Ariasite
عمومي

امروزه با توسعه ي فعاليتهاي كامپيوتري، اشخاص بيشتري تمايل دارند وارد اين حوزه كاري شوند تا بتوانند نيازهاي دنياي مدرن را بهتر پاسخ دهند.ثبت شركت مسئوليت محدود  به همين علت، عده اي خواستار ثبت شركت در زمينه هاي كامپيوتر و فعاليت هاي مربوط به آن مي باشند.

تعريف شركت كامپيوتري:
شركت هايي را كه موضوع فعاليت آن ها كامپيوتر، در هر زمينه اي چه سخت افزار چه نرم افزار باشد را شركت كامپيوتري مي گويند.

چگونگي ثبت شركت هاي كامپيوتري و مدراك لازم براي ثبت:

مطابق تصميمات متخذه سال 76، ثبت شركت كامپيوتري نياز به اخذ مجوز از دبيرخانه شوراي عالي انفورماتيك ندارد. شركت هاي كامپيوتري مي توانند بدون كسب مجوز ثبت شركت كنند و بعد از ثبت، براي احراز صلاحيت و طبقه بندي شركت خود مي بايست به دبيرخانه مراجعه كرده و طبق قوانين اقدام كنند.اين تصميم جهت تسهيل در كار مراجعين و هم چنين سياستهاي اداره كل ثبت شركتها مبني بر حذف موانع و محدوديتهاي موجود در پروسه ثبت شركتها اتخاذ شده است و لازم است به اطلاع تمامي ادارات  ثبت شركتها برسد تا مسؤلين از طلب مجوز از مراجعين خودداري نمايند.

براي ثبت شركت، ابتدا بايد مدارك لازم براي ثبت را به نظام صنفي رايانه داده و اين نظام بعد از پانزده روز كه آن مدارك را بررسي كرد و مدارك را تأييد نمود به شركت براي انجام فعاليتهاي خود يك مجوز فعاليت يك ساله مي دهد. در صورتيكه ايرادي در مدارك ديده شود و مغايرتي وجود داشته باشد دستور عدم ثبت شركت داده خواهد شد. شركت هاي كامپيوتري بايد هر سال  اطلاعات مريوط به تغييرات اساسنامه و روزنامه رسمي، اظهارنامه مالياتي ساليانه، برگ تشخيص مالياتي و فرم تكميل شده ي اظهارنامه را براي سازمان صنفي رايانه اي استان ارسال كنند در غير اينصورت به آنها اخطار داده مي شود و ممكن است در صورت عدم رسيدگي مجوز فعاليت، لغو موقت شود.

چنانچه قبل از تشكيل نظام صنفي رايانه اي استان، شركت ثبت شده باشد بايد حداكثر تا 6 ماه بعد از تشكيل نظام صنفي، براي گرفتن مجوز فعاليت شركت اقدام كند و اگر در اين مدت اقدامي نشود اين شركت نمي تواند به كار خود ادامه دهد. شركتهاي كامپيوتري كه علت تشكيل آنها، طراحي، نظارت، توليد، پشتيباني و آموزش سيستمهاي نرم افزار، سخت افزار و نظاير آنها باشد، موظفند بعد از اينكه شركت خود را ثبت نمودند و قبل از شروع فعاليتشان  به نظام صنفي استان خود مراجعه كرده و مجوز فعاليت دريافت كنند.

متقاضي جهت ثبت شركت هاي كامپيوتري و انجام فعاليت در استان، مجاز است كه مجوز فعاليت را در همان استان گرفته باشد و براي ثبت  شعب در يك يا چند استان نيازي به گرفتن مجوز فعاليت نيست. امابايد ثبت شعب را به نظام صنفي استان مربوطه يعني استاني كه شعبه ي مربوطه در آن ثبت شده اطلاع دهد.

مدارك لازم جهت ثبت شركت كامپيوتري:

  • كپي اساسنامه شركت.
  • كپي برابر با اصل شده مدارك شناسايي مدير عامل.
  • كپي برابر با اصل شده مدرك تحصيلي مدير عامل.
  • كپي روزنامه رسمي شركت كه آگهي تأسيس و ثبت شركت در آن انجام شده .
  • كپي تغييرات در اساسنامه شركت و ثبت آن.
  • ارايه اظهارنامه مالياتي.
  • كپي برگه احراز صلاحيت مدير عامل و رتبه بندي شوراي عالي انفورماتيك.
  • كپي ليست بيمه در صورت تازگي تأسيس شركت.

مدير عامل شركت بايد واجد شرايط تصدي پست مدير عاملي يك شركت كامپيوتري باشد.
اين شرايط عبارتند از:
_  داشتن حداقل ليسانس در زمينه انفورماتيك.
_  داشتن حداقل 8 تا 10 سال سابقه ي مديريت يا فعاليت در زمينه فن آوري اطلاعات در صورت ديپلمه بودن.
_  داشتن حداقل 4 سال سابقه مديريت با سابقه ي انجام امور حوزه فن آوري اطلاعات درصورت داشتن فوق ديپلم.
_ داشتن حداقل 6 سال سابقه ي مديريت يا فعاليتهاي حوزه فن آوري اطلاعات در صورت داشتن مدرك فوق ديپلم در رشته اي غير از كامپيوتر.
_  داشتن ليسانس درساير رشته هاي فني و مهندسي.

شركتهايي مي تواند بعد از ثبت از طرف شوراي عالي انفورماتيك صلاحيتشان احراز شود كه موضوع  فعاليت آنها منحصراٌ در زمينه انفورماتيك باشد. اين موضوع فعاليت مي تواند.
مربوط به فعاليتهاي فرهنگي و ديجيتالي باشد مانند:
_  تهيه كردن و عرضه بسته هاي نرم افزاري رسانه پرداز
_  تهيه و عرضه بسته هاي نرم افزاري رسانه اي
يا مربوط باشد به :
_  خدمات  ويرايش و طراحي و برگزاري دوره هاي آموزشي طراحي و گرافيك
_ خدمات مرتبط به قصد انتفاع .
_  پشتيباني خدمات و فروش نرم افزار و سخت افزار.

خدمات ارايه شده در زمينه ثبت شركت كامپيوتري:
آنچه نام شركت ما را در اذهان شما ثبت نموده ارايه خدماتي است كه بي دريغ ارائه داده ايم تا هم چنان در راستاي رساندن شما به اهدافتان نيرويي شگرف داشته باشيم. ارايه مشاوره و انجام امور مربوط به ثبت شركتها توسط اشخاص خبره و با تخصص حقوقي و قانوني و پشتيباني شما در كليه مراحل مربوط به ثبت ازوظايفي است كه در تلاشيم به بهترين نحو ارايه دهيم تا همچنان نام ما در اوج اذهان بماند.

در زمينه ثبت شركت كامپيوتري خدماتي كه مي توانيم ارايه دهيم عبارتند از:

https://danasabt.ir/2023/09/17/%D8%A7%D8%AE%D8%B0-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%81%D9%88%D8%B1%DB%8C/


_  تنظيم اساسنامه شركت.
_  انتخاب نام و موضوع شركت جهت تأييد.
_  پرداخت هزينه آگهي روزنامه رسمي.
_  پي گيري كردن پرونده در ادارات ثبت شركتها.
_  صدور مهر شركت
_  و...


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۳۰ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۳:۰۴:۴۰ ] [ NOORA ] [ نظرات (0) ]

شركت هاي مخابراتي با هدف انتقال و ارسال علائم و نوشته ها و تصاوير، صداها و هرگونه اطلاعات ديگر توسط سيم يا بي سيم و يا نور و يا هر رويه الكترومغناطيس تشكيل مي شوند.پلمپ دفاتر  ثبت شركت هاي مخابراتي مي توانند در زمينه هاي مختلفي فعاليت كنند كه عبارت است از: نصب، نگهداري، بهره برداري، فروش، پشتيباني و اپراتوري تمامي سرويس ها و تجهيزات مخابراتي و واردات وصادرات، كليه دستگاه هاي مخابراتي و الكترونيكي مجاز پس از دريافت مجوزهاي لازم، شركت در مناقصات و مزايدات دولتي و بخش خصوصي، سرمايه گذاري براي ايجاد، تاسيس كارخانجات و شركت هاي وابسته و مشاركت با شركت هاي توليدي، تجاري، خدماتي داخلي و خارجي، عقد قرارداد با آنان و اشخاص حقيقي و حقوقي، فعاليت در زمينه تجاري، خريد، تهيه، توليد، نگهداري و تعميرات سيستم هاي مخابراتي و الكترونيكي، ايجاد و اعطاء نمايندگي در داخل و خارج از كشور نسبت به موضوع شركت، دريافت تسهيلات و اعتبارات و وام بصورت ريالي و ارزي از سيستم بانكي كشور، اقدام به هر گونه فعاليت مجاز ديگر براي پيشبرد و اهداف و مقاصد.

 قوانين شركت هاي مخابراتي:

چنانچه قصد ورود به اين بخش از فعاليت تجاري را داريد، قبل از هر چيز مي بايست در رابطه با قوانين نحوه تشكيل اين نوع شركت ها آگاهي كامل داشته باشيد. اين قوانين به شرح ذيل مي باشند كه تمامي موسسات شركت هاي مخابراتي ملزم به رعايت آن مي باشند:

ماده 1-هدف از تشكيل شركت مخابراتي انتقال و ارسال علائم و نوشته ها و تصاوير، صداها و هرگونه اطلاعات ديگر توسط سيم يا بي سيم و يا نور و يا هر رويه الكترومغناطيسي مي باشد.
شبكه هاي عمومي عبارتند از مجموعه وسايل مخابراتي كه براي استفاده عموم فراهم شده و يا بعدها فراهم مي شود. شبكه هاي اختصاصي مخابرات عبارتند از مجموعه وسايل مخابراتي كه براي استفاده گروه ها يا موارد خاصي فراهم شده و يا بعدها فراهم مي شود.

ماده 2-راه اندازي توسعه، نگهداري و بهره برداري از شبكه هاي مخابرات عمومي و يا آن بخش از شبكه هاي اختصاصي كه با سرمايه شركت تشكيل مي شود، منحصراَ در اختيار شركت مخابرات ايران است.

ماده 3-آيين نامه تاسيس شبكه هاي اختصاصي و شرايط آن از قبيل مدت حق استفاده و موضوع هاي فني و مالي مربوط به صدور اجازه و تجديد آن، توسط شركت مخابرات تهيه و پس از تصويب وزير پست و تلگراف و تلفن اجرا مي شود.

ماده 4-شركت مخابراتي تعرفه خدمات مخابراتي، سپرده، وديعه، حق الاشتراك، اضافه مكالمات و هزينه تغيير مكان وسائل مخابراتي مشتركين را تهيه و پس از تصويب مجمع عمومي آن ها را اجرايي مي كند.
تبصره 1:هزينه هايي كه متقاضيان راه اندازي شبكه هاي اختصاصي و استفاده كنندگان از شبكه هاي مزبور بايد به شركت مخابرات پرداخت نمايند،توسط اين شركت پيشنهاد كه پس از تصويب مجمع عمومي اجرا مي شود.
تبصره 2:توافق درباره نرخ هاي بين المللي مخابرات، توسط شركت پيشنهاد داده مي شود و سپس وزير پست و تلگراف و تلفن آن را تصويب مي كند.

ماده 5-شركت و شركت هاي فرعي موضوع ماده 7 اين قانون مشمول معافيت مذكور در ماده 26 قانون نوسازي و عمران شهري مصوب 1347 خواهد بود و نحوه دريافت عوارض شهري از شركت و وسايل مخابراتي عمومي با موافقت وزراي كشور و پست و تلگراف و تلفن خواهد شد.

ماده 6-بخشي از سود شركت كه جهت توسعه براي سرمايه گذاري استفاده مي شود، از پرداخت ماليات بر درآمد معاف است.

ماده 7:شركت براي اجراي وظايف مقرر در اين قانون، مي تواند با استفاده از سرمايه خود و يا با مشاركت با ساير موسسات دولتي موسساتي را به شكل شركت سهامي تشكيل دهد.

ماده 8-شركت مي تواند با تصويب هيات وزيران بخشي از وظايف خود را به موسسات بخش خصوصي واجد صلاحيت واگذار كند.

ماده 9-شركت مي تواند با تصويب مجمع عمومي و با رعايت قوانين و مقررات مربوط به دريافت وام و اعتبار از بانك ها، از موسسات داخلي و خارجي وام دريافت كند.

ماده 10-از تاريخ تصويب اساسنامه شركت مخابرات، كليه تجهيزات و تاسيسات اين شركت به وزارت پست و تلگراف و تلفن تعلق دارد. همچنين تمامي حقوق، مطالبات، اموال منقول و غير منقول شركت سهامي تلفن ايران به اين شركت منتقل مي گردد. ديون، تعهدات شركت سهامي تلفن ايران و تعهدات مخابراتي وزارت پست و تلگراف و تلفن بر عهده شركت مخابراتي مي باشد.

ثبت شركت هاي مخابراتي به دو شكل سهامي عام و سهامي خاص امكان پذير است كه با توجه به انتخاب هر يك از اين نوع شركت ها، مي بايست مجوزهاي ضروري اخذ گردد.
قابل توجه است آن دسته از افرادي مي توانند جهت ثبت شركت مخابراتي اقدام نمايند كه فارغ التحصيل رشته ي مخابرات، فناوري اطلاعات باشند. براي ثبت شركت مخابراتي توسط افراد واجد شرايط،اساسنامه شركت طي 3 ماه و از طرف وزارت پست، تلگراف و تلفن تنظيم مي گردد و توسط هيات وزيران بايد تاييد گردد.

مدارك مورد نياز براي ثبت شركت مخابراتي به شرح ذيل مي باشد:

  1. اخذ و تكميل فرم درخواست ثبت شركت مخابرات
  2. اخذ 2 نسخه تقاضانامه و شركتنامه شركت مخابرات
  3. تهيه دو نسخه اساسنامه شركت مخابرات ممهور به مهر شركت و امضاي تمامي سهامداران
  4. تهيه دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومي هيات مديره و موسسين كه به امضاء اعضا ذي صلاح رسيده باشد.
  5. كپي برابر اصل مدارك شناسايي (كارت ملي و شناسنامه)اعضاي هيات مديره،بازرسين و تمامي سهامداران
  6. ارائه معرفي نامه نمايندگان چنانچه سهامداران و اعضاء هيئت مديره از ميان اشخاص حقوقي باشند.
  7. تاييديه هيات مديره اشخاص حقوقي سهامدار مبني بر غير دولتي بودن شركت مخابرات
  8. تصوير روزنامه رسمي آگهي تاسيس شركت مخابرات يا آخرين تغييرات

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۳۰ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۳:۰۲:۲۳ ] [ NOORA ] [ نظرات (0) ]

درد و حساسيت دنداني كه افراد پس از انجام ونير كامپوزيتي تجربه مي‌كنند، معمولاً پس از گذشت ۳ الي ۴ روز كم شده و بهبود پيدا مي‌كند. بهترين متخصص ريشه دندان در رشت در برخي موارد نيز بسته به شرايط دندان‌هاي افراد، ممكن است تا ۲ هفته نيز طول بكشد. چنانچه اين درد بيش از مدت زمان ذكر شده باقي بماند و يا شدت آن كم نشود، بايد به كلينيك دندانپزشكي مراجعه كند تا علت آن تشخيص داده شده و اقدامات درماني متناسب با آن انجام شوند.

براي كاهش درد بعد از كامپوزيت بايد چكار كنم؟

همان‌طور كه پيش‌تر نيز بيان كرديم، درد و حساسيت دندان و حتي لثه پس از كامپوزيت طبيعي است، اما اگر شدت آن آزار دهنده بود، مي‌توانيد با مصرف داروهاي مسكن مانند ايبوپروفن به كاهش و تسكين آن كمك كنيد.
توجه: چنانچه درد و حساسيت دندان زيادي را احساس كرديد، حتماً با دندانپزشك خود تماس بگيريد.

نكاتي براي كمك به كاهش درد بعد از كامپوزيت

 

در ادامه راهكارهايي را براي كمك به كاهش درد پس از كامپوزيت بيان كرده‌ايم:

  1. نكات مراقبتي و دستورالعمل‌هايي كه دندانپزشك پس از انجام اين ترميم به شما توصيه مي‌كند را جدي بگيريد و آنها را رعايت كنيد.
  2. استفاده از خمير دندان‌هاي ضد حساسيت مي‌تواند در كاهش درد و حساسيت مؤثر باشد. (پيش از استفاده از آن با دندانپزشك خود مشورت كنيد.)
  3. شستشوي دهان با محلول ولرم آب نمك نيز در كاهش التهاب و درد و حساسيت نقش مؤثري دارد.
  4. مصرف قرص‌هاي مسكن بدون نسخه نيز به تسكين درد كمك مي‌كند. (براي استفاده از اين راه حل با دندانپزشك خود درباره نوع دارو و مقدار دوز مناسب مشورت كنيد.)
  5. استفاده از كمپرس يخ براي كاهش درد توصيه مي‌شود.
  6. اگر شدت درد و مدت زمان باقي ماندن آن زياد بود، با دندانپزشك خود در اين باره صحبت كنيد.

سؤالات متداول

  1. آيا دردي كه افراد بعد از كامپوزيت احساس مي‌كنند طبيعي است؟

    به طور معمول تجربه اين درد كاملاً طبيعي است و به مرور از بين مي‌رود. اما چنانچه ميزان آن كاهش پيدا نكرد و يا شدت آن زياد شد، بايد آن را جدي بگيريد و براي درمان آن به كلينيك دندانپزشكي مراجعه نماييد.

  2. اگر كامپوزيت كنم دندان‌هايم خراب مي‌شوند؟

    خير. كامپوزيت و ساير روش‌هاي ترميم دندان اگر توسط دندانپزشك با مهارت بالا انجام شوند و همچنين خود فرد در رعايت نكات مراقبتي توجه لازم را داشته باشد، آسيبي به دندان‌ها وارد نمي‌كنند. در غير اين صورت احتمال آسيب ديدن آنها وجود خواهد داشت.

  3. آيا نصب كامپوزيت نيز همانند لمينت نياز به تراش ميناي دندان دارد؟

    معمولاً نصب كامپوزيت بدون تراش ميناي دندان انجام مي‌شود، مگر در مواردي كه شرايط دندان‌هاي بيمار به گونه‌اي باشد كه براي ايجاد پيوند لازم بين كامپوزيت و دندان نياز باشد كه سطح دندان به مقداري جزئي تراشيده شود.

  4. آيا ممكن است لثه‌ها نسبت به كامپوزيت واكنش آلرژيك نشان دهند؟

    جنس مواد كامپوزيت با بدن افراد سازگاري دارد و احتمال حساسيت و واكنش‌هاي آلرژيك بسيار به ندرت رخ مي‌دهد.

  5. آيا درد بعد از كامپوزيت مي‌تواند نشان دهنده آسيب ديدن دندان‌ها باشد؟

    در صورتي كه دندانپزشك حين انجام اين ترميم دقت و مهارت كافي را نداشته باشد، ممكن است به دندان‌ها آسيب وارد كند. به همين دليل مي توان گفت يكي از علل درد پس از كامپوزيت، آسيب ديدن دندان است.

  6. با چه اقداماتي مي‌توان درد و حساسيت پس از كامپوزيت را كاهش داد؟

    استفاده از خمير دندان مخصوص دندان‌هاي حساس، مصرف داروهاي مسكن بدون نسخه، شستشوي دهان با محلول ولرم آب نمك، قرار دادن كمپرس يخ بر روي دهان و همچنين پرهيز از مصرف نوشيدني‌ها و غذاهاي سرد يا گرم مي‌تواند به كاهش اين درد و حساسيت كمك كند.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۹ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۱۱:۳۳ ] [ NOORA ] [ نظرات (0) ]

در واقع ارتودنسي در بزرگسالان روند درماني بيشتري را نسبت به كودكان طي مي كند.دندانپزشك زن در رشت  در زير به بررسي كامل مراحل ارتودنسي بزرگسالان مي پردازيم:

  1. مشاوره اوليه

    در اين جلسه متخصص به طور كامل روند درمان و هزينه و همچنين تمام نكات لازم را براي بيمار شرح خواهد داد.

  2. معاينه بيمار

    متخصص ارتودنسي در اين مرحله به بررسي دقيق وضعيت دهان و دندان بيمار و سوابق پزشكي او مي پردازد. در صورت لزوم سي تي اسكن و عكس هاي مورد نظر گرفته مي شود و در ادامه روش درماني مشخص شده و براي روند درماني برنامه ريزي مي شود.

  3. راهنماي رعايت بهداشت دهان و دندان

    رعايت بهداشت دهان و دندان براي به دست آمدن نتيجه مطلوب بسيار حائز اهميت مي باشد، بنابراين دندانپزشك تمامي شرايط و نكات لازم را براي بيمار شرح خواهد داد.

  4. نصب دستگاه ارتودنسي

    اين مرحله با توجه به نوع روش درماني متفاوت مي باشد. در صورتي كه تشخيص متخصص ارتودنسي براي بيمار استفاده از پلاك متحرك باشد، در اين مرحله دندانپزشك قالبي تهيه كرده و آن را براي ساخت پلاك متحرك به لابراتوار ارسال مي كند. اگر ارتودنسي ثابت مد نظر باشد كه متخصص با توجه به نوع ارتودنسي ثابت، دستگاه را براي بيمار نصب مي كند.

  5. تاثير دستگاه ارتودنسي

    اين مرحله با توجه به شدت ناهنجاري بيمار، سن بيمار، نوع روش درماني و غيره بين ۶ ماه تا ۳ سال زمان مي برد. در اين مرحله با توجه به روش درماني، مراجعات مكرر به مطب دندانپزشكي صورت مي گيرد. هنگامي كه دوره درمان به پايان رسيد، براي باقي ماندن نتيجه درمان، بيمار بايد از ريتينر يا نگهدارنده استفاده نمايد.

انواع ناهنجاري هاي قابل درمان با ارتودنسي بزرگسالان

به طور معمول برخي ناهنجاري هايي كه ارتودنسي بزرگسالان مي تواند به درمان آن ها كمك كند، عبارتند از:

  1. ساييده شدن دندان ها در زمان جويدن غذا و يا صحبت كردن

    هنگامي كه دندان ها مرتب سر جاي خود قرار نگرفته اند و اندازه هاي نادرستي دارند، در زمان غذا خوردن و يا صحبت كردن، احتمال سايش دندان ها وجود دارد.

  2. اورجت

    در صورتي كه دندان هاي فك بالايي، بيش از اندازه معول باعث پوشانده شدن دندان هاي فك پايين شده باشند، بيمار دچار ناهنجاري اورجت مي باشد.

  3. شلوغي و بي نظمي دندان ها

    بي نظم بودن و شلوغ بودن دندان ها علاوه بر ايجاد ظاهري نامناسب، سلامت دهان و دندان را به ميزان زيادي به خطر مي اندازد.

  4. ديپ بايت

    در واقع اين ناهنجاري نوعي شديد تر از ناهنجاري اوربايت مي باشد كه دندان هاي فك بالا به ميزان بيشتري، دندان هاي فك پايين را پوشانده اند.

  5. كراس بايت

    زماني كه دندان هاي فك پايين از دندان ها فك بالا، جلوتر قرار گرفته باشند، فرد دچار ناهنجاري كراس بايت است.

  6. اپن بايت

    در صورتي كه هنگام بسته بودن فك ها، دندان هاي جلويي فك بالا و فك پايين به هم نرسند، در نتيجه دهان باز مي ماند كه به اين ناهنجاري اپن بايت گفته مي شود.

  7. وجود فضاي خالي بين دندان ها

    فضاي خالي بين دندان هاي جلويي، زيبايي لبخند را به شدت تحت تاثير قرار مي دهد و همچنين مي تواند سلامت دهان و دندان را به خطر بيندازد.

https://drshamsdentist.com/%D9%85%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5-%D8%B1%DB%8C%D8%B4%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA/

 

دستگاه ارتودنسي بزرگسالان

به طور معمول ابزار مورد استفاده براي ارتودنسي بزرگسالان با كودكان تفاوت دارد. اكثر بزرگسالان تمايلي به ديده شدن براكت هاي ارتودنسي خود نداشته و دوست ندارند درمان ارتودنسي آن ها به وضوح در اجتماع مشخص باشد. با توجه به نوع ناهنجاري و نظر بيمار، متخصص ارتودنسي بهترين روش را انتخاب مي كند. اكثر بزرگسالان با توجه به موقعيت هاي اجتماعي خود مي خواهند كه ارتودنسي آن ها قابل رويت نباشد، بنابراين مي توانند از روش هاي متنوع ارتودنسي مانند ارتودنسي لينگوال و يا الاينر شفاف استفاده كند.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۷ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۲۷:۳۰ ] [ NOORA ] [ نظرات (0) ]
  • شركت هاي سهامي:

ماده يك لايحه قانوني اصلاح قسمتي از قانون تجارت،شركت سهامي را چنين تعريف مي كند:"شركت سهامي،شركتي است كه سرمايه آن به سهام تقسيم شده و مسووليت صاحبان سهام، پلمپ دفاتر محدود به مبلغ اسمي سهام آن ها است".

 

سرمايه هر شركت سهامي به قسمت هاي مساوي تقسيم مي گردد،كه هر قسمت آن را سهم مي نامند.منظور از مبلغ اسمي سهام هر صاحب سهم،كل مبلغي است كه وي در شركت سرمايه گذاري كرده است.مسووليت هر صاحب سهم در برابر بدهي هاي شركت محدود به همان مبلغ سرمايه او است.
شركت هاي سهامي خود به دو نوع شركت سهامي عام و شركت سهامي خاص تقسيم مي شوند.در ذيل،ضمن بررسي هر يك از اين شركت ها به مهم ترين تفاوت هاي ميان آن ها مي پردازيم.

  • شركت سهامي عام :

شركت سهامي عام شركتي است كه موًسسين آن قسمتي از سرمايه ي شركت را از طريق فروش سهام به مردم تاًمين مي كنند.اين نوع شركت كامل ترين نوع شركت سهامي است و مسلم است براي انجام امور مهم از قبيل استخراج معادن و تجارت با كشورهاي خارج و تاسيس كارخانجات و ايجاد سدها و بانك ها تشكيل مي شود كه سرمايه ي فردي كفاف آن را نمي دهد.فكر تاسيس هر شركت ابتدا از ناحيه ي اشخاصي ايجاد مي شود كه به جهاتي بستگي به اين امر دارند:مانند اين كه امتياز استخراج معادن و يا احداث خط آهن را به دست مي آورند  ، يا اين كه خبرگي يا مطالعات اقتصادي در امر بخصوصي دارند.

  • شركت سهامي خاص:

شركت سهامي خاص شركتي است كه تمام سرمايه ي آن توسط موسسين تامين گرديده است  ، مواد اصلاحي قانون تجارت  با تشريفاتي كمتر و اموري ساده تر كه طبعاً شركا كمتري دارد  ، يك نوع شركت سهامي مقرر داشته كه شركت سهامي خاص ناميده مي شود.

  • تفاوت هاي ثبت شركت سهامي عام و سهامي خاص:

_ در شركت سهامي عام،عبارت"شركت سهامي عام" و در شركت سهامي خاص،عبارت "شركت سهامي خاص" حتماَ بايد قبل يا بعد از نام شركت بدون فاصله با آن،در كليه اوراق،اطلاعيه ها و آگهي هاي شركت،به طور روشن و خوانا نوشته شود.
_ در شركت سهامي عام، قسمتي از سرمايه به وسيله موسسين شركت و قسمتي ديگر از طريق فروش سهام به مردم تامين مي گردد.اما در شركت سهامي خاص ، تمام سرمايه منحصراَ به وسيله موسسين تامين مي گردد.
__براي تاًسيس شركت هاي سهامي عام موًسسين بايد اقلاً بيست درصد سرمايه ي شركت را خود تعهد كرده و لااقل سي و پنج درصد مبلغ تعهد شده را در حسابي به نام «شركت در شرف تاًسيس» نزد يكي از بانك ها توديع نمايد.به اين ترتيب شركتي كه مثلاً با پنج ميليون ريال تاًسيس مي شود بايد سيصد وپنجاه هزار ريال نقداً سپرده و سپس آگهي براي دعوت سايرين انتشار دهد.ممكن است قسمتي از تعهد موًسسين سرمايه ي غير نقدي باشد در اين صورت بايد عين آن با مدارك مالكيت در همان بانكي كه براي پرداخت مبلغ نقدي حساب باز شده است توديع گردد.
_سرمايه ي اوليه در شركت هاي  سهامي عام پنج ميليون ريال و در شركت هاي سهامي خاص يك ميليون ريال است.
_در شركت هاي سهامي عام،نقل و انتقال سهام نمي تواند مشروط به موافقت مديران شركت يا مجامع عمومي صاحبان سهم بشود.
_به موجب ماده 3 لايحه قانون تجارت،تعداد شركاء در شركت سهامي خاص نبايد از 3 نفر كمتر باشد.در حالي كه حداقل تعداد شركا در شركت سهامي عام 5 نفر است.

https://danasabt.ir/2023/09/04/%d8%b1%d8%a7%d9%87%d9%86%d9%85%d8%a7%db%8c-%d8%ab%d8%a8%d8%aa-%d9%84%d9%88%da%af%d9%88/


_براي ثبت شركت سهامي خاص فقط تسليم اظهارنامه ي منضم به اساسنامه اي كه به امضا كليه ي سهامداران رسيده باشد و ورقه اي مشعر بر تعهد كليه ي سهام و گواهينامه ي بانكي حاكي از تاًديه ي قسمت پرداخت شده ي آن كه نبايد كمتر از سي و پنج درصد تمام تعهد باشد ضمن ارائه ي صورتمجلس عمومي موسسين حاكي بر تعيين مديران و بازرسان شركت كافي است.
_شركت هاي سهامي خاص نمي توانند سهام خود را براي پذيره نويسي يا فروش در بورس اوراق بهادار يا توسط بانك ها عرضه كنند.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۶ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۲۲:۴۵ ] [ NOORA ] [ نظرات (0) ]

در اين مقاله برآنيم كه نحوه رسيدگي به وضع مالي شركت پس از انتهاي سال مالي و ترازنامه واندوخته ها وسود شركت سهامي را مورد بحث قرار دهيم.


رسيدگي به وضعيت مالي شركت ثبت لوگو  به اين صورت است كه هيات مديره بايد پس از انقضاي سال مالي صورت كليه دارايي وديون و تعهدات ترازنامه و سود و زيان شركت را طي گزارشي كه گوياي وضعيت عمومي آن باشد تنظيم نمايد وبيست روزقبل ازتاريخ تشكيل مجمع عمومي سالانه در اختيار بازرسان شركت قرار دهد.

  • ترازنامه

ترازنامه يا بيلان عبارت است از صورت حسابي كه وضع مالي يك موسسه را در يك تاريخ معين نشان مي دهد.در ترازنامه ميزان دارايي،بدهي و سرمايه صاحبان موسسه نوشته مي شود.
به عبارتي ترازنامه جدولي است دربرگيرنده اقلام دارايي شركت از يك طرف و اقلام بدهي از طرف ديگر.يعني اينكه ترازنامه بيانگر اقلام بستانكار و بدهكار شركت مي باشد.هزينه هاي تاسيس شركت،تعهداتي كه شركت تضمين كرده و استهلاكات و اندوخته هاي قانوني بايد در نظر گرفته شود ولو اينكه بعد از وضع استهلاك و اندوخته ها سود قابل تقسيمي باقي نمايد يا كافي نباشد.(مواد 224 و 223 و 236 ل.ا.ق.ت)

  • اندوخته شركت

به نظر مي رسد لحاظ كردن اندوخته ها به اين علت است كه اگر ضرري متوجه شركت گردد نقصاني در سرمايه حاصل نشود و سبب انحلال شركت نگردد.اندوخته ها به دو قسمت اندوخته هاي اختياري و اندوخته هاي قانوني تقسيم مي شوند.
الف:اندوخته قانوني
هيات مديره مكلف است هر سال يك بيستم از سود خالص شركت را به عنوان اندوخته قانوني در نظر بگيرد.اين امر زماني كه ميزان اندوخته قانوني به يك دهم سرمايه شركت برسد اختياري مي شود و اگر سرمايه شركت افزايش يابد كسر يك سوم ادامه خواهد داشت تا زماني كه به يك دهم كل سرمايه شركت برسد.
ب:اندوخته اختياري
علاوه بر اندوخته مزبور كه كسر آن اجباري است ممكن است شركت با تصويب مجمع عمومي از تقسيم قسمتي از سود خود خودداري كرده وآنرا به حساب اندوخته منتقل كند تا مبلغي براي جبران خسارات احتمالي ومطالبات مشكوك الوصول و ... باشد.اين اندوخته اختياري است و مشمول الزامات و ممنوعيت هاي مربوط به اندوخته قانوني نمي گردد.

  • سود و زيان

سود خالص سال مالي:
مطابق ماده 237 ل.ا.ق.ت سود خالص شركت در هر سال مالي عبارت است از درآمد حاصل در همان سال مالي منهاي كليه هزينه ها،استهلاك و ذخيره ها
سود قابل تقسيم:
مجمع عمومي پس از تصويب حساب هاي سال مالي و احراز وجود سود قابل تقسيم،مبلغي از آن را جهت تقسيم بين صاحبان سهام تعيين خواهد كرد.سود قابل تقسيم عبارت است از سود خالص سال مالي منهاي زيان هاي سال مالي قبل و اندوخته هاي قانوني و ساير اندوخته هاي اختياري به اضافه سود قابل تقسيم سال هاي قبل كه تقسيم نشده است.
به علاوه مجمع عمومي مي تواند تصميم بگيرد كه مبالغي از اندوخته هايي كه شركت در اختيار دارد بين صاحبان سهام تقسيم شود در اين صورت در تصميم مجمع بايد صريحاَ قيد شود كه مبلغ مورد نظر از كدام اندوخته ها برداشت مي شود.

https://danasabt.ir/


نحوه پرداخت سود را هم مجمع تعيين مي كند ودر غير اين صورت تعيين نحوه پرداخت با هيات مديره خواهد بود.در هر حال بايد پرداخت سود ظرف 8 ماه پس از تصميم مجمع عمومي عادي راجع به تقسيم سود انجام مي پذيرد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۵ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۶:۲۱:۵۴ ] [ NOORA ] [ نظرات (0) ]
  • معرفي شركت سهامي

شركت سهامي شركتي است كه سرمايه آن به سهام تقسيم شده و مسئوليت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمي سهام آن ها است. ثبت شركت سهامي خاص شركت سهامي شركت بازرگاني محسوب مي شود.ولو اينكه موضوع عمليات آن امور بازرگاني نباشد.
در شركت سهامي تعداد شركا نبايد از سه نفر كمتر باشد
شركت سهامي به دو نوع تقسيم مي شود:شركت سهامي عام و شركت سهامي خاص

  • شركت سهامي عام چيست؟

شركت سهامي عام شركتي است كه موسسين آن قسمتي از سرمايه ي شركت را از طريق فروش سهام به مردم تامين مي كنند.به اين طريق كه موسسين قبلاَ بيست درصد سرمايه را خودشان تعهد كرده و لااقل سي و پنج درصد مبلغ تعهد شده را در حسابي به نام شركت در شرف تاسيس در يكي از بانك ها سپرده و سپس اظهارنامه اي به ضميمه ي طرح اساسنامه ي شركت و طرح اعلاميه ي پذيره نويسي سهام،به مراجع ثبت شركت ها تسليم نمايند.
پس از ثبت شركت سهامي عام،سهام آن در بورس داد و ستد مي شود.

  • ويژگي هاي شركت سهامي عام

1-تشكيل مجمع عمومي موسس در شركت هاي سهامي عام ضروري است.
2-در شركت سهامي عام در هنگام تاسيس 20% از سرمايه توسط موسسين تعهد و حداقل 35% توسط آنان به حساب جاري شركت در شرف تاسيس سپرده مي شود و مابقي از طريق فروش سهام عموم تامين مي گردد.
3-سرمايه شركت سهامي عام در هنگام تاسيس حداقل 5 ميليون ريال مي باشد.
4-اظهارنامه ثبت شركت در شركت سهامي عام به امضاي موسسين مي رسد.
5-شركت سهامي عام براي فروش سهام بايد اعلاميه پذيره نويسي منتشر نمايد بر خلاف شركت سهامي خاص كه اين حق را ندارد.
6-انتشار اوراق قرضه در شركت سهامي عام ممكن است .
7-امضاي ورقه تعهد سهم در  شركت سهامي عام مستلزم قبول اساسنامه و تصميمات مجامع عمومي مي باشد .
8-حداقل تعداد اعضا براي تشكيل شركت سهامي عام 5 نفر مي باشد.

  • نحوه ي تشكيل شركت سهامي عام

شركت سهامي عام كامل ترين نوع شركت سهامي است و مسلم است براي انجام امور مهمه از قبيل استخراج معادن و تجارت با كشورهاي خارج و تاسيس كارخانجات و ايجاد سدها و بانك ها تشكيل مي شود كه سرمايه ي فردي كفاف آن را نمي دهد.از آن جا كه شركت سهامي عام براي جلب سرمايه هاي مهم ايجاد مي شود و لازم است تعداد قابل ملاحظه اي شريك گرد هم جمع شوند،بالطبع تشكيل آن متضمن مراحل مختلفي است كه در ذيل در چهار مبحث به اين مراحل مي پردازيم.

  • مبحث اول:تاسيس شركت

الف)مفهوم تاسيس
به مجموعه اعمال مادي و حقوقي شركاي اوليه شركت براي ايجاد شخص حقوقي،تاسيس شركت گفته مي شود كه مي توان از آن به اعمال پيش از تشكيل نيز تعبير كرد.به اين معني در مجموع موسس شركت به كسي اطلاق مي شود كه براي ايجاد شركت پيشقدم مي شود،سرمايه شركت را از طريق جمع كردن شركاي ديگر فراهم مي كند،و مطابق مقررات قانوني اقدامات لازم را براي تشكيل شركت به انجام مي رساند.موسس مي تواند شخص حقوقي يا حقيقي باشد.
ب)تشخيص موسس
در حقوق ايران،پس از تشكيل شركت و تا زماني كه به ثبت نرسيده است مسئوليت موسسان به قوت خود باقي است.البته پس از ثبت شركت،نمي توان به هيچ كدام از شركا عنوان موسس داد،حتي اگر از شركاي اصلي و اوليه شركت بوده باشند.
ج)مسئوليت موسسان
از نظر مدني موسسان در قبال عدم رعايت مقررات قانوني راجع به تشكيل شركت مسئولند و در صورتي كه حكم قطعي بر بطلان شركت صادر شود آنان به طور تضامني جوابگوي خسارات ناشي از بطلان به صاحبان سهام و اشخاص ثالث خواهند بود.(ماده 273 لايحه قانوني 1347)از طرفي،موسسان شركت در قبال كليه اعمال و اقداماتي كه براي تاسيس و به ثبت رسانيدن شركت انجام مي دهند مسئوليت تضامني دارند(ماده 23 لايحه قانوني 1347).البته،مسئوليت موسسان در صورتي مطرح است كه در انجام دادن اعمال و اقدامات مزبور شخصاَ دخيل بوده باشند.بنابراين،هر گاه يك يا چند نفر از ميان موسسان يا اشخاص ديگري به جز آنان مرتكب اعمال مزبور شده باشند خود اين اشخاص مسئولند و مسئوليتشان،با توجه به مقررات عام حقوق مدني قابل طرح است،نه مقررات خاص لايحه قانوني 1347،كه ويژه تخلف موسسان است.
د)نظارت اوليه بر تاسيس شركت
همان طور كه در مقالات پيشين گفتيم،براي تاسيس شركت سهامي(خاص يا عام) به كسب مجوز از دولت نيازي نيست.بنابراين،همه اشخاص- به جز بيگانگان و در حدود اصل هشتاد و يكم قانون اساسي – مي توانند شركت سهامي تاسيس كنند و به انتشار سهم براي پذيره نويسي مبادرت ورزند.
با اين حال،تاسيس شركت سهامي عام منوط به اين است كه موسسان اطلاعاتي را در اختيار عموم مردم قرار دهند،هر چند به آن ها تكليف نشده تا اطلاعات دقيق در مورد وضع خود ارائه دهند.اين اطلاعات ضمن اظهارنامه اي «...در تهران به اداره ثبت شركت ها و در شهرستان ها به دايره ثبت شركت ها و در نقاطي كه دايره ثبت شركت ها وجود ندارد به اداره ثبت اسناد و املاك محل تسليم...» مي شود.(ماده 6 لايحه قانوني 1347) اظهارنامه مزبور بايد با قيد تاريخ به امضاي كليه موسسين رسيده و موضوعات ذيل مخصوصاَ در آن ذكر شده باشد:
نام شركت،هويت كامل و اقامتگاه موسسين،موضوع شركت،مبلغ سرمايه شركت و تعيين مقدار نقد و غير نقد آن به تفكيك،تعداد سهام با نام و بي نام و مبلغ اسمي آن ها و در صورتي كه سهام ممتاز نيز مورد نظر باشد تعيين تعداد و خصوصيات و امتيازات اين گونه سهام،ميزان تعهد هر يك از موسسين و مبلغي كه پرداخت كرده اند با تعيين شماره حساب و نام بانكي كه وجوه پرداختي در آن واريز شده است.در مورد آورده غير نقد تعيين اوصاف و مشخصات و ارزش آن به نحوي كه بتوان از كم و كيف آورده غير نقد اطلاع حاصل نمود؛مركز اصلي شركت؛مدت شركت.(ماده 7 لايحه قانوني 1347).مرجع ثبت شركت ها پس از مطالعه اظهارنامه و ضمايم آن(طرح اساسنامه و طرح اعلاميه پذيره نويسي) و تطبيق مندرجات آن ها با قانون اجازه انتشار اعلاميه پذيره نويسي را صادر خواهد نمود.(ماده 10 لايحه قانوني 1347).مرجع ثبت شركت ها تكليفي به تحقيق در مورد اطلاعات داده شده ندارد و در قبال دادن اطلاعات غير صحيح موسسان به پذيره نويسان مسئول نيست؛به همين دليل،قانونگذار در ماده 11 لايحه قانوني 1347 انتشار آگهي راجع به پذيره نويسي را بر عهده خود موسسان گذاشته است.به موجب ماده اخير:"اعلاميه پذيره نويسي بايد توسط موسسين در جرايد آگهي گرديده و نيز در بانكي كه تعهد سهام نزد آن صورت مي گيرد در معرض ديد علاقه مندان قرار داده شود".
آگهي پذيره نويسي به منزله پيشنهاد موسسان به عموم مبني بر تشكيل شركت سهامي است.پس از اين آگهي به دعوت موسسان،علاقه مندان به بانك مراجعه و ورقه هاي تعهد سهم را امضا و مبالغ مربوط به سهام را پرداخت مي كنند.

  • مبحث دوم:پذيره نويسي

پذيره نويسي سهم عبارت است از عمل حقوقي اي كه به موجب آن شخصي تعهد مي كند با تامين قسمتي از سرمايه شركت در حدود مبلغ آورده شده،در شركت سهامي عام،شريك شود.در اين مبحث شرايط پذيره نويسي صحيح را بررسي مي كنيم.
الف)تعداد پذيره نويسان
با توجه به اينكه شركت سهامي عام بايد هيات مديره اي متشكل از حداقل پنج نفر داشته باشد كه از ميان صاحبان سهام انتخاب مي شوند.(ماده 107 لايحه قانوني 1347)،تعداد پذيره نويسان بايد به حدي باشد كه كل شركا از پنج نفر كم تر نباشد.قانونگذار حداكثر شركا را معين نكرده است و ممكن است شركتي از هزاران شريك تشكيل شود.
تمام اشخاصي كه داراي اهليت هستند مي توانند در پذيره نويسي شركت كنند،چه از اشخاص حقيقي باشند و چه از اشخاص حقوقي،مع ذلك اشخاص حقوقي در حدود هدف و اساسنامه خود مجاز به اين امر هستند.از آن جا كه پذيره نويسي عمل تجاري تلقي نمي شود،لازم نيست اشخاص حق تجارت داشته باشند تا بتوانند پذيره نويسي كنند.
ب)شرايط پذيره نويسي
1-طرح اعلاميه پذيره نويسي
پذيره نويسي مستلزم تهيه طرحي از طرف موسسان است كه بايد به امضاي همه آن ها رسيده باشد و در تهران به اداره ثبت شركت ها و در شهرستان ها به اداره ثبت شركت ها و در نقاطي كه اداره ثبت شركت ها وجود ندارد به اداره ثبت اسناد و املاك محل تسليم شود.(ماده 6 لايحه قانوني 1347)
طرح اعلاميه مزبور بايد شامل نكات ذيل باشد:
نام شركت؛موضوع شركت و نوع فعاليت هايي كه شركت به منظور آن تشكيل مي شود؛مركز اصلي شركت و شعب آن؛در صورتي كه تاسيس شعبه مورد نظر باشد؛مدت شركت؛هويت كامل و اقامتگاه و شغل موسسين.در صورتي كه تمام يا بعضي از موسسين در امور مربوط به موضوع شركت يا امور مشابه با آن سوابق يا اطلاعات يا تجاري داشته باشند؛ذكر آن به اختصار؛مبلغ سرمايه شركت و تعيين مقدار نقد و غير نقد آن به تفكيك و تعداد و نوع سهام.در مورد سرمايه غير نقد شركت تعيين مقدار و مشخصات و اوصاف و ارزش آن به نحوي كه بتوان از كم و كيف سرمايه غيرنقدي اطلاع حاصل نمود،در صورتي كه موسسين مزايايي براي خود در نظر گرفته اند تعيين چگونگي و موجبات آن مزايا به تفصيل؛تعيين مقداري از سرمايه كه موسسين تعهد كرده و مبلغي كه پرداخت كرده اند؛ذكر هزينه هايي كه موسسين نا آن موقع جهت تدارك مقدمات تشكيل شركت و مطالعاتي كه انجام گرفته است پرداخت كرده اند و برآورد هزينه هاي لازم تا شروع فعاليت هاي شركت؛در صورتي كه انجام موضوع شركت قانوناَ مستلزم موافقت مراجع خاصي باشد ذكر مشخصات اجازه نامه يا موافقت اصولي آن مراجع؛ذكر حداقل تعداد سهامي كه هنگام پذيره نويسي مقداَ پرداخت گردد؛ذكر شماره و مشخصات حساب بانكي كه مبلغ نقدي سهام مورد تعهد بايد به آن حساب پرداخت شود و تعيين مهلتي كه طي آن اشخاص ذي علاقه مي توانند براي پذيره نويسي و پرداخت مبلغ نقدي به بانك مراجعه كنند؛تصريح به اينكه اظهارنامه موسسين به انضمام طرح اساسنامه براي مراجعه علاقه مندان به مرجع ثبت شركت ها تسليم شده است؛ذكر نام روزنامه كثيرالانتشاري كه هر گونه دعوت و اطلاعيه بعدي تا تشكيل مجمع عمومي موسس منحصراَ در آن منتشر خواهد شد؛تخصيص سهام به پذيره نويسان.(ماده 9 لايحه قانوني 1347)
قانونگذار بررسي صحت اطلاعات مزبور را بر عهده هيچ مرجع رسمي نگذاشته است.به موجب ماده 10 لايحه قانوني 1347 تنها وظيفه مرجع ثبت شركت ها در مورد اعلاميه پذيره نويسي اين است كه آن را مطالعه كند و با مندرجات قانون تطبيق دهد؛به عبارت ديگر مرجع ثبت شركت ها فقط كافي است اطمينان يابد كه موارد پانزده گانه مندرج در ماده 9 اين لايحه در اعلاميه ذكر شده است و تكليفي ندارد كه مطابقت اين اطلاعات را با واقعيت تاييد كند.
«اعلاميه پذيره نويسي بايد توسط موسسين در جرايد آگهي شود و نيز در بانكي كه تعهد سهام نزد آن صورت مي گيرد در معرض ديد علاقه مندان قرار داده شود»(ماده 11 لايحه قانوني 1347).انتشار اعلاميه پذيره نويسي موكول به اجازه مرجع ثبت شركت ها است.(ماده 10 لايحه قانوني 1347)
2-ورقه تعهد سهم
تعهد پذيره نويسي با امضاي نوشته اي تحقق پيدا مي كند كه در قانون ايران از آن به " ورقه تعهد سهم " تعبير مي شود.ورقه تعهد سهام بايد مشتمل بر نكات ذيل باشد:
نام و موضوع و مركز اصلي و مدت شركت،سرمايه شركت،شماره و تاريخ اجازه انتشار اعلاميه پذيره نويسي و مرجع صدور آن،تعداد سهامي كه مورد تعهد واقع شود و مبلغ اسمي آن و همچنين مبلغي كه از آن بابت نقداَ در موقع پذيره نويسي بايد پرداخت شود،نام بانك و شماره حسابي كه مبلغ لازم توسط پذيره نويسان بايد به آن حساب پرداخت شود،هويت و نشاني كامل پذيره نويس،قيد اينكه پذيره نويس متعهد است مبلغ پرداخت نشده سهام مورد تعهد را طبق مقررات اساسنامه شركت پرداخت نمايد.
به موجب ماده 14 لايحه قانوني 1347:"ورقه تعهد سهم در دو نسخه تنظيم و با قيد تاريخ به امضاي پذيره نويس يا قائم مقام قانوني او رسيده،نسخه اول نزد بانك نگهداري و نسخه دوم با قيد رسيد وجه و مهر و امضاي بانك به پذيره نويس تسليم مي شود".در تبصره اين ماده مقرر شده است:" در صورتي كه ورقه تعهد سهم را شخصي براي ديگري امضا كند،هويت و نشاني كامل و سمت امضا كننده قيد و مدرك سمت او اخذ و ضميمه خواهد شد".
3-قطعيت پذيره نويسي
امضاي ورقه تعهد سهم و تسليم آن از جانب پذيره نويس به بانك به منزله پايان عمل پذيره نويسي است.از اين زمان پذيره نويس نمي تواند به تعهد خود به موجب ورقه عمل نكند.قبولي پذيره نويسي از جانب موسسان لازم نيست و در واقع،پذيره نويسي به منزله قبول ايجاد موسسان به پذيره نويسي است،مشروط بر اينكه پذيره نويسي در مهلت معين شده در اعلاميه پذيره نويسي صورت گرفته باشد.ماده 15 لايحه قانوني 1347 مقرر كرده است:"امضاي ورقه تعهد سهم به خودي خود مستلزم قبول اساسنامه شركت و تصميمات مجامع عمومي صاحبان سهام مي باشد".منظور قانونگذار اين است كه امضا و طبعاَ تسليم ورقه تعهد سهم به منزله پيوستن به شركت است.
4-ميزان پذيره نويسي
تشكيل شركت سهامي عام به اين است كه «...تمام سرمايه شركت صحيحاَ تعهد گرديده و اقلاَ 35 درصد آن پرداخت شده باشد...»(ماده 16 لايحه قانوني 1347)
البته پذيره نويسي بايد به طور واقعي انجام شود نه صوري،در غير اين صورت معتبر نخواهد بود.موسسان بايد تعهد صحيح و كامل سرمايه از طرف پذيره نويسان و موسسان را احراز كنند.قانونگذار در ماده 16 لايحه قانوني 1347 ضمن بيان اين قاعده مقرر كرده است كه اين احراز بايد قبل از تشكيل مجمع عمومي موسس صورت گيرد.

  • مبحث سوم:تشكيل سرمايه و تخصيص سهام

تشكيل شركت سهامي عام مستلزم جمع شدن سرمايه تعيين شده در طرح اساسنامه است.پس از اينكه سرمايه شركت تعهد شد و 35 درصد آن به صورت نقد پرداخت گرديد،تعداد سهام هر كدام از تعهد كنندگان تعيين و اعلام مي شود.رژيم حقوقي تامين سرمايه و تخصيص سهام به شركا موضوعاتي است كه در اين مبحث به طور مختصر پرداخته خواهد شد.
الف)ميزان سرمايه
براي تشكيل شركت سهامي،شركا(موسسان و پذيره نويسان) بايد تمام سرمايه شركت را تعهد و حداقل 35 درصد آن را به صورت نقد پرداخت كنند.حداقل سرمايه براي تشكيل شركت سهامي عام 5 ميليون ريال است(ماده 5 لايحه قانوني 1347)
سرمايه شركت ممكن است از آورده هاي نقدي و يا غير نقدي تشكيل شود.رژيم حقوقي هر كدام از اين دو نوع آورده متفاوت است.
1-آورده نقدي.دست كم 35% از مبلغي كه شركا(موسسان و پذيره نويسان) تعهد كرده اند بايد به صورت وجه نقد باشد.(ماده 6 لايحه قانوني 1347)اين مبلغ به حسابي كه به نام شركت در شرف تاسيس است در يكي از بانك ها واريز مي شود.
2-اورده غير نقدي.مي توان گفت سرمايه شركت ممكن است از هر چيزي،مال مادي يا غير مادي تشكيل شود.آورده غير مادي بايد تقويم و تسليم شود.
ب)تخصيص سهام
همان طور كه گفتيم،شركت سهامي شركتي است كه سرمايه آن به سهام تقسيم مي شود (ماده يك لايحه قانوني 1347).در قبال آورده هر كدام از موسسان و پذيره نويسان،به تعداد لازم سهم اختصاص داده مي شود.تعيين تعداد سهام بر عهده موسسان است كه بايد پيش از دعوت و تشكيل مجمع عمومي موسس صورت گيرد.
ارزش اسمي هر سهم كه در طرح اساسنامه قيد شده است هر مبلغي مي تواند باشد،ولي طبق ماده 29 لايحه قانوني 1347:" ...مبلغ اسمي هر سهم نبايد از 10 هزار ريال بيشتر باشد".تعيين تعداد سهام در صورتمجلسي كه به امضاي موسسان مي رسد قيد و به مجمع عمومي موسس گزارش خواهد شد."گزارش موسسين بايد حداقل پنج روز قبل از تشكيل مجمع عمومي موسس در محلي كه در آگهي دعوت مجمع تعيين شده است براي مراجعه پذيره نويسان سهام آماده باشد"(تبصره ماده 74 لايحه قانوني 1347).
مبحث چهارم:تشريفات نهايي تشكيل شركت
شركت سهامي از زماني ايجاد مي شود كه شخصيت حقوقي پيدا كند و تحصيل شخصيت حقوقي مستلزم اين است كه مجمع عمومي موسس بر اساس مقررات قانوني به طور صحيح تشكيل شود و در حدود صلاحيت هايي كه به آن محول شده عمل كند.طرز تشكيل مجمع عمومي موسس و صلاحيت هاي آن موضوع اين گفتار است در دو قسمت آن را بررسي مي كنيم.
الف)تشكيل مجمع عمومي موسس
مجمع عمومي موسس،مانند هر مجمع عمومي،از اجتماع صاحبان سهام تشكيل مي شود.به موجب تبصره ماده 75 لايحه قانوني 1347:" در مجمع عمومي موسس كليه موسسين و پذيره نويسان حق حضور دارند..."در اين جا به ترتيب،زمان و شكل دعوت از مجمع،تركيب مجمع و نحوه تصميم گيري اعضاي شركت كننده در مجمع را بررسي مي كنيم.
1-زمان و شكل دعوت از مجمع
موسسان،پس از انجام تشريفات مندرج در ماده 16 لايحه قانوني 1347،مجمع عمومي موسس را دعوت خواهند كرد.به موجب ماده مزبور"«پس از گذشتن مهلتي كه براي پذيره نويسي معين شده است و يا در صورتي كه مدت تمديد شده باشد بعد از انقضاي مدت تمديد شده،موسسين حداكثر تا يك ماه به تعهدات پذيره نويسان رسيدگي و پس از احراز اينكه تمام سرمايه شركت صحيحاَ تعهد گرديده و اقلاَ 35% آن پرداخت شده است،تعداد سهام هر يك از تعهد كنندگان را تعيين و اعلام و مجمع عمومي موسس را دعوت خواهند نمود».بنابراين،دعوت از مجمع عمومي موسس پس از انجام اقداماتي كه اين ماده بر عهده موسسان گذاشته است صورت مي گيرد.موسسان بايد دقت كنند كه تمام سرمايه شركت تعهد و مبالغ لازم قبل از تشكيل مجمع عمومي موسس در محلي كه در آگهي دعوت مجمع تعيين شده است براي مراجعه پذيره نويسان سهام آماده باشد.(تبصره ماده 74 لايحه قانوني 1347)
دعوت از مجمع بايد از طريق روزنامه هاي كثيرالانتشار صورت گيرد.اين روزنامه همان روزنامه اي است كه نام آن در طرح اعلاميه پذيره نويسي ذكر شده است.(بند 14 ماده 9 لايحه قانوني 1347).
2-تركيب مجمع
در مجمع عمومي موسس همه موسسان و پذيره نويسان حق حضور دارند،چه موضوع جلسه مجمع تشكيل شركت است.قانونگذار اين نكته را با وجود بديهي بودن در تبصره ماده 75 لايحه قانوني 1347 بصراحت بيان كرده است تا بر جنبه امري بودن قاعده تاكيد كند.همچنين در اين تبصره آمده است كه هر سهم داراي يك راي خواهد بود.
3-طريق تصميم گيري
تصميم گيري در مجمع عمومي موسس از طريق دادن راي صورت مي گيرد.ماده 72 لايحه قانوني 1347 پيش بيني كرده است"...مقررات مربوط به حضور عده لازم براي تشكيل مجمع عمومي (در همه مجامع) و آراي لازم جهت اتخاذ تصميمات در اساسنامه مشخص خواهد شد،مگر در مواردي كه به موجب قانون تكليف خاص براي آن مقرر شده باشد".
مجمع عمومي موسس توسط هيات رئيسه اي مركب از يك رئيس و يك منشي و دو ناظر اداره مي شود.رئيس مجمع از بين سهامداران حاضر در جلسه به اكثريت نسبي انتخاب خواهد شد.ناظران نيز از بين صاحبان سهام انتخاب خواهند شد،ولي منشي جلسه ممكن است صاحب سهم نباشد.(ماده 101 لايحه قانوني 1347).هر گاه در مجمع اخير در مورد تمام موضوعات مندرج در دستور مجمع تصميم گيري نشود،هيات رييسه مجمع با تصويب مجمع مي تواند تحت شرايط مندرج در ماده 104 لايحه قانوني 1347 اعلام تنفس كند.
" از مذاكرات و تصميمات مجمع عمومي صورتجلسه اي توسط منشي ترتيب داده مي شود كه به امضاي هيات رئيسه رسيده و يك نسخه از آن در مركز شركت نگهداري خواهد شد"(ماده 105 لايحه قانوني 1347)
ب)صلاحيت هاي مجمع عمومي موسس
1-تصويب گزارش موسسان
گفتيم كه موسسان بايد گزارش اقدامات خود را به مجمع عمومي موسس تقديم كنند.يكي از وظايف مجمع عمومي رسيدگي به گزارش موسسان و تصويب آن است.تصويب اين گزارش به منزله قبول صحت تشكيل شركت خواهد بود.
2-تصويب ارزيابي آورده هاي غير نقدي
مقررات ويژه تصويب ارزيابي آورده هاي غيرنقدي موسسان هنگام راي گيري در مورد اين آورده ها اعمال مي شود،از جمله اينكه دارندگان  آورده غيرنقد در موقعي كه تقويم آورده غيرنقدي كه تعهد كرده اند موضوع راي است حق راي ندارند و آن قسمت از سرمايه غيرنقد كه موضوع مذاكره و راي است از حيث حد نصاب جزء سرمايه شركت محسوب نمي شود.(قسمت اخير ماده 77 لايحه قانوني 1347).
3-تصويب مزاياي خاص
هر گاه براي بعضي از موسسان مزاياي خاصي پيش بيني شده باشد،اين مزايا بايد در مجمع عمومي موسس به تصويب برسد.نحوه رسيدگي به اين مزايا و راي گيري در مورد آن ها مانند قواعدي است كه در مورد ارزيابي و آورده هاي غير نقد بيان شد.مزاياي خاص با توجه به وضعيت شخصي كه مزيت به او اعطا مي شود ارزيابي و تصويب مي شود.توجيه اين مزايا بايد به ضميمه گزارش موسسان به مجمع عمومي موسس تسليم شده باشد.
4-تصويب اساسنامه
شركت سهامي براساس اساسنامه تشكيل مي شود.بنابراين،مجمع موسس اختيار و تكليف تصويب آن را دارد.قانونگذار تكليف نكرده است كه اساسنامه بايد به صورت رسمي تنظيم شود،از اين رو ممكن است رسمي يا غيررسمي باشد،اما در عمل هميشه به صورت غير رسمي است.
به موجب ماده 8 لايحه قانوني،طرح اساسنامه مي بايست با قيد تاريخ به امضاء موسسين رسيده و با ملحوظ داشتن سهامي عام مشتمل بر مطالب ذيل باشد:
نام شركت؛موضوع شركت به طور صريح و منجز؛مدت شركت؛مركز اصلي شركت و محل شعب آن،اگر تاسيس شعبه مورد نظر باشد؛مبلغ سرمايه شركت و تعيين مقدار نقد و غير نقد آن به تفكيك؛تعداد سهام بي نام و بانام و مبلغ اسمي آن ها و در صورتي كه ايجاد سهام ممتاز مورد نظر باشد،تعيين تعداد و خصوصيات و امتيازات اين گونه سهام؛تعيين مبلغ پرداخت شده هر سهم و نحوه مطالبه بقيه مبلغ اسمي هر سهم و مدتي كه ظرف آن بايد مطالبه شود،كه به هر حال از پنج سال متجاوز نخواهد بود؛نحوه انتقال سهام با نام؛طريقه تبديل سهام با نام به سهام بي نام و بالعكس؛در صورت پيش بيني اين امكان صدور اوراق قرضه،ذكر شرايط و ترتيب آن؛شرايط و ترتيب افزايش و كاهش سرمايه؛مواقع و ترتيب دعوت مجامع عمومي؛مقررات راجع به حد نصاب لازم جهت تشكيل مجامع عمومي و ترتيب اداره آن ها؛طريقه شور و اخذ راي و اكثريت لازم براي معتبر بودن تصميمات مجامع عمومي؛تعداد مديران و طرز انتخاب و مدت ماموريت آن ها و نحوه تعيين جانشين براي مديران كه فوت يا استعفاء مي كنند يا محجور يا معزول و يا به جهات قانوني ممنوع مي گردند؛تعيين وظايف و حدود اختيارات مديران؛تعداد سهام تضميني كه مديران بايد به صندوق شركت بسپارند؛تعداد بازرسان و نحوه انتخاب و مدت ماموريت آن ها؛تعيين آغاز و پايان سال مالي شركت و موعد تنظيم ترازنامه و حساب سود و زيان و تسليم آن به بازرسان و به مجمع عمومي سالانه؛نحوه انحلال اختياري شركت و ترتيب تصفيه امور آن؛نحوه تغيير اساسنامه
تنظيم طرح هاي اساسنامه در عمل به گونه اي است كه تمام مواد مندرج در قانون را در برگيرد و بنابراين بسيار طولاني است،در حالي كه به جز قيد موارد مندرج در ماده 8 اين لايحه،ذكر ديگر موارد ذكر شده در كل لايحه ضرورت ندارد،چه ذكر جزييات موجب مي شود نكات مهم اساسنامه به چشم نيايد.
5-تعيين مديران و بازرسان
اولين مديران و بازرس يا بازرسان شركت را مجمع عمومي موسس انتخاب مي كند.(ماده 17 و بند 3 ماده 74 لايحه قانوني 1347)
مديران و بازرسان انتخاب شده بايد به طور كتبي قبول سمت نمايند.(قسمت اخير ماده 17 لايحه قانوني 1347).هر گاه مديران و بازرسان در جلسه حاضر باشند،صورتمجلس را امضا مي كنند و هر گاه حاضر نباشند،قبول سمت كتبي از طرف آنان به طريق ديگري صورت مي گيرد.
6-تعيين روزنامه كثيرالانتشار
به موجب تبصره ماده 17 (الحاقي 22/11/1353) لايحه قانوني 1347:" هر گونه دعوت و اطلاعيه براي صاحبان سهام تا تشكيل مجمع عمومي سالانه بايد در دو روزنامه كثيرالانتشار منتشر شود.يكي از اين دو روزنامه به وسيله مجمع عمومي موسس و روزنامه ديگر از طرف وزارت ارشاد اسلامي تعيين مي شود".تعيين روزنامه به وسيله مجمع عمومي عادي از شرايط لازم براي تشكيل شركت محسوب نمي شود و شركت از زماني تشكيل مي شود كه شرايط مندرج در ماده 17 لايحه قانوني 1347 تحق پيدا كرده باشد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۴ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۲۵:۲۰ ] [ NOORA ] [ نظرات (0) ]

آيا كامپوزيت دندان محدوديت سني دارد؟

اين درمان زيبايي محدوديت سني ندارد و تمام افراد مي‌توانند براي زيبايي دندان‌هاي خود از اين روش استفاده كنند. بهترين متخصص ريشه دندان در رشت اما معمولا دندانپزشك ترجيح مي‌دهد براي كودكان از اين روش استفاده نكند. به اين دليل كه رشد دهان و استخوان‌هاي فك كودك بسته به جنسيت او، تا سن مشخصي ادامه دارد. همين موضوع سبب مي‌شود تا دندانپزشك نتواند از اين درمان براي كودكان با سن پايين‌تر استفاده كند.

كامپوزيت دندان براي چه سني مناسب است؟

با وجود اينكه در بخش قبلي بيان كرديم كه ونير دندان محدوديت سني ندارد، با اين حال دندانپزشك اين روش را براي كودكان پيشنهاد نمي‌كند. در پاسخ به اين سوال كه از چه سني مي‌توان كامپوزيت كرد؟ بايد گفت با توجه به اينكه سن توقف رشد دهان در جنسيت‌هاي مختلف متفاوت است، سن مناسب براي انجام اين درمان نيز متفاوت خواهد بود. اما به طور كلي، اين درمان بيشتر براي دختران بالاي ۱۶ و پسران بالاي ۱۸ سال به كار مي‌رود.
لازم به ذكر است كه در مواقع خاص امكان انجام اين درمان براي افراد زير سن مناسب نيز وجود دارد.
سؤالي كه اينجا پيش مي‌آيد اين است كه چرا افراد زير سن مناسب براي ونير كامپوزيت انتخاب نمي‌شوند؟
در ادامه مطلب پاسخ اين سؤال را نيز مطالعه نماييد.

چرا كامپوزيت براي افراد زير سن مناسب پيشنهاد نمي‌شود؟

دليل اين موضوع اين است كه رشد استخوان فك در پسران زير ۱۸ و دختران زير ۱۶ سال همچنان ادامه دارد و به اتمام نرسيده است. در نتيجه اگر در اين زمان كامپوزيت انجام شود، با تغيير موقعيت لثه و دندان‌ها، زيبايي ونير نيز تحت تأثير قرار مي‌گيرد. در اين شرايط احتمال ايجاد شكاف بين دندان‌ها نيز وجود دارد.
علاوه بر اين نيز، معمولا كودكان با سن پايين‌تر درك درستي از ترميم‌هاي زيبايي ندارند. با توجه به اينكه ترميم‌هاي زيبايي نياز به مراقبت زياد دارند، نمي‌توان آن را براي كودكان استفاده كرد؛ چرا كه به صرفه نخواهد بود. يك كودك مراقبت‌هاي توصيه شده را به درستي انجام نمي‌دهد و در اثر سهل انگاري، به ونير كامپوزيت آسيب وارد خواهد شد. به همين دليل كمتر ديده شده است براي كودكان از اين درمان استفاده كنند.

بهترين سن كامپوزيت دندان

 

اكثر افرادي كه كانديداي مناسبي براي اين درمان زيبايي هستند، بين ۳۰ الي ۶۰ سال سن دارند. در اين سنين رشد استخوان فك متوقف شده است؛ اگر افراد شرايط و ديگر موقعيت‌هاي لازم براي اين درمان را داشته باشند، مي‌توانند با كمك ونير كامپوزيت اقدام به اصلاح طرح لبخند خود كنند.

در سنين پايين، كامپوزيت دندان بهتر است يا لمينت؟

لمينت سراميكي نيز از ديگر روش‌هاي ترميمي و زيبايي است كه طول عمر، استحكام و مقاومت بسيار بالاتري به نسبت ونير كامپوزيت دارد. هر دوي اين روش‌ها براي افراد زير ۱۸ سال توصيه نمي‌شوند؛ اما اگر در سنين پايين ترميم دندان ضرورت داشته باشد، دندانپزشك هيچ گاه از لمينت استفاده نمي‌كند. لمينت در لابراتوار ساخته شده و براي نصب به آماده سازي و تراش ميناي دندان نياز دارد. در واقع اين درمان برگشت‌ناپذير است؛ پس از انجام آن فرد نمي‌تواند از دندان‌هاي طبيعي خود استفاده قبلي را داشته باشد. علاوه بر آن، اگر از اين روش براي افراد زير ۱۸ سال استفاده شود، با تغيير موقعيت فك و لثه، زيبايي دندان‌ها از بين خواهد رفت و فرد براي ترميم شرايط پيش آمده مجبور به پرداخت هزينه‌هاي بيشتري خواهد شد.
به همين جهت در شرايط ضروري دندانپزشك از ونير كامپوزيت براي افراد در سنين پايين‌تر استفاده مي‌كند، زيرا اين درمان بر خلاف لمينت سراميكي برگشت پذير است.

كامپوزيت دندان در ۶۰ سالگي، آيا ممكن است؟

چرا كه نه، اگر يك فرد ۶۰ ساله شرايط مورد نياز براي انجام اين درمان را داشته باشد، مي تواند يكي از كانديداي مناسب ونير كامپوزيت به شمار رود. از شرايط مناسب براي انجام اين درمان مي‌توان به داشتن ميناي كافي، سلامت دهان و داشتن دندان‌هاي سالم اشاره كرد.

جايگزين درماني براي افراد زير ۱۸ سال

براي اينكه بهترين گزينه درماني براي دندان‌هاي فرزند خود را بيابيد، لازم است كه به كلينيك دندانپزشكي مراجعه كرده و با متخصص در اين زمينه مشورت نماييد.
معمولاً بهترين و مناسب‌ترين درمان براي كودكاني كه با ناهنجاري‌هاي فك و دنداني روبه‌رو هستند، ارتودنسي است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۴ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۱۹:۰۲ ] [ NOORA ] [ نظرات (0) ]

گرجستان به عنوان ششمين كشور امن جهان ، به دليل قوانين آساني كه به نسبت ساير كشورها در زمينه ثبت حقوقي دارد ،ثبت شركت سهامي خاص  از كشورهاي بسيار مستعد جهت جذب افزايش سرمايه گذاري هاي داخلي و خارجي به شمار مي آيد.به طوري كه موسسه "Doing Business  " گرجستان را از لحاظ سادگي فعاليت تجاري در سال 2015 در جايگاه 15 ( سال2014 جايگاه 14) و به عنوان كشور پيشرو و اصلاح گرا در منطقه اروپا و آسياي مركزي اعلام نموده است.
بطور كلي دولت گرجستان با تدوين فعاليت هاي سرمايه گذاري و حفظ ساختارهاي اقتصادي خدماتي را فراهم آورده تا شرايط مناسبي براي سرمايه گذاران خارجي جهت ثبت شركت هاي خصوصي ايجاد نمايد.سيستم اقتصادي اين كشور در جهت آزاد سازي اقتصادي حركت كرده و سرمايه گذاري براي اتباع خارجي آزاد است و اتباع كشورهاي خارجي حق مالكيت بر اموال منقول و غير منقول را دارند و در صورت ارائه اسناد مثبته، انتقال هر مقدار ارز حاصل از فعاليت اقتصادي امكان پذير است.

مضاف بر اين، گرجستان به دليل نزديكي به بازار غرب،از ظرفيت هاي بي بديلي برخوردار است كه همين مهم، چشم انداز روشني را براي سرمايه گذاري در طرح هاي اقتصادي سودآور پديدار مي سازد.
طبق قوانين جاري كشور گرجستان،سرمايه گذار به شخصي اطلاق مي شود كه كه حداقل 300 هزار لاري سرمايه گذاري مستقيم كند و اشخاصي كه با پايين تر از اين ميزان قصد سرمايه گذاري دارند، كارآفرين ناميده مي شوند.
در ثبت شركت در گرجستان مطابق پروانه اي كه براي انجام فعاليت صادر مي شود ، شخص مي تواند هر شغلي را انتخاب كند و غير از مشاغل مربوط به توليد و توزيع دارو هر شركتي را با هر عنواني هم چون رستوران و سوپرماركت و...  با همان مجوز ثبت كند و فرد با هيچ مشكلي روبه رو نمي شود.
براي ثبت شركت در گرجستان الزامي است تمامي تشريفات قانوني انجام شود.اجازه دهيد مشاوران مجرب ما در ثبت شركت فكر برتر، با ارائه ي خدمات حرفه اي كارآمد ، شما را در تمامي مراحل ثبت شركت ياري و مساعدت نمايند.
موسسه حقوقي فكر برتر ، علاوه بر تخصص خود، به دليل داشتن همكاران توانمند خارجي كه هر يك در كشورهاي تبعه خود داراي دفاتر مخصوص و مجهز براي اين موضوعات مي باشند مي تواند خدمات ارزنده اي را به مشتريان خود ارائه نمايد.
با برقراري تماس با مشاورين كارآمد موسسه حقوقي فكربرتر و دريافت اطلاعات مربوطه و سپردن امور حقوقي و ثبتي خود به وكلا ي اين مجموعه، با خيالي آسوده صاحب شركت خود باشيد.
انواع شركت هاي قابل ثبت در گرجستان

  • شركتهاي با مسوليت محدود
  • شركت سهامي
  • مشاركت عمومي
  • مشاركت محدود
  • تعاوني
  • شراكت تجاري
  • كارآفرين فردي

اين شركت ها از نظر حقوقي داراي تفاوت هايي مي باشند كه براي افرادي كه مايل به ثبت شركت در گرجستان هستند بهتر است از قالب ثبت شركت مدل ذيل استفاده نمايند:
_ شركت با مسئوليت محدود (Limited Liability Company)
مي توان گفت بيشتر شركت هاي ثبت شده در گرجستان، از نوع مسئوليت محدود مي باشند.اين نوع شركت، شركتي است كه بين دو يا چند نفر تشكيل مي شود. در شركت با مسئوليت محدود، مسئوليت شركت در مقابل قروض و ديون شركت به ميزان سهمي  است كه شخص در شركت سرمايه گذاري كرده است.
مدارك لازم جهت ثبت شركت در گرجستان

  • اسامي شركاء و موسسين مدير عامل
  • آدرس حقوقي
  • پاسپورت و ترجمه پاسپورت به زبان گرجي
  • اسم شركت

تشريفات ثبت شركت در گرجستان
1) اخذ اقامت از طريق اقدام براي ثبت شركت با مسؤليت محدود
2) استخدام پرسنل براي شركت ثبت شده
3) فعال نمودن شركت
4)  پرداخت كردن بيمه كاركنان
5) پرداخت ماليات براي پرسنل مذكور
6) پرداخت بيمه و مالياتهاي مرتبط با فعاليتهاي شركت
در صورتي كه شخص به صورت حضوري اقدام به ثبت شركت در گرجستان نمايد پروسه روال معمول خود را طي خواهد كرد اما چنانچه  از طريق وكيل يا مشاور  اقدامات مربوط به ثبت شركت را انجام دهند چنين مراحلي را بايد طي نمايد:
1). انتخاب وكيل براي تهيه مدارك لازم به زبان گرجي
2). مطالعه و امضاي اسناد.
3). گرفتن شماره ثبت شركت.
4). حضور در محضر خانه و ثبت مدارك در حضور و صدور نامه معرفي به شهرداري توسط محضر.
5). مراجعه به بانك هاي معتبر گرجستان بعد از شماره ثبت و افتتاح حساب.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۱ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۱۰:۲۳:۰۱ ] [ NOORA ] [ نظرات (0) ]

ميكسر مكانيكي

مي توان با استفاده از اين نوع ميكسر انواع سيالات با ويسكوزيته هاي مختلف را با فازهاي ديگر ماده مخلوط كرد.هود لامينار  اين نوع ميكسر در آزمايشگاه هاي تحقيقاتي، دانشگاهي، رنگ، پليمر و داروسازي بسيار كاربرد دارد. پره هاي مختلف براي ميكسر هاي مكانيكي آزمايشگاهي موجود هستند.

ميكسر اولتراسونيك

ميكسر ها مي توانند مايعات را به طور موثر مخلوط كنند و برخي مي توانند نمونه هاي جامد را با مايع مخلوط كنند. ميكسرهاي اولتراسونيك هر دو عمل را انجام مي دهند. هنگامي كه امواج فرا صوت به محيط مايع اعمال مي شود ، يك چرخه فشار متناوب حباب هاي خلا را ايجاد مي كند. اين حباب ها رشد كرده و با هم ادغام مي شوند و در نهايت به اندازه اي مي رسند كه فرو مي ريزند و موج شوك ارسال مي كنند (به عنوان مثال كاويتاسيون). اثر اين امواج  و همچنين نوك ارتعاشي خود ميكسر اولتراسونيك ، پيوندهاي كووالانسي اطراف يك نمونه را مختل مي كند و بدين ترتيب همگن سازي صورت مي گيرد.

ميكسر فشار قوي

ميكسر فشار قوي دستگاهي است كه از طريق ميكرونيزه كردن با اعمال فشار زياد ، محصولات مايع ناهمگن را يكدست مي كند.  مايعات ناهمگن تحت فشار زياد مجبور مي شوند از يك سوراخ باريك عبور كنند. ذرات به دليل رعايت اصول برنولي هنگام عبور از سوراخ باريك تحت فشار زياد ، سرعت بالايي پيدا مي كنند. ذرات بزرگ در دريچه همگن تحت كاويتاسيون ، تلاطم و نيروهاي برشي قرار مي گيرند. با تأثير اين نيروها ، ذرات ميكرونيزه يكدست مي شوند.

ميكسر خلاء

ميكسر هاي خلا مواد شما را در محيطي محصور به كمك پمپ خلا دور از اكسيژن و هوا نگه مي دارد، اين شرايط جلو واكنش اكسيژن با مواد را ميگيرد و از ايجاد حباب در داخل محصول خود داري مي كند. در ساخت برخي از مواد نياز به اين نوع ميكسر ها مي باشد.

 

https://hakimazma.com/%d8%b3%da%a9%d9%88%d8%a8%d9%86%d8%af%db%8c-%d8%a2%d8%b2%d9%85%d8%a7%db%8c%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87%db%8c/

 

 

هموژنايزر

هموژنايزر مكانيكي و هموژنايزر التراسونيك نيز نوعي از ميكسر هستند كه محلول و مواد شما را با درصد بيشتر و به صورت خرد تر و در سايز هاي كوچك تر از ميكرون در هم حل مي كنند. هموژنايزر هاي مكانيكي براي مثال آب را در روغن حل مي كنند و محلول شيري رنگ تحويل مي دهند و اما هموژنايزر هاي التراسونيك ديواره سلولي را مي شكنند و مواد را با سايز بسيار كمتر در هم حل مي كنند.

انواع همزن آزمايشگاهي از نظر نوع جريان

  • همزن با جريان محوري (Axial-flow mixers)
  • همزن با جريان شعاعي (Flow Radial)

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۱ آذر ۱۴۰۲ ] [ ۰۶:۱۱:۲۸ ] [ NOORA ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی