاري و فعاليت هاي تعاوني و عزل و نصب و قبول استعفاي مدير عامل از جمله وظايف هيات مديره مي باشند.
ج-بازرس يا بازرسان
بازرس كه توسط مجمع عمومي عادي انتخاب مي شود مسئول نظارت بر عملكرد هيات مديره و اجراي تصميمات مجمع و اساسنامه است.بازرس همچنين بايد از روند صحيح تهيه گزارش مالي و تهيه و تنظيم صورت هاي مالي شركت اطمينان حاصل نمايد و گزارش خود را تهيه و به مجمع عمومي ساليانه ارائه نمايد.
رسيدگي به شكايات احتمالي اعضا از نحوه مديريت و عملكرد هيات مديره نيز بر عهده بازرس است و نتيجه را بايد به مجمع ارائه دهد.

https://danasabt.ir/%d8%aa%d8%ba%db%8c%db%8c%d8%b1-%d8%a2%d8%af%d8%b1%d8%b3-%d8%b4%d8%b1%da%a9%d8%aa/

  • ذخيره احتياطي

به موجب ماده 4 قانون شركت هاي تعاوني ،شركت هاي مزبور " بايد براي جبران زيان هاي احتمالي و توسعه عمليات خود بدواَ قسمتي از درآمد را كه از پانزده درصد كمتر نباشد به عنوان ذخيره احتياطي در ترازنامه منظور نموده و سپس به تقسيم سود سهام اقدام نمايد.منظور كردن اين وجوه به حساب ذخيره تا زماني است كه جمع آن معادل با مجموعه سرمايه شركت در ظرف سه سال اخير گردد.

  • معافيت

طبق ماده 5 قانون شركت هاي تعاوني شركت هاي مزبور كه طبق مقررات تشكيل و اساسنامه آن ها به تصويب شوراي عالي تعاون كشور مي رسد از پرداخت حق الثبت و تمبر سهام و ماليات بر درآمد معاف مي باشند .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۱۰:۳۸:۲۶ ] [ NOORA ] [ نظرات (0) ]

آيا تورم يا كبودي در اطراف ايمپلنت وجود خواهد داشت؟

ممكن است پس از درمان مقداري تورم و/يا كبودي داشته باشيد – اين معمولاً دو تا سه روز بعد به اوج خود مي رسد. اين كاملا طبيعي است و هر دو به طور طبيعي پس از چند روز فروكش مي كنند. تورم را مي توان با بسته هاي يخ (يا كيسه اي نخود فرنگي يخ زده) كه در يك حوله پيچيده شده كاهش داد.بهترين دكتر ايمپلنت در رشت  هر بار حداكثر ده دقيقه با بيست دقيقه استراحت روي ناحيه گونه نگه داريد. بعد از بيست و چهار ساعت گرماي ملايم مفيدتر است. خوابيدن كمي روي دو تا سه بالش نيز ممكن است كمك كننده باشد.

آيا بعد از جراحي ايمپلنت درد وجود خواهد داشت؟

درد نبايد مشكل بزرگي باشد. اگر چه ممكن است چند روز بعد از هر عمل جراحي در دهانتان درد داشته باشيد، اما مي‌توان آن را به راحتي با مسكن‌هاي ساده (مسكن‌ها) كنترل كرد. شما بايد اينها را به طور منظم در حداكثر دوز اعلام شده براي دو روز اول پس از جراحي مصرف كنيد. هر مسكني را كه به طور معمول براي سردرد، درد و رگ به رگ شدن مصرف مي كنيد (ايبوپروفن و پاراستامول تركيب خوبي هستند) مصرف كنيد و اولين دوز خود را قبل از از بين رفتن كامل بي حس كننده موضعي مصرف كنيد.

اگر بعد از چند روز افزايش درد و تورم را تجربه كرديد، بايد در اسرع وقت به مركز ايمپلنت مراجعه كنيد تا مطمئن شويم كه شما شروع به ايجاد عفونت نكرده ايد.

آيا مي توانم پس از درمان از دندان مصنوعي خود استفاده كنم؟

اگر دندان مصنوعي داريد كه ناحيه جراحي را مي پوشاند، لطفاً در هفته اول تا حد امكان كمتر از آن استفاده كنيد تا از محل جراحي در طول دوره بهبود اوليه محافظت شود. هميشه بايد پروتز را در شب بيرون بگذاريد.

بخيه هاي اطراف ايمپلنت چگونه هستند؟

بخيه ها قابل حل هستند اما اغلب حدود دو تا سه هفته باقي مي مانند. اگر آنها ناراحت كننده يا آزاردهنده هستند، مي توانيد با ما تماس بگيريد تا آنها را حذف كنيم.

مقداري خونريزي جزئي پس از جراحي در دهان كاملا طبيعي است. اگر اين حالت ادامه داشت، با گاز گرفتن محكم بر روي يك سواب گاز مرطوب يا دستمال تميز به مدت شصت دقيقه در حالي كه صاف نشسته ايد، فشار وارد كنيد. مدام گاز را چك يا تعويض نكنيد. در صورت ادامه خونريزي به هر دليلي پس از اعمال فشار از اين طريق، بايد با ما تماس بگيريد.

اگر به شما يك دوره آنتي بيوتيك داده شده است تا بعد از جراحي مصرف كنيد، لطفاً مطمئن شويد كه دوره را كامل كرده ايد. ما مي خواهيم بهبودي شما تا حد امكان آرام و دلپذير باشد.

بسيار مهم است كه اين دستورالعمل ها را با دقت دنبال كنيد – اگر نگراني يا سوالي در مورد پيشرفت خود داريد، لطفاً با ما تماس بگيريد. شماره تماس خارج از ساعات كاري هميشه در پاسخگوي ما موجود است.

چه چيزي در روز اول درمان، انتظار مي رود؟

در 30 دقيقه اول پس از جراحي، شما مي خواهيد با نيش خود فشاري را بر روي بسته هاي گاز فشار دهيد. اين آنها را در جاي خود نگه مي دارد. تقريباً براي همه، خونريزي در 30 دقيقه اول متوقف مي شود. اگر بعد از 30 دقيقه فشار شديد همچنان خونريزي داريد. گاز جديد را براي 30 دقيقه ديگر در جاي خود قرار دهيد. پس از آن، شما بايد گاز را هر 30 تا 45 دقيقه تعويض كنيد تا زماني كه خونريزي متوقف شود.

برخي از علائمي كه ممكن است در روز اول تجربه كنيد عبارتند از:

  • تراوش
  • خونريزي مداوم
  • تورم
  • درد

اينها همه نشانه هاي مورد انتظار هستند كه بدن شما در حال بهبودي خود است. براي كمك به بهبود سريع‌تر و كاهش درد، در اينجا چند نكته براي بازيابي ايمپلنت دندان وجود دارد كه بايد رعايت كنيد:

  1. مراقب باشيد كه مناطق جراحي را مزاحم نكنيد
  2. به آرامي دندان هاي خود را در شب جراحي با يك مسواك مسواك بزنيد
  3. پس از 24 ساعت، 2 تا 3 بار در روز به آرامي با آب نمك بشوييد
  4. تا آنجا كه ممكن است استراحت كنيد
  5. يخ را در صورت نياز اعمال كنيد

در روزهاي دوم و سوم پس از جراحي، بدن شما به بهبود خود ادامه مي دهد، اما بايد به مراقبت از دهان خود ادامه دهيد تا به اين روند كمك كنيد. ممكن است متوجه تغيير رنگ مايل به زرد يا كبودي در اطراف نواحي جراحي شويد، اما اين طبيعي است و فقط بايد 2 تا 3 روز بعد از جراحي باقي بماند. پس از آن، براي كاهش تغيير رنگ، مي توانيد گرماي مرطوب را به منطقه اعمال كنيد.

اگر برآمدگي شديد يا لبه دندان خود را احساس كرديد، اين نيز رايج است. اگر به شما مربوط است، با دندانپزشك خود تماس بگيريد. همچنين ممكن است خشكي لب، گلودرد و سفت شدن ماهيچه هاي فك را نيز تجربه كنيد، همه نشانه هاي مورد انتظار وجود گاز گاز در دهان. همه اين موارد بايد بعد از حدود 2-3 روز از بين بروند.

 

https://drshamsdentist.com/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA/

 
 
نحوه مراقبت از ايمپلنت دندان

در اينجا چند دستورالعمل كلي براي نحوه مراقبت از ايمپلنت در روزهاي بعد از اين روش وجود دارد تا به زمان بهبودي شما كمك كند:

  1. دهان خود را با آب نمك بشوييد، پنج دقيقه طول مي كشد تا يك ليوان كامل 8 اونس را مصرف كنيد. مي توانيد اين كار را هر چند وقت يكبار كه دوست داريد، حداقل دو بار در روز انجام دهيد.
  2. به‌آرامي دندان‌هاي خود را همانطور كه معمولاً مسواك مي‌زنيد، به محض اين‌كه مي‌توانيد پس از عمل، مسواك بزنيد. چون ممكن است درد و تورم داشته باشيد، ممكن است نتوانيد (يا نخواهيد) با قدرت منظم مسواك بزنيد. اما
  3. رعايت بهداشت دهان و دندان در اين دوران نقاهت بسيار مهم است.
  4. يكي ديگر از مواردي كه بايد در طول دوره بهبودي در نظر بگيريد، تغيير رژيم غذايي است كه در بخش بعدي به آن خواهيم پرداخت. در طول دوره بهبودي، احتمالاً تراوش، خونريزي، تورم و درد را تجربه خواهيد كرد. شما مي خواهيد به بهداشت دهان و دندان نيز ادامه دهيد.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۰۹:۵۶ ] [ NOORA ] [ نظرات (0) ]

عقيق آتش نوع كمياب سنگ يماني لايه دار است، كوارتزي كه رنگين كمان آتشين را نمايش مي دهد. خواص سنگ لاجورد اين سنگ جواهر طبيعي تنها در نواحي اطراف جنوب غربي آمريكا و مكزيك شمالي يافت مي شود.
رنگين كمان يك پديده نوري است كه به دليل انكسار نور ايجاد مي شود. نور از لايه هاي مختلف ماده مي گذرد و به رنگ هاي طيفي مختلف تجزيه مي شود.
در عقيق آتش لايه ها متشكل از ليمونيت يا اكسيد آهن گئوتيت و سيليكا هستند.
همين تركيب لايه اي است كه باعث مي شود بتوانيم عقيق آتش را از ساير انواع عقيق تشخيص دهيم.
عقيق آتش از طريق فعاليت آتشفشاني كه در دوران سوم (ترشياري) ميليون ها سال پيش شكل گرفته است.
بعضي قسمت ها كه فعاليت آتشفشاني شان بيشتر است و آب داغ دائما با سيليكا كلوئيدي و اكسيد آهن اشباع مي شود از طريق شكاف و حفره هاي درون سنگ ها به زير سطح زمين نفوذ مي كنند.
با سرد شدن محلول، سيليكات و اكسيد آهن لايه هايي از سنگ يماني را ايجاد كرده و اشكال خوشه اي شكل يا پديد مي آورند.
از آنجا كه اين اكسيد آهن علت رنگ قهوه اي عقيق آتش است، با تحليل رفتن اكسيد آهن، سنگ يماني بي رنگ تشكيل شده و امروزه عقيق آتش سفيد و قهوه اي معمولا يافت مي شود.

شناسايي عقيق آتش

عقيق آتش نوع لايه اي ليمونيت سنگ يماني يا كوارتز ميكروكريستالي همراه با شكل خوشه اي است.
مانند ساير سنگ هاي جواهر كوارتز يماني، عقيق آتش سختي برابر با 6.5 تا 7 روي مقياس Mohs، چگالي 2.59 تا 2.67 و
شاخص انكساري برابر با 1.530 تا 1.540 دارد. اين سنگ هيچ شكست پذيري ندارد و مي توان آنرا با تركيب سيليكون دي اكسيدش شناسايي كرد.
عقيق آتش از ساير عقيق ها به دليل رنگين كماني كه ايجاد مي كند و نتيجه ساختار لايه اي اش است متمايز مي شود.
انكسار نور باعث مي شود كه انعكاس متفاوتي از آن در رنگ هاي مختلف را ببينيم.

اصليت عقيق آتش و منابع سنگ جواهر

عقيق آتش فقط در چند منطقه از جهان يافت مي شود.
مهمترين منابع آن مكزيك و جنوب غربي آمريكاست.
منابع عقيق آتش در قسمت هايي ميان كينگمن، آريزونا و نيدلس، كاليفرنيا و نواحي اطراف رودخانه كلورادو قرار گرفته اند.
عقيق آتش مكزيكي از معادن كالويلو در ايالت آگوآسكالينتز مكزيك مي آيند.
در نزديك كوه هاي كالويلو 23 معدن مشهور وجود دارد.
عقيق آتش را مي توان در نواحي سن لوييس پوتوسي و چيهاها مكزيك هم پيدا كرد.
عقيق آتش از سن لوييس پوتوسي تنها با رنگ طلايي شناخته مي شود و رنگ هاي رنگين كماني آن به دليل تركيب معدني خاص بسيار كمياب هستند.

 

رنگ عقيق آتش

عقيق آتش قهوه اي تا نزديك به سياه است و مانند عقيق شكلاتي است.

رنگ قهوه اي اين سنگ به دليل وجود اكسيد آهن است.

وقتي زير نور به آن نگاه كنيم تاثيرات رنگين كماني از رنگ هاي قرمز، طلايي، سبز، آبي و گاهي آبي- بنفش را مي بينيم.

شفافيت و درخشندگي عقيق آتش

عقيق آتش از درخشان تا مات متغير است و گونه هاي درخشان آن ارزش بيشتري دارند.

مانند تمام عقيق ها، عقيق آتش وقتي شكل مي گيرد و صيقل داده مي شود كمي حالت روغني پيدا مي كند و از شفافيتش كاسته مي شود

 

شكل و برش عقيق آتش

عقيق آتش معمولا در شكل هاي قطعه اي و بدون فرمت خاصي برش داده مي شود.

سنگ ها بايد به گونه اي برش داده شوند كه شكست نور را به حداكثر برسانند.

برش عقيق آتش نياز به دقت و صيقل تمامي لايه هاي سطحي به شكلي كه خواص طبيعي اش حفظ شود، دارد.

وقتي زيادي برش داده شود تاثير آتش را از بين مي برد و سنگ ديگر جذابيت نخواهد داشت.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۳:۲۳:۴۹ ] [ NOORA ] [ نظرات (0) ]
  • تعريف موسسات غيرتجاري:

تشكيلات و موسسات غير تجاري،موسساتي هستند كه جهت مقاصد غير تجاري مثل امور علمي يا ادبي يا امور خيريه و امثال آن تشكيل مي شوند و تشكيل دهندگان آن ممكن است قصد انتفاع داشته و يا نداشته باشند. ثبت افزايش سرمايه شركت تشكيلات مزبور از تاريخ ثبت،شخصيت حقوقي پيدا مي كنند و مي توانند عناويني از قبيل انجمن،بنگاه،كانون و امثال آن را اتخاذ كنند.

موسسات غير تجاري به دو قسمت تقسيم مي شوند:
الف)موسساتي كه هدفش جلب منافع و تقسيم آن بين اعضاء خود نباشد.اينگونه موسسات اصطلاحاَ موسسات غيرانتفاعي ناميده مي شوند.موسسات خيريه و انجمن هاي اسلامي و تخصصي و احزاب و صندوق هاي قرض الحسنه و گروه هاي سياسي را مي توان از موسسات غيرانتفاعي دانست.
ب)موسساتي كه هدفش جلب منافع مادي و تقسيم منافع مزبور بين اعضاء خود يا غير باشد.مانند كانون هاي فني و حقوقي و موسساتي كه هدفشان ارائه خدمات شهري از قبيل نظافت و فضاي سبز است.
در اين مطلب برآنيم تا به نحوه ي ثبت تغييرات در موسسات غير تجاري  بپردازيم.پرواضح است چنانچه در هر يك از مراحل ثبت تغييرات،با مشكل مواجه شديد مي توانيد با كارشناسان مجرب ما در فكر برتر تماس حاصل فرماييد.

  • تغييرات در موسسات غيرتجاري :

تغييرات در مواد اساسنامه  موسسات غير تجاري از اختيارات مجمع عمومي فوق العاده است كه با تشكيل جلسه و تنظيم صورتجلسه نسبت به آن اقدام خواهند كرد.در اين رابطه نكته ي حائز اهميت اين است كه كليه تغييرات مربوط به شركت اعم از تغييرات اساسنامه،ورشكستگي،ابطال،تصفيه،تقسيم اموال،افزايش يا كاهش سرمايه و ... مي بايست فوراَ ثبت گردد و به اطلاع مرجع ثبت شركت ها برسد.بديهي است عدم انعكاس تغييرات مربوطه و يا هر گونه اخفاء اطلاعات كه موجب ضرر و زيان و اغفال ديگران شود موجبات پاسخگويي فرد را فراهم نموده و عدم ثبت مراتب،نافي مسئوليت و جبران خسارات وارده و قصور قانوني شخص خاطي نخواهد بود.
هر يك از تغييرات در موسسات غير تجاري كه مي بايست به اطلاع اداره ثبت برسند عبارت است از :
الف)تغيير موضوع موسسه
ب)تغيير محل موسسه
ج)تغيير نام موسسه
د)كاهش سرمايه
ه)افزايش سرمايه
نحوه ي تغييرات در موسسات غير تجاري دقيقاَ همانند ساير شركت ها و با همان روال و روند صورت مي پذيرد.بدين ترتيب كه براي انجام هر يك از تغييرات،مجمع عمومي فوق العاده و يا مجمع عمومي عادي به صورت فوق العاده دور هم گرد آمده و در رابطه با موضوع تصميم گيري مي نمايند.سپس صورتجلسه اي را با ذكر تغييرات و دلايل و درج جزئيات تغييرات،تنظيم نموده و پس از تاييد صورتجلسه توسط مجمع و اعضاء هيات مديره دو نسخه از صورتجلسه به همراه ساير مدارك نظير مدارك شناسايي مدير عامل و مدارك تاسيس شركت به اداره ثبت شركت ها ارسال مي گردد.

  • در ذيل به چند نمونه از صورتجلسات در خصوص تغييرات در موسسات غيرتجاري مي پردازيم.

بسمه تعالي
نمونه صورتجلسه مجمع عمومي فوق العاده درخصوص تغيير محل مؤسسه

نام مؤسسه :......................................................
شماره ثبت مؤسسه :.........................................
سرمايه ثبت شده مؤسسه:..................................
شناسه ملي : .................................................
مجمع عمومي فوق العاده مؤسسه..........................ثبت شده به شماره ...........................مورخ ................

باحضور شركاء درمحل قانوني مؤسسه تشكيل شد.
1-.خانم / آقاي ............................... داراي مبلغ...............................................ريال سهم الشركه

2-خانم / آقاي ...............................داراي مبلغ...............................................ريال سهم الشركه

3-خانم / آقاي ..............................داراي مبلغ...............................................ريال سهم الشركه

دستور جلسه : تغييرمحل قانوني موسسه
پس از بحث وبررسي محل قانوني مؤسسه ازتهران ...................خيابان ..............كوچه .................پلاك....... كدپستي .................. به تهران ..........خيابان ..............كوچه .............پلاك............كدپستي ..................................انتقال يافت.
به ............................(احدي از شركاء يا مديران يا وكيل رسمي مؤسسه)وكالت داده شد كه ضمن مراجعه به اداره ثبت شركتها نسبت به ثبت صورتجلسه وپرداخت حق الثبت وامضا ذيل دفاتر ثبت اقدام نمايد.

امضا كليه شركاءحاضر درمجمع:

بسمه تعالي
نمونه صورتجلسه مجمع عمومي فوق العاده در خصوص تغيير نام مؤسسه

نام مؤسسه :......................................................
شماره ثبت مؤسسه :.........................................
سرمايه ثبت شده مؤسسه:..................................
شناسه ملي : ..................................................
مجمع عمومي فوق العاده مؤسسه..........................ثبت شده به شماره ...........................مورخ ................
باحضور اكثريت / كليه شركاء درمحل قانوني مؤسسه تشكيل شد.
1- .......................................................داراي مبلغ...............................................ريال سهم الشركه

2- .......................................................داراي مبلغ...............................................ريال سهم الشركه

3- .......................................................داراي مبلغ...............................................ريال سهم الشركه

دستور جلسه:اتخاذتصميم درخصوص تغييرنام مؤسسه
پس از بحث وبررسي نام مؤسسه از.................................................به ...............................تغييريافت.
به ..........................(احدي ازشركا يا مديران يا وكيل رسمي مؤسسه ) وكالت داده مي شود كه ضمن مراجعه به اداره ثبت شركتها نسبت به ثبت صورتجلسه وپرداخت حق الثبت وامضا ذيل دفاتر ثبت اقدام نمايد .

امضا كليه شركاء
بسمه تعالي
نمونه صورتجلسه مجمع عمومي فوق العاده در خصوص تغيير موضوع مؤسسه
نام مؤسسه:....................................................................
شماره ثبت مؤسسه : .....................................................
سرمايه ثبت شده مؤسسه :.............................................
شناسه ملي : ..................................................
مجمع عمومي فوق العاده مؤسسه..........................ثبت شده به شماره ...........................مورخ ................
باحضور اكثريت / كليه شركاء درمحل قانوني مؤسسه تشكيل شد.
1-خانم/آقاي........................................داراي مبلغ...............................................ريال سهم الشركه
2-خانم/آقاي....................................... داراي مبلغ...............................................ريال سهم الشركه
3-خانم/آقاي........................................داراي مبلغ...............................................ريال سهم الشركه
دستور جلسه : اتخاذ تصميم در خصوص (تغير موضوع مؤسسه يا الحاق مواردي به موضوع مؤسسه)
موضوع مؤسسه مورد بررسي واقع شد و بشرح زير تغيير پيدا نمود. در نتيجه ماده ............................... اساسنامه مؤسسه بشرح فوق اصلاح مي‌گردد.به خانم/آقاي ......................................... (احدي از شركاء يا مديران يا وكيل رسمي مؤسسه) وكالت داده مي‌شود كه ضمن مراجعه به اداره ثبت شركتها نسبت به ثبت صورتجلسه و پرداخت حق‌الثبت و امضاء ذيل دفاتر ثبت اقدام نمايد.
امضاء شركاء
بسمه تعالي
نمونه صورتجلسه مجمع عمومي فوق العاده در خصوص افزايش سرمايه مؤسسه
نام مؤسسه :..............................................................
شماره ثبت مؤسسه:....................................................
سرمايه ثبت شده مؤسسه:............................................
شناسه ملي : ...........................................................
مجمع عمومي فوق العاده مؤسسه..........................ثبت شده به شماره ...........................مورخ ................
باحضور اكثريت / كليه شركاء درمحل قانوني مؤسسه تشكيل شد.
1-خانم/آقاي................................... داراي مبلغ...............................................ريال سهم الشركه
2-خانم/آقاي....................................داراي مبلغ...............................................ريال سهم الشركه
3-خانم/آقاي.................................... داراي مبلغ...............................................ريال سهم الشركه
دستور جلسه :افزايش سرمايه مؤسسه
افزايش سرمايه مؤسسه مورد بحث وبررسي قرار گرفت :
1- خانم/آقاي........................... به شماره ملي ............................... باپرداخت ...............ريال به صندوق مؤسسه سهم الشركه خود را  از ..........................ريال به......................ريال افزايش داد.
2- خانم/آقاي......................... به شماره ملي ...............................باپرداخت ...............ريال به صندوق مؤسسه سهم الشركه خود را  از ..........................ريال به......................ريال افزايش داد.
3-  خانم/آقاي......................... به شماره ملي .............................باپرداخت ...............ريال به صندوق مؤسسه سهم الشركه خود را  از ..........................ريال به......................ريال افزايش داد.
درنتيجه سرمايه موسسه از ..........................ريال به...................................ريال افزايش يافت وماده...........اساسنامه بشرح مذكور اصلاح مي گردد.
اسامي شركاء و ميزان سهم الشركه هريك پس از افزايش سرمايه بشرح ذيل مي باشد :
1-خانم/آقاي................................... داراي مبلغ...............................................ريال سهم الشركه
2-خانم/آقاي....................................داراي مبلغ...............................................ريال سهم الشركه
3-خانم/آقاي.................................... داراي مبلغ...............................................ريال سهم الشركه
مدير عامل يا هيئت مديره مؤسسه اقراربه دريافت وجوه افزايش سرمايه نمود.
به خانم / آقاي ........................(احدي ازشركاءيا مديران ياوكيل رسمي مؤسسه )وكالت داده ميشود كه ضمن مراجعه به اداره ثبت شركتها نسبت به ثبت صورتجلسه وپرداخت حق الثبت وامضاءذيل دفاترثبت اقدام نمايد.
امضاء شركا:

بسمه تعالي
نمونه صورتجلسه مجمع عمومي فوق العاده در خصوص افزايش سرمايه موسسه و ورود شريك جديد
نام مؤسسه :..............................................................................
شماره ثبت مؤسسه :.................................................................
سرمايه ثبت شده مؤسسه :........................................................
شناسه ملي : ...................................................
مجمع عمومي فوق العاده مؤسسه..........................ثبت شده به شماره ...........................مورخ ................
باحضور اكثريت / كليه شركاء درمحل قانوني مؤسسه تشكيل شد.

1- خانم/آقاي ...................................داراي مبلغ...............................................ريال سهم الشركه
2-خانم/آقاي................................... داراي مبلغ...............................................ريال سهم الشركه
3-خانم/آقاي....................................داراي مبلغ...............................................ريال سهم الشركه
دستورجلسه: افزايش سرمايه و ورود شريك جديد
1- .............................. به شماره ملي .............................. فرزند ......................... متولد ......شماره شناسنامه.............. به آدرس تهران ............. خيابان ..................كوچه .....................پلاك ..................كدپستي ....................باپرداخت مبلغ.....................ريال به صندوق مؤسسه درزمره شركاء مؤسسه درآمد.
2 -  .............................. به شماره ملي ............................... فرزند ......................... متولد ......شماره شناسنامه.............. به آدرس تهران ............. خيابان ..................كوچه .....................پلاك ..................كدپستي ....................باپرداخت مبلغ.....................ريال به صندوق مؤسسه درزمره شركاء مؤسسه درآمد.
3- سرمايه مؤسسه از مبلغ..................................ريال به .............................ريال افزايش يافت وماده.......
اساسنامه مؤسسه بشرح مذكور اصلاح ومديرعامل يا هيئت مديره اقرار به دريافت وجه افزايش سرمايه نمود.
اسامي شركاء و ميزان سهم الشركه هريك پس از افزايش سرمايه بشرح ذيل مي باشد :
1-خانم/آقاي................................... داراي مبلغ...............................................ريال سهم الشركه
2-خانم/آقاي....................................داراي مبلغ...............................................ريال سهم الشركه
3-خانم/آقاي.................................... داراي مبلغ...............................................ريال سهم الشركه
به ........................(احدي از شركاء يا مديران يا وكيل رسمي مؤسسه ) وكالت داده ميشود كه ضمن مراجعه به اداره ثبت شركتها نسبت به ثبت صورتجلسه وپرداخت حق الثبت وامضاء ذيل ثبت اقدام نمايد.
امضاءشركاء:
بسمه تعالي
نمونه صورتجلسه مجمع عمومي فوق العاده در خصوص كاهش سرمايه مؤسسه
نام مؤسسه:....................................................................
شماره ثبت مؤسسه : .....................................................
سرمايه ثبت شده مؤسسه :.............................................
شناسه ملي : ........................................................
مجمع عمومي فوق العاده مؤسسه..........................ثبت شده به شماره ...........................مورخ ................
باحضور اكثريت / كليه شركاء درمحل قانوني مؤسسه تشكيل شد.
1-خانم/آقاي................................... داراي مبلغ...............................................ريال سهم الشركه

2-خانم/آقاي...................................داراي مبلغ...............................................ريال سهم الشركه

3-خانم/آقاي.................................داراي مبلغ...............................................ريال سهم الشركه
دستور جلسه : كاهش سرمايه مؤسسه
الف:درخصوص كاهش سرمايه مؤسسه بحث وبررسي شد
1-خانم/آقاي ....................................... به شماره ملي .................................... بادريافت مبلغ  ......................... ريال از صندوق مؤسسه سهم‌الشركه خود را به ....................... ريال كاهش داد.
2-خانم/آقاي.....................................به شماره ملي ..................................... با دريافت مبلغ  ....................... ريال از صندوق مؤسسه سهم‌الشركه خود را به  ....................... ريال كاهش داد.
ب: سرمايه مؤسسه از مبلغ  ................................... ريال به ...................................  ريال كاهش يافت و ماده ........................... اساسنامه بشرح مذكور اصلاح مي‌گردد.
ج: به خانم/آقاي .......................................................  (احدي از شركاء يا مديران يا وكيل رسمي مؤسسه) وكالت داده مي‌شود كه ضمن مراجعه به اداره ثبت شركتها نسبت به ثبت صورتجلسه و پرداخت حق‌الثبت و امضاء ذيل دفاتر ثبت اقدام نمايد.
اسامي شركاء و ميزان سهم‌الشركه هريك پس از كاهش سرمايه بشرح ذيل ميباشد :
1 - خانم/آقاي ............................................داراي مبلغ................................ريال سهم الشركه          

2- خانم/آقاي.............................................داراي مبلغ................................ريال سهم الشركه           

3- خانم/آقاي............................................داراي مبلغ................................ريال سهم الشركه           

امضاء شركا :

بسمه تعالي
نمونه صورتجلسه مجمع عمومي فوق العاده در خصوص كاهش سرمايه و خروج شريك در مؤسسه
نام مؤسسه:....................................................................
شماره ثبت مؤسسه : .....................................................
سرمايه ثبت شده مؤسسه :.............................................
شناسه ملي : ...........................................
مجمع عمومي فوق العاده مؤسسه..........................ثبت شده به شماره ...........................مورخ ................
باحضور اكثريت / كليه شركاء درمحل قانوني مؤسسه تشكيل شد.
1-خانم/آقاي.....................................داراي مبلغ...............................................ريال سهم الشركه
2-خانم/آقاي....................................داراي مبلغ...............................................ريال سهم الشركه
3-خانم/آقاي....................................داراي مبلغ...............................................ريال سهم الشركه
الف : دستور جلسه : كاهش سرمايه مؤسسه و خروج شريك از مؤسسه
1- خانم/آقاي.................................... به شماره ملي ........................... بادريافت مبلغ  ......................... ريال سهم‌الشركه خود از صندوق مؤسسه از مؤسسه خارج و ديگر هيچگونه حق و سمتي در مؤسسه ندارد.
2- خانم/آقاي....................................... به شماره ملي ................................. بادريافت مبلغ  ......................... ريال سهم‌الشركه خود از صندوق مؤسسه از مؤسسه خارج و ديگر هيچگونه حق و سمتي در مؤسسه ندارد.
ب : سرمايه مؤسسه از مبلغ ............................................ ريال به ............................................ ريال كاهش يافت در نتيجه ماده .............................. اساسنامه بشرح مذكور اصلاح مي‌گردد.
اسامي شركاء و ميزان سهم الشركه هريك بشرح ذيل ميباشد :
1 - خانم/آقاي ............................................داراي مبلغ................................ريال سهم الشركه          

2- خانم/آقاي.............................................داراي مبلغ................................ريال سهم الشركه           

3- خانم/آقاي............................................داراي مبلغ................................ريال سهم الشركه           
ج : به خانم/آقاي............................................  (احدي از شركاء يا مديران يا وكيل رسمي مؤسسه) وكالت داده مي‌شود كه ضمن مراجعه به اداره ثبت شركتها نسبت به ثبت صورتجلسه و پرداخت حق‌الثبت و امضاء ذيل دفاتر ثبت اقدام نمايد.
امضاء شركاء :


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۱۱:۱۰ ] [ NOORA ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی