Ariasite
عمومي

در انتقال سهام شركت تعاوني مي توان از انتقال اختياري ،  اموزش پلمپ دفاتر انتقال قهري و انتقال آن ها به عضو شركت تعاوني يا غير عضو گفتگو كرد . در ذيل به توضيح راجع به اين موارد مي پردازيم. لازم به يادآوري است در صورت نياز به هر گونه مشاوره در اين رابطه مي توانيد با همكاران ما در ثبت شركت فكر برتر تماس حاصل فرماييد.

  • انتقال اختياري سهام

سهام شركت تعاوني ممكن است به عضو همان شركت تعاوني يا به غير ، انتقال داده شود .
الف) انتقال اختياري سهام به عضو :
انتقال سهام به عضو همان شركت تعاوني مجاز است. عضو شركت تعاوني مي تواند سهم يا سهام خود را به عضو ديگر همان شركت تعاوني منتقل كند. قانون بخش تعاوني در اين خصوص بيان صريحي ندارد و اين امر از بند 4 ماده 37 اين قانون كه تصميم گيري درباره انتقال سهام اعضا به يكديگر را به هيئت مديره شركت تعاوني واگذار كرده است ، مستفاد مي شود. در نمونه اساسنامه ، شركت تعاوني نيز آمده است : انتقال سهام شركت تعاوني به اعضا يا متقاضيان جديد عضويت كه واجد شرايط باشند ، با موافقت هيئت مديره مجاز است. لازم به يادآوري است ، مراتب نقل و انتقال و مشخصات منتقل اليه بايد در دفتر سهام شركت تعاوني ثبت و به امضاي ناقل و منتقل اليه يا وكيل يا نماينده قانوني آن ها برسد. در صورتي كه تمام مبلغ سهم پرداخت نشده باشد ، تاديه آن به ترتيب مقرر و در ظرف مدتي كه در اساسنامه تعيين شده است ، بر عهده منتقل اليه خواهد بود. از آن جا كه از لحاظ تعداد سهام و ميزان سرمايه اعضا ، شركت هاي تعاوني بر دو قسم اند : شركت هايي كه تعداد سهام اعضا در آن ها برابر است و شركت هايي كه تعداد سهام اعضاي آن ها برابر نيست ؛ و در قسم اخير نيز به موجب آيين نامه مربوط ، حداكثر تعداد سهام و ميزان سرمايه اي كه هر عضو مي تواند داشته باشد نبايد از 15 درصد كل سرمايه شركت تجاوز كند ؛ هيئت مديره بايد توجه داشته باشد كه در انتقال سهام عضو به عضو ، افزايش سهام ناشي از اين انتقال ، ميزان سهام عضو را حسب مورد از تساوي يا از نصاب 15 درصد مذكور خارج نكند.
ب) انتقال اختياري به غير عضو :
انتقال اختياري سهام شركت تعاوني به غير عضو مجاز نيست. اين امر از مفهوم مخالف مفاد بند 4 ماده 37 قانون بخش تعاوني ، كه فقط انتقال سهام اعضا به يكديگر را تجويز مي كند ، حاصل مي شود. علاوه بر اين بايد گفت : از آن جا كه فقط عضو مي تواند از منافع و حقوق متعلقه به سهم شركت تعاوني منتفع شود و منافع و حقوق مذكور به سهمي كه دارنده آن غير عضو باشد تعلق نگرفته است و قابل حمل بر آن نيست ؛ لذا اصولاَ انتقال اختياري سهام شركت تعاوني به غير عضو ، " سالبه به انتفاي محمول " است.

  • انتقال قهري سهام

الف) انتقال قهري به عضو شركت تعاوني :
اگر عضو شركت تعاوني فوت كند ، سهم يا سهامي كه وي در شركت تعاوني دارد – مانند ساير اموال و حقوق مالي وي – قهراَ به وراث يا وارث او منتقل مي شود و اگر وارث وي عضو همان شركت تعاوني باشد ، در اين حال انتقال قهري سهم شركت تعاوني به عضو تحقق پيدا مي كند و عضو مذكور علاوه بر سهم يا سهام خود در شركت ، صاحب سهم يا سهام عضو متوفي نيز مي شود. ممكن است در اثر انتقال سهم يا سهام متوفي ، مقدار سهام عضو وارث در اثر افزايش ، از تساوي مقرر در شركت هايي كه تعداد سهام اعضا برابر است ، خارج شود يا از نصاب مقرر ( حداكثر 15 درصد كل سهام ) كه در آيين نامه مربوط تعيين شده است ، تجاوز كند.
در مورد انتقال اختياري سهام ، عدم موافقت هيئت مديره با انتقال سهام ، از حدوث اين وضع جلوگيري مي كند. در مورد اخير ، چون انتقال قهري است و نمي توان از آن ممانعت كرد ، پس لاجرم لازم است كه شركت تعاوني مابه التفاوت افزايشي را كه از طريق اين انتقال براي مقدار سهام عضو وارث به وجود مي آيد به او بپردازد تا بدين ترتيب از برهم خوردن تساوي تعداد سهام يا تجاوز از حداكثر مقرر مذكور جلوگيري شود.
ب) انتقال قهري به غير عضو :
انتقال قهري به غير عضو وقتي پيش مي آيد كه عضو شركت تعاوني فوت كند و هيچ كدام يا بعضي از ورثه وي كه سهام به آن ها منتقل مي شود ، عضو همان شركت تعاوني نباشند. ماده 14 قانون بخش تعاوني در اين خصوص چنين مقرر مي دارد : " در صورت فوت عضو ، ورثه وي كه واجد شرايط و ملتزم به رعايت و مقررات تعاوني باشند ، عضو تعاوني شناخته شده و در صورت تعدد بايستي مابه التفاوت افزايش سهم ناشي از تعدد خود را به تعاوني بپردازند ، اما اگر كتباَ اعلام نمايند كه مايل به ادامه عضويت در تعاوني نيستند و يا هيچ كدام واجد شرايط نباشند ، عضويت لغو مي گردد". تبصره ماده مذكور اضافه مي كند : " اگر تعداد ورثه بيش از ظرفيت تعاوني باشد ، يك يا چند نفر به تعداد مورد نياز با توافق ساير وراث، عضو تعاوني شناخته مي شوند ". براي تكميل مطلب لازم است به مااده 15 قانون بخش تعاوني نيز اشاره شود كه به موجب آن در صورت لغو عضويت به سبب فوت ، سهم و كليه حقوق و مطالبات عضو متوفي به قيمت روز ، تقويم و به ديون تعاوني تبديل مي شود كه پس از كسر ديون وي به تعاوني ،  به وراث يا ورثه او پرداخت مي گردد.
ممكن است سهام عضو شركت ، در اثر اجراي حكم دادگاه كه عليه او صادر شده است ، بابت بدهي وي در اختيار طلبكار قرار گيرد. روشن است كه طلبكار مذكور نمي تواند عضو شركت تعاوني محسوب شود و فقط مي تواند بهاي سهام بدهكار را – طبق مقررات راجع به بازپرداخت قيمت سهام – از شركت تعاوني دريافت كند.

  • سود سهام

سهام شركت تعاوني از سود آن منتفع مي شوند. به موجب ماده 25 قانون بخش تعاوني از سود خالص شركت هاي تعاوني در هر سال مالي پس از برداشت مبالغي كه براي ذخيره قانوني ( حداقل 5 درصد ) و اندوخته قانوني ( حداكثر 5 درصد ) و حق تعاون و آموزش ( چهار درصد ) و پاداش براي اغضا ، كاركنان ، مديران و بازرسان اختصاص يافته است ، باقيمانده آن به ترتيبي كه در اساسنامه و شرايط ضمن عقد پذيرفته مي شود ، تقسيم مي گردد.
همان طور كه در مقالات پيشين گفته شد ، نمونه اساسنامه شركت تعاوني متذكر مي شود كه باقيمانده سود خالص سالانه شركت تعاوني را مي توان بين اعضاء ، در تعاوني هاي توليدي به نسبت سهام و در تعاوني هاي توزيعي 50 درصد به نسبت سهام و مابقي به نسبت معاملات اعضا با تعاوني ، تقسيم كرد.

https://danasabt.ir/


اضافه مي شود كه تقسيم باقيمانده سود خالص تا جبران زيان انباشته شركت ممكن است. سود خالص يا درآمد ويژه شركت تعاوني ، عبارت است از درآمد شركت در يك سال مالي ، منهاي هزينه ها و استهلاكات و ماليات مربوط به همان سال ( سال مالي شركت تعاوني در اساسنامه آن تعيين مي شود ) .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۷ بهمن ۱۴۰۲ ] [ ۰۷:۱۰:۱۰ ] [ NOORA ] [ نظرات (0) ]

تجهيزات آزمايشگاهي از قبيل؛ ترازو (Balance) يكي از ابزارهاي حياتي در آزمايشگاه‌هاي علمي و صنعتي است.قيمت هود شيميايي  ترازوها براي اندازه‌گيري وزن اجسام با دقت بالا و استفاده در انواع آزمايش‌ها و فعاليت‌هاي مختلف مورد استفاده قرار مي‌گيرند. اما خريد تجهيزات آزمايشگاهي همچون ترازو (Balance) نيازمند شناخت صحيح و انتخاب بهترين گزينه است. در اين مقاله، به بررسي انواع تجهيزات آزمايشگاهي ترازو و عوامل مهمي كه در خريد آنها بايد در نظر گرفته شوند، مي‌پردازيم.

معرفي ترازو آزمايشگاهي

بدون داشتن يك روند اندازه‌گيري دقيق، دست‌يابي به نتايج دقيق غيرممكن است. اما در حال حاضر با توليد روزافزون ترازوهاي آزمايشگاهي ديجيتال، فرآيند  اندازه گيري، بسيار آسان‌تر از قبل شده است. مي توان گفت ترازوي آزمايشگاهي  يكي از مهمترين تجهيزات آزمايشگاه به شمار مي آيد.

اين ترازوهاي حساس، كه براي وزن كردن محلول‌هاي آزمايشگاهي و مواد مختلف استفاده مي‌شوند، انواع مختلفي دارند و براي كاربردهاي گوناگون طراحي شده‌اند.

البته مي توان بيان كرد كه انواع مختلفي براي ترازوهاي آزمايشگاهي وجود دارد كه از ويژگي بارز و مشترك همه ي آنها دقت و حساسيت شان در ايجاد توزين و اندازه گيري مي باشد. بدون تفاضل استفاده از يك ترازوي رطوبت‌سنج يا آناليتيكال، يا حتي داشتن بهترين ترازوي آزمايشگاهي، دقت بالا در اندازه گيري و به‌دست آوردن نتايج دقيق از اين دستگاه عملكرد مهمي است كه انتظار مي‌رود.

در خريد تجهيزات آزمايشگاهي از قبيل ترازو (Balance) بايد ابتدا نكات زير را در نظر بگيريد.
•    مطمئن شويد كه ترازو دقت مورد نظر شما را برآورده مي‌كند.
•    ظرفيت ترازو بايد براي وزن‌هاي مورد نياز شما مناسب باشد.
•    اگر مي‌خواهيد ترازوي اتوكاليبره داشته باشيد، از اين ويژگي مطمئن شويد يا اگر كاليبره دستي قابل قبول است، بايد بتوانيد آن را به صورت دستي كاليبره كنيد.
•    ترازو  (Balance) بايد قادر باشد واحدهاي مختلف را تبديل كند اگر به آن نياز داريد.
•    صفحه نمايش LED يا LCD انتخاب شده براي ترازو را بررسي كنيد و مطمئن شويد كه در استفاده راحت  است.
•    اگر محيط شما رطوبت دارد، مطمئن شويد كه ترازو (Balance) براي استفاده در اين شرايط مناسب است.
•    اگر محيط آلوده به گرد و خاك است، ترازو بايد مقاومت كافي در برابر آلودگي داشته باشد.
با رعايت اين نكات، مي‌توانيد ترازوي آزمايشگاهي مناسبي را براي نيازهاي خود انتخاب كنيد.


انواع ترازو آزمايشگاهي 

البته استفاده از ترازوهاي آزمايشگاهي در حوزه‌هاي مختلف و براي كاربردهاي متفاوت صورت مي‌گيرد. در زير به تفصيل به انواع ترازوهاي آزمايشگاهي اشاره خواهم كرد:

1. ترازو آناليتيكال (Analytical Balance): اين نوع ترازوها براي اندازه‌گيري دقيق جرم نمونه‌هاي آزمايشگاهي با دقت بسيار بالا (از ميكروگرم تا ميلي‌گرم) استفاده مي‌شود. آنها بسيار حساس و قابليت خواندن دقيق را دارند و براي كاربردهايي كه نياز به دقت فوق‌العاده است، مناسب هستند.

2. ترازوهاي  رطوبتي (Moisture Balance): ترازوهاي رطوبتي (Moisture Balance) براي سنجش درصد رطوبت در نمونه‌هاي جامد يا محلول‌هاي مايع به كار مي‌روند. اين ترازوها داراي محفظه‌هاي خاصي هستند كه نمونه را گرم يا خشك مي‌كنند و سپس بازتاب رطوبت را اندازه‌گيري مي‌كنند. عملكرد اين ترازوها بر اساس مبدل حرارتي است كه رطوبت نمونه را به حرارت تبديل مي‌كند، و با اندازه‌گيري تغييرات حرارتي، درصد رطوبت را تخمين مي‌زند.
نحوه ي عملكرد:
براي استفاده از ترازو رطوبتي، ابتدا نمونه‌اي از ماده مورد نظر در محفظه ترازو قرار مي‌گيرد. سپس فرآيند گرم شدن و خشك شدن نمونه آغاز مي‌شود. هنگامي كه ترازو تشخيص مي‌دهد كه نمونه خشك شده است، بازتاب رطوبت به عنوان يك مقدار وزني اندازه‌گيري مي‌شود. با توجه به تغييرات وزني، درصد رطوبت نمونه محاسبه مي‌شود.

ترازوهاي رطوبتي براي كاربردهاي مختلفي مانند آناليز خشكي مواد غذايي، محصولات دارويي، مواد شيميايي، خاك و ساير نمونه‌هاي جامد استفاده مي‌شوند. اين ترازوها به دليل قابليت تعيين دقيق درصد رطوبت، در بسياري از صنايع و آزمايشگاه‌ها از اهميت ويژه‌اي برخوردارند.

3. ترازو مايكرو (Microbalance): اين نوع ترازو بسيار دقيق و حساس است و براي اندازه‌گيري جرم بسيار كم (تا ۰.۱ ميكروگرم) استفاده مي‌شود. از آن براي كاربردهايي مانند بررسي لغزش، تحليل محيط و سطح و غيره استفاده مي‌شود.

4. ترازو سه اهرمي (Triple Beam Balance): اين نوع ترازو، به صورت مكانيكي عمل مي‌كند و براي اندازه‌گيري جرم در آزمايشگاه‌ها استفاده مي‌شود. داراي سه اهرم است كه با تغيير موقعيت، جرم را اندازه‌گيري مي‌كند.

5. ترازو پيچشي (Torsion Balance): اين نوع ترازو براي بررسي نيروي جذب بين دو ذره باردار به كار مي‌رود. عمدتاً در آزمايشات فيزيكي و علوم طبيعي استفاده مي‌شود.

به طور كلي، هر يك از اين ترازوها براي كاربردهاي خاصي طراحي و استفاده مي‌شوند و انتخاب ترازوي مناسب بستگي به نوع و دقت اندازه‌گيري مورد نياز در آزمايشگاه دارد.


نكات مهم در انتخاب ترازوي آزمايشگاهي مناسب

براي انتخاب يك ترازوي مناسب براي آزمايشگاه، بايد به نكات زير توجه كنيد:

1. دقت و حساسيت: دقت و حساسيت اندازه‌گيري ترازو از جمله عوامل مهم است. بايد حداكثر ميزان وزن قابل تحمل توسط ترازو، كوچكترين مقدار نمايش داده شده (اعداد اعشاري) و واحد اندازه‌گيري وزن را مورد بررسي قرار دهيد.

2. ظرفيت: ظرفيت ترازو نيز بسيار مهم است. بايد ترازويي را انتخاب كنيد كه ظرفيت وزني مورد نياز شما را پوشش دهد.

3. روش استفاده آسان: ترازو بايد داراي رابط كاربري ساده و قابل فهم باشد تا استفاده آساني داشته باشيد. همچنين، قابليت خواندن و ثبت نتايج به راحتي نيز مهم است.

4. امكانات و ويژگي‌ها: توجه به امكانات و ويژگي‌هاي اضافي ترازو مي‌تواند به انتخاب مناسب كمك كند. به مواردي مانند قابليت اندازه گيري سريع، قفل كردن مقادير وزني، وجود پورت USB براي اتصال به سيستم‌هاي خارجي و ... توجه كنيد.

نكات مهم استفاده و نگهداري از ترازوي آزمايشگاهي

براي استفاده بهينه از ترازوي آزمايشگاهي و حفظ دقت و كارايي آن، به نكات زير توجه كنيد:

1. كاليبراسيون: ترازو را به صورت دوره‌اي كاليبره كنيد تا دقت اندازه‌گيري حفظ شود.

2. محل قرارگيري: يك ميز براي اندازه گيري مناسب در آزمايشگاه قرار دهيد و ترازو را روي آن قرار دهيد. اطمينان حاصل كنيد كه محل قرارگيري ترازو پايدار و ثابت است و از لرزش و جابجايي ناخواسته جلوگيري كنيد.

3. نور و حرارت: ترازو را در معرض نور مستقيم آفتاب و باد كولر قرار ندهيد زيرا ممكن است دقت و كارايي آن را تحت تأثير قرار دهد.

https://hakimazma.com/%d9%87%d9%88%d8%af-%d8%a2%d8%b2%d9%85%d8%a7%db%8c%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87%db%8c/%d9%87%d9%88%d8%af-%d9%84%d8%a7%d9%85%db%8c%d9%86%d8%a7%d8%b1/

 

4. تميزي و مراقبت: سيني اندازه گيري را قبل از استفاده با يك برس مخصوص تميز كنيد و از حركت و جابجايي نامناسب دستگاه پرهيز كنيد.

با رعايت اين نكات، مي‌توانيد از ترازوي آزمايشگاهي خود به بهترين شكل ممكن استفاده كنيد و نتايج دقيق‌تري را بدست آوريد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۷ بهمن ۱۴۰۲ ] [ ۰۲:۱۸:۵۵ ] [ NOORA ] [ نظرات (0) ]

منظور از تشكيلات و موسسات غير بازرگاني، همان اشخاص حقوقي هستند كه براي مقاصد غيرتجاري از قبيل امور علمي يا ادبي يا امور خيريه و امثال آن تشكيل شده يا مي شوند اعم از اين كه موسسين و تشكيل دهندگان قصد انتفاع داشته يا نداشته باشند.نحوه گرفتن كارت بازرگاني  معيار غير تجاري بودن اين موسسات موضوع فعاليت آن ها است. لذا، انجام امور تجاري مانند خريد و فروش و صادرات و واردات و نظاير آن در قالب موسسه امكان پذير نمي باشد.
تشكيلات و موسسات مزبور به دو قسمت تقسيم مي شوند :
الف- موسساتي كه مقصود از تشكيل آن ممكن است جلب منافع مادي و تقسيم آن بين اعضاء خود باشد.
ب- موسساتي كه مقصود از تشكيل آن ممكن است جلب منافع عادي و تقسيم منابع مزبور بين اعضاء خود يا غير باشد .

  • حيات تشكيلات و موسسات غير تجاري

اين موسسات و تشكيلات از تاريخ ثبت در دفتر مخصوصي كه وزارت دادگستري معين نموده است شخصيت حقوقي پيدا مي كنند و مي توانند عناويني از قبيل كانون ، انجمن و امثال آن اختيار كنند.

  • مرجع ثبت موسسات غير تجاري

ثبت موسسات غير تجاري و بازرگاني در تهران در اداره ثبت شركت ها و مالكيت صنعتي و در شهرستان ها در اداره ثبت مركز اصلي آن به عمل خواهد آمد. همچنين ثبت موسسات و نشكيلات غير تجاري كه در خارج از كشور به ثبت رسيده است فقط در تهران در اداره ثبت شركت ها به عمل خواهد آمد. اداره ثبت شركت ها و مالكيت صنعتي به محض وصول تقاضاي ثبت اين قبيل موسسات و نشكيلات مراتب را با ذكر خصوصيات به وزارت امور خارجه اعلام مي دارد و پس از موافقت آن وزارتخانه طبق مقررات اقدام به ثبت خواهد نمود.

  • تعداد شركا در موسسات

حداقل تعداد شركا كه براي مؤسسات در نظر گرفته ‌شده است، ۲ نفر مي‎‎باشد و حداكثر بدون محدوديت مي باشد.

  • سرمايه لازم جهت ثبت موسسه

حداقل سرمايه جهت ثبت يك موسسه يك ميليون ريال برابر با يكصد هزار تومان مي باشد.

  • اركان موسسه

مؤسسات داراي مجمع عمومي عادي و فوق‌العاده مي‌باشند كه هر يك وظايف و مسئوليت‎ها‎ي گوناگوني را بر عهده ‌دارند. هيئت‌مديره موسسه مي‎‎تواند مجمع عمومي عادي را از ميان شركا يا خارج از آن انتخاب نمايد. مديران مؤسسات مي‎‎توانند براي مدت محدود يا نامحدود نصب شوند كه اختيارات آن‌ها كامل است مگر اينكه در اساسنامه ترتيب ديگري قرار داده‌ شده باشد. جلسات هيئت‌ مديره با حضور اكثريت اعضا موسسه، جنبه رسمي پيدا مي‎‎كند و تمامي تصميمات هيئت ‌مديره با اكثريت آرا رسميت مي‎‎يابد.
انتخاب بازرس الزامي نمي باشد اما مي توان بازرس داشت  .

  • تقاضاي ثبت

تقاضاي ثبت به وسيله اظهارنامه به عمل مي آيد كه از طرف موسسين تسليم اداره ثبت مي شود. در اظهارنامه موارد ذيل درج مي گردد :
نام موسسه، تابعيت ، مركز اصلي ( اقامتگاه ) ، موضوع موسسه ، مراكز شعب مختلف ، اسامي موسسين ، دارايي ، نام و اقامتگاه و تابعيت و وكيل ( چنانچه امور توسط وكيل انجام مي شود )

  • مجوز ثبت موسسه

در رابطه با مجوز موسسات غيرتجاري  دو نكته قابل ذكر است :
1) در موسسات غير تجاري كه هدفشان جلب منافع مادي است موسسين بايد پس از به ثبت رساندن موسسه نسبت به اخذ مجوز فعاليت اقدام كنند.
2) در موسسات غير تجاري كه هدفشان غير انتفاعي است مي بايستي هنگام درخواست ثبت توسط اداره ثبت شركت ها مراتب از اداره كل اطلاعات نيروي انتظامي استعلام شود و پس از وصول پاسخ مثبت ، نسبت به ثبت اقدام خواهد شد.

  • ثبت موسسات غيربازرگاني خارجي در ايران

موسسات غير تجاري خارجي هم كه در ايران فعاليت دارند بايد خود را به ثبت برسانند و شرايط آن همان شرايط موسسات داخلي است به جز اينكه بعضي از ضمائم اگر به زبان خارجي باشد ترجمه گواهي شده آن نيز ضميمه مي شود.

  • مدارك لازم براي ثبت مؤسسات غيرتجاري

1. دو نسخه تقاضانامه ثبت موسسه كه به صورت چاپي است.( اوراق تقاضانامه مي بايست از محل اداره ثبت شركت ها تهيه گردد).
2. تنظيم اساسنامه حداقل در دو نسخه
3. تنظيم صورتجلسه مجمع موسسين حداقل در 2 نسخه
4. كارت ملي برابر اصل شده كليه موسسين و مدير عامل در صورتيكه مدير عامل خارج از اعضاي هيئت مديره باشد.
5. فتوكپي شناسنامه و كارت ملي بازرسين ( در صورت پيش بيني بازرس جهت موسسه )
6. اخذ مجوز در خصوص موضوع موسسه ( در صورت مجوزي بودن موضوع )
7. معرفي نامه نمايندگان ، چنانچه موسسين و اعضاء هيئت مديره از بين اشخاص حقوقي باشند و ارائه تصوير روزنامه رسمي آگهي تاسيس يا آخرين تغييرات آن .
8. تاييديه هيئت مديره اشخاص حقوقي موسس، مبني بر غير دولتي بودن آن.
نكته : در ثبت موسسه نيازي به ارائه گواهي عدم سوء پيشينه براي اعضاء نمي باشد.
پس از قبول ثبت تشكيلات و موسسات غير تجاري مراتب در دفتر مخصوصي ثبت و ورقه اي حاكي از تصديق ثبت به تقاضاكننده داده مي شود و خلاصه آن نيز به خرج متقاضي در روزنامه ي رسمي و يكي از روزنامه هاي كثيرالانتشار براي اطلاع عموم منتشر خواهد گرديد.

https://danasabt.ir/

  • اقدامات ضروري پس از ثبت موسسه

پس از ثبت موسسه ، مي بايست نسبت به :
الف ) پلمپ دفاتر تجاري   ب) تشكيل پرونده دارايي   ج) اخذ كد اقتصادي اقدام نماييد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۵ بهمن ۱۴۰۲ ] [ ۰۶:۰۸:۳۷ ] [ NOORA ] [ نظرات (0) ]

سپسيس چيست؟

سپسيس واكنش شديد بدن به عفونت است. هنگامي كه عفونت داريد، سيستم ايمني بدن براي مبارزه با آن تلاش مي كند. كامپوزيت در رشت اما گاهي اوقات سيستم ايمني از مبارزه با عفونت دست مي كشد و شروع به آسيب رساندن به بافت ها و اندام هاي طبيعي بدن مي كند كه منجر به التهاب گسترده در سراسر بدن مي شود. بدون درمان فوري، مي تواند منجر به نارسايي اندام ها و مرگ شود.

همچنين يك واكنش زنجيره اي غيرطبيعي در سيستم خون شما رخ مي دهد كه مي تواند باعث ايجاد لخته هاي خون در رگ ها شود. جريان خون به اندام هاي مختلف بدن كاهش مي يابد و آسيب قابل توجهي به اندام ها مي رسد. گاهي اين مشكلات ممكن است نارسايي ايجاد كنند.

سپسيس چند مرحله دارد؟

پزشكان سپسيس را سه مرحله مي دانند كه شامل: سپسيس، سپسيس شديد و شوك سپتيك مي شود. امروزه پزشكان سپسيس را از عفونت و باكتريمي (باكتري در جريان خون) تا سپسيس شديد و شوك سپتيك در نظر مي گيرند كه مي تواند منجر به اختلال در عملكرد چند اندام و حتي مرگ شود.

سپسيس چه كساني را بيشتر مورد هدف قرار مي دهد؟

سپسيس مي تواند هر كسي را تحت تاثير قرار دهد، اما افراد مبتلا به هر نوع عفونت، به ويژه باكتريمي، در معرض خطر بيشتري هستند. در ادامه ساير گروه هاي در معرض خطر را مي بينيم.

چه گروه هايي بيشتر در معرض ابتلا به سپسيس هستند؟ 

  • افراد بالاي ۶۵ سال، نوزادان و زنان باردار
  • افراد مبتلا به بيماري هايي مانند ديابت، چاقي، سرطان و بيماري كليوي
  • افراد با سيستم ايمني ضعيف
  • افراد بستري در بيمارستان به دلايل پزشكي 
  • افرادي كه صدمات شديد دارند، مانند سوختگي يا زخم هاي بزرگ
  • افرادي داراي كاتتر، IV  يا لوله هاي تنفسي

سپسيس چقدر شايع است؟

هر سال در ايالات متحده بيش از ۱.۷ ميليون نفر به سپسيس مبتلا مي شوند. تفاوت هايي در ميزان سپسيس در بين گروه هاي جمعيتي مختلف وجود دارد. سپسيس در ميان افراد مسن شايع تر است و هر سال بعد از سن ۶۵ سالگي بروز آن افزايش مي يابد.

علائم و علل پيدايش سپسيس در افراد

سپسيس يا عفونت خوني مي تواند نواحي مختلف بدن انسان را تحت تاثير قرار دهد، بنابراين علائم احتمالي زيادي وجود دارد. اگر عفونتي مانند مسموميت خون (سپتي سمي) باعث ايجاد بيماري شود، ممكن است بثورات سپسيس روي پوست شما ايجاد شود. بثورات باعث قرمزي و تغيير رنگ پوست مي شود. ممكن است لكه هاي كوچك و قرمز تيره روي پوست خود مشاهده كنيد. در ادامه برخي از علائم رايج ابتلا به عفونت خون آورده شده است.

ساير علائم رايج سپسيس 

  • مشكلات ادراري، مانند كاهش ادرار يا ادرار نكردن در روز 
  • انرژي پايين و ضعف 
  • ضربان قلب بالا
  • فشار خون پايين
  • هيپوترمي (دماي بدن بسيار پايين)
  • لرز كردن
  • تب يا عرق كردن
  • گيجي و آشفتگي
  • هايپرونتيلاسيون (تنفس سريع) يا تنگي نفس
  • درد زياد يا ناراحتي

چه چيزي باعث سپسيس مي شود؟

عفونت هاي باكتريايي يكي از شايع ترين علل سپسيس هستند. عفونت هاي قارچي، انگلي و ويروسي نيز از علل بالقوه سپسيس به حساب مي آيند. هنگامي كه عفونت باعث ايجاد واكنش زنجيره اي در سراسر بدن شود و اين واكنش اختلال در عملكرد اندام را به وجود بياورد، مي توانيد به سپسيس مبتلا شويد.

چه قسمت هايي از بدن گرفتار سپسيس مي شوند؟

عفونتي كه منجر به سپسيس مي شود مي تواند از بسياري از قسمت هاي مختلف بدن شروع شود. مكان ها و انواع عفونت هاي رايج كه مي توانند منجر به سپسيس شوند عبارتند از:

۱- دستگاه تنفسي

عفونت هايي كه ريه هاي شما را درگير مي كند، مانند ذات الريه

۲- سيستم مجاري ادراري

عفونت هاي دستگاه ادراري به ويژه در صورت داشتن كاتتر 

۳- دستگاه گوارش

عفونت آپانديس 

مشكلات روده

عفونت در حفره شكمي (پريتونيت)

عفونت كيسه صفرا يا كبد

۴- سيستم عصبي مركزي

عفونت هاي مغز يا نخاع 

۵- پوست

باكتري ها مي توانند از طريق زخم ها، التهاب ها يا منافذ ايجاد شده با كاتترها و IV وارد پوست شما شوند.

شرايطي مانند سلوليت (التهاب بافت همبند)

آيا سپسيس مسري است؟

سپسيس به خودي خود مسري نيست. شما نمي توانيد آن را به افراد ديگر منتقل كنيد. اما مي توانيد عفونت هايي را كه مي توانند باعث سپسيس شوند را گسترش دهيد.

سپسيس چگونه تشخيص داده مي شود؟

بسيار مهم است كه به سرعت افراد مبتلا به عفونت هايي كه ممكن است به سپسيس مبتلا شوند، شناسايي شوند. هيچ معيار دقيقي براي تشخيص سپسيس وجود ندارد. به همين دليل پزشكان تركيبي از روش ها را استفاده مي كنند. معاينه، آزمايش‌هاي آزمايشگاهي، اشعه ايكس و ساير آزمايش‌ها مانند كشت خون براي شناسايي عفونت و تشخيص سپسيس مورد استفاده قرار مي گيرند.

اگر عفونت تاييد شود يا احتمال آن برود كه وجود دارد، در صورت داشتن حداقل دو مورد از معيارهاي زير ممكن است فرد به سپسيس مبتلا شده باشد.:

  1. فشار خون پايين: فشار خون سيستوليك (بالاترين عدد) كمتر از ۱۰۰ ميلي متر جيوه باشد.
  2. تعداد تنفس بالا: تعداد تنفس سريعتر از ۲۲ تنفس در دقيقه باشد.
  3. مقياس كماي گلاسكو: نمره ۱۵ يا كمتر در مقياس كماي گلاسكو، كه سطح هوشياري شما را تعيين مي كند.

آزمايشات لازم براي تشخيص بيماري

پزشكان تعدادي آزمايش ديگر براي شناسايي عفونت و هرگونه آسيب يا اختلال در اندام ها تجويز مي كنند. اين آزمايشات شامل موارد زير است: 

  • آزمايش خون: شمارش كامل خون  (CBC)، كشت خون، آزمايشاتي براي بررسي عملكرد غير طبيعي كبد و كليه، مشكلات لخته شدن خون و ناهنجاري هاي الكتروليت
  • سطح اكسيژن خون: آزمايشي براي ارزيابي سطح اكسيژن در خون
  • آزمايش ادرار: آزمايش ادرار و كشت ادرار
  • تست هاي تصويربرداري: اشعه ايكس يا سي تي اسكن

چگونه سپسيس يا عفونت خوني را درمان مي كنند؟

درمان سپسيس بايد بلافاصله شروع شود. مهمترين نگراني در پروتكل سپسيس، تشخيص سريع و درمان سريع است.اگر پزشك، سپسيس را در فرد تشخيص دهد، معمولاً براي درمان در بخش مراقبت‌هاي ويژه (ICU) بيمارستان بستري مي شويد. درمان هاي زير بلافاصله براي افراد شروع مي شوند:

  • آنتي بيوتيك ها: اگر عفونت باكتريايي داشته باشيد، آنتي بيوتيك دريافت خواهيد كرد.
  • مايعات IV(داخل وريدي): براي حفظ جريان خون در اندام هاي خود و جلوگيري از كاهش بيش از حد فشار خون به مايعات نياز داريد.
  • داروهاي وازوپرسور: وازوپرسورها رگ هاي خوني را سفت مي كنند. اين كار براي رسيدن به فشار خون كافي براي بيمار مناسب است. 
  • مراقبت هاي حمايتي لازم: اگر نارسايي اندام رخ دهد، به ساير درمان‌هاي سپسيس يا عفونت خوني مانند دياليز براي نارسايي كليه يا تهويه مكانيكي براي نارسايي تنفسي نياز خواهيد داشت.
  • جراحي: ممكن است براي برداشتن بافت آسيب ديده به جراحي نياز داشته باشيد.

چگونه مي توانيم از ابتلا به سپسيس جلوگيري كنيم؟

اگر اقدامات زير را انجام دهيد احتمال ابتلا به سپسيس كم مي شود. 

  • رعايت بهداشت خوب، از جمله شستن دست ها
  • تميز نگه داشتن بريدگي ها و ساير زخم ها و پوشاندن آنها تا زمان بهبودي
  • به روز نگه داشتن واكسن هاي توصيه شده
  • دريافت مراقبت هاي پزشكي معمول براي شرايط مزمن

اگر مشكوك به عفونت هستيد، فوراً تحت مراقبت هاي پزشكي قرار بگيريد.

پيش آگهي از سپسيس چيست؟

با تشخيص و درمان سريع، بسياري از افراد مبتلا به سپسيس خفيف زنده مي مانند. بدون درمان، اكثر افراد، مبتلا به مراحل جدي‌تر سپسيس شده و جان خود را از دست مي دهند. حتي با درمان نيز، ۳۰ تا ۴۰ درصد افراد مبتلا به شوك سپتيك، كه شديدترين مرحله سپسيس است، جان خود را از دست مي دهند.

چه مدت طول مي كشد تا در اثر سپسيس بميريم؟

شوك سپتيك مي تواند در كمتر از ۱۲ ساعت باعث مرگ شود.

عوارض دراز مدت سپسيس چيست؟

با درمان سريع، بسياري از افراد مبتلا به سپسيس به طور كامل بهبود مي يابند و به زندگي عادي باز مي گردند. اما برخي از افراد ممكن است اثرات و عوارض طولاني مدت را تجربه كنند. 

عوارض سپسيس يا عفونت خوني

  • بيخوابي
  • كابوس يا توهم
  • موارد وحشت زدگي
  • درد مفاصل و عضلات
  • كاهش عملكرد شناختي (يادگيري، به خاطر سپردن، تمركز و تصميم گيري)
  • نارسايي ارگان ها

اگر از سپسيس جان سالم به در ببريم، بهبودي چگونه خواهد بود؟

اگر از سپسيس جان سالم به در ببريد، به احتمال زياد قبل از بازگشت به خانه به فيزيوتراپي نياز خواهيد داشت. بدن شما چيزهاي زيادي را پشت سر گذاشته است. پزشكان به شما كمك مي كنند تا سلامت خود را بازيابيد و به آرامي ياد خواهيد گرفت كه چگونه دوباره از خود مراقبت كنيد. حتي در ابتدا بسته به شرايط بيمار، نشستن و ايستادن نيز ممكن است دشوار باشد. فيزيوتراپ مي تواند توان بدني بيمار را بهبود بخشد. در صورت بهبودي قادر خواهيد بود حركت كنيد و خودتان به حمام برويد. هنگامي كه قدرت خود را به دست آورديد و تحرك بدني خود را بازيابي كرديد، مي توانيد به خانه برويد.

پس از بهبود از بيماري و تمام شدن كار فيزيوتراپ چه اتفاقي مي افتد؟

پس از گذراندن اين مراحل مي توانيد به خانه برگرديد. شما بايد به بدن، ذهن و روح خود براي بهبودي زمان بدهيد. هنگامي كه به خانه مي رسيد، ممكن است علائم ناخوشايندي را تجربه كنيد. اثرات فيزيكي شامل موارد زير است: 

  • خستگي و ضعف
  • تنگي نفس
  • بدن درد 
  • مشكل در حركت و خوابيدن
  • فقدان اشتها و كاهش وزن
  • پوست خشك و خارش دار
  • ناخن شكننده
  • ريزش مو

چه اثرات ذهني و عاطفي بعد از بيماري احساس خواهيد كرد؟

  • تمايل به تنها بودن
  • يادآوري خاطرات ناخوشايند
  • تمركز ضعيف
  • اضطراب و افسردگي
  • نااميدي و عصبانيت
  • گيجي

https://drshamsdentist.com/%D9%85%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5-%D8%A7%DB%8C%D9%85%D9%BE%D9%84%D9%86%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA/

 

براي كمك به بهبودي، در خانه چه كاري مي توانيم انجام دهيم؟

پزشكان متخصص به شما كمك مي‌كنند تا برنامه‌اي براي ادامه بهبودي خود داشته باشيد. در ابتدا، روي اهداف كوچك و دست يافتني مانند حمام كردن و لباس پوشيدن كار كنيد. شما براي بازسازي قدرت بدني خود تلاش مي كنيد اما مراقبت از سلامت رواني خود نيز مهم است. در مورد احساس خود با خانواده، دوستان و پزشك خود صحبت كنيد. مدتي طول مي كشد، اما در نهايت، بايد دوباره احساس كنيد كه خودتان هستيد و به زندگي عادي بازگرديد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۵ بهمن ۱۴۰۲ ] [ ۰۴:۴۶:۲۷ ] [ NOORA ] [ نظرات (0) ]

هات پليت يا اجاق بشقابي، يكي از تجهيزات پركاربرد در محيط هاي آزمايشگاهي است كه براي گرم كردن نمونه ها و تركيب كردن و حل كردن محلول ها در ظروف آزمايشگاهي استفاده مي شود.خريد اون ازمايشگاهي  اين تجهيز با استفاده از يك صفحه حرارتي قابل تنظيم دما، به علت داشتن كاربردهاي متعدد، در آزمايشگاه هاي شيمي، بيوشيمي، فيزيك و ديگر رشته هاي علوم پايه و كاربردي به كار مي رود.

طرز كار هات پلت آزمايشگاهي

هات پليت آزمايشگاهي يك دستگاه گرمايي است كه براي گرم كردن نمونه‌هاي داخل ظروف شيشه‌اي در آزمايشگاه استفاده مي‌شود. براي گرم كردن نمونه‌ها، مي‌توان از دو روش معلق سازي و سرپا كردن ورق قلع استفاده كرد.

  • روش معلق سازي

در روش معلق سازي، ظروف شيشه‌اي روي صفحه هات پليت قرار مي‌گيرند و با معلق كردن آن‌ها در بالاي صفحه، تماس مستقيم با هات پليت را از دست مي‌دهند. در واقع مي توان گفت اين روش براي فرآيندهايي مناسب است كه نياز يه دماهايي كمتر از دماي جوش دارند . اين روش باعث مي‌شود كه در ابتدا دماي ظروف كاهش يابد و سپس به تدريج گرم شدن محلول‌ها، به دماي مورد نظر برسند.

در روش سرپا كردن ورق قلع، ظروف شيشه‌اي بالاي صفحه هات پليت قرار مي‌گيرند و ورقه قلعي را از بالاي ظرف پوشش مي‌دهند تا بيشتر قسمت‌هاي هات پليت را پوشش دهد. سپس با تنظيم دما، محلول‌هاي موجود درون ظروف به تدريج گرم مي‌شوند. اين روش به خصوص براي ظروفي كه بايد در دماي بالا گرم شوند، بسيار مناسب است.

در هر دو روش، بايد دماي هات پليت را با دقت تنظيم كرد تا دماي نمونه‌ها به دماي مورد نظر برسد. همچنين، بايد مطمئن شد كه ظروف شيشه‌اي قابل تحمل دماي هات پليت هستند و با توجه به نوع نمونه و مقدار آن‌ها، تنظيمات مختلفي را در هات پليت انجام داد.

كاربرد هات پليت آزمايشگاهي

هات پليت يك دستگاه آزمايشگاهي است كه براي گرم كردن نمونه هاي مختلف، به ويژه شيشه آلات حاوي محلول، استفاده مي‌شود. اين دستگاه داراي صفحه‌اي مسطح از جنس آلومينيوم يا سراميك است كه در زير آن دو المنت حرارتي قرار مي‌گيرند. با فعال شدن المنت‌ها، صفحه گرم مي‌شود و نمونه روي آن قرار داده مي‌شود تا گرم شود.

در بعضي از هات پليت‌ها، براي توليد گرما از نور مادون قرمز استفاده مي‌شود كه مي‌تواند براي گرم كردن نمونه‌هايي با اندازه و شكل مختلف، مناسب باشد. البته، در اين دستگاه قابليت هايي همچون، كنترل دما، پيچ چرخش براي كنترل دما، موتور القاي تك فازو علاوه بر آن سيستم كنترل خاموش شدن و همچنين روشن شدن وجود دارد. با استفاده از اين قابليت‌ها، مي‌توان دماي هات پليت را تنظيم كرد و به طور دقيق نگه داشت.

هات پليت در آزمايشگاه‌ها و محيط‌هاي ديگري كه نياز به گرم كردن نمونه‌هاي مختلف دارند، استفاده مي‌شود.

انواع هات پليت آزمايشگاهي

هات پليت آزمايشگاهي در انواع مختلفي طراحي و توليد مي‌شود، كه به تعدادي از آن‌ها در ادامه اشاره مي‌شود:

  • هات پليت استيرر (همزن مغناطيسي): اين دستگاه با كمك آهنرباي موتوري، ميله همزن را چرخانده و نمونه‌هاي موجود در دستگاه را حل مي‌كند. اين دستگاه داراي صفحه نمايش ديجيتالي است و امكان تنظيم دما و سرعت همزن را فراهم مي‌كند.
  • شيكر آزمايشگاهي: مي توان گفت در طراحي اين دستگاه از صفحه متحرك به شيوه لرزشي، دوراني، رفت و برگشت و نيز الا كلنگي) استفاده شده است كه با كنترل سرعت براي حركت مناسب  صفحه، به هوادهي و همچنين تكان دادن نمونه‌ها، آنها را مخلوط خواهند كرد.
     شيكر آزمايشگاهي ديجيتالي بصورت تايمردار و همچنين در ابعاد مختلف و علاوه بر آن متناسب با شيشه‌آلات آزمايشگاهي همچون لوله و نيز ارلن توليد و طراحي و خواهد شد.
  • شيكر لوله (ورتكس ميكسر): اين دستگاه داراي هد كوچكي براي قرارگيري در انتهاي لوله آزمايشگاهي است و براي مخلوط كردن نمونه‌ها در داخل اين ظرف و جدا كردن رسوب نمونه‌ها پس از سانتريفيوژ مناسب است.
  • هات پليت مگنت آزمايشگاهي: اين دستگاه از تركيب هات پليت با همزن مغناطيسي تشكيل شده و قادر است به صورت همزمان عمل گرم كردن و حل كردن نمونه را انجام دهد. اين دستگاه داراي چهار مدل تك خانه، چند خانه، ديجيتالي و آنالوگي است.
  1. در هات پليت‌ها، نمونه‌هاي آزمايشگاهي بر روي صفحه پليت قرار مي‌گيرند و با گرما دادن به صورت يكنواختي، نمونه‌ها را گرم و يا حل مي‌كنند. 
  2. براي جلوگيري از گرماي بيش از حد و عدم شكل‌گيري نقطه داغ، هات پليت‌ها داراي كنترل دما هستند و مي‌توان تنظيمات دماي مختلفي را براي هر نوع نمونه انجام داد. 
  3. همچنين برخي از هات پليت‌ها داراي قابليت همزدن نمونه‌ها نيز هستند كه با كمك همزن مغناطيسي يا صفحه متحرك، نمونه‌ها را مخلوط كرده و به صورت يكنواختي توزيع مي‌كنند. اين ويژگي براي آزمايش‌هايي كه نياز به مخلوط كردن نمونه‌ها دارند، بسيار مفيد است. 

هيتر آزمايشگاهي

هيتر آزمايشگاهي نيز يكي از تجهيزات مورد استفاده در آزمايشگاه‌هاي شيمي، بيولوژي و ديگر رشته‌هاي علمي است. اين دستگاه با استفاده از يك المنت گرمايي، قادر است به صورت يكنواخت حرارت را به نمونه‌هاي آزمايشي اعمال كند و آن‌ها را گرم كند يا حل كند. 
همچنين در برخي از هيترهاي آزمايشگاهي، همزن مغناطيسي نيز مي‌تواند به هيتر متصل شود و به اين ترتيب، عملكرد مشابه هات پليت مگنت را ايجاد كند. براي جلوگيري از آسيب رساندن به دستگاه و نمونه‌هاي آزمايشي، حتما بايد دماي هيتر را با دقت تنظيم كرد و از ولتاژ مناسب استفاده كرد. همچنين، در هنگام استفاده از هيتر آزمايشگاهي، بايد از ابزارهاي ايمني مانند دستكش، عينك و لباس‌هاي محافظ استفاده كرد و از تماس با سطح گرم دستگاه پرهيز كرد.

مقايسه هيتر و هات پلت آزمايشگاهي

هيتر و هات پليت آزمايشگاهي، دو دستگاه متفاوت هستند كه براي انجام آزمايش‌هاي شيميايي و بيولوژيكي استفاده مي‌شوند. در ادامه به مقايسه اين دو دستگاه مي‌پردازيم:

1- هات پليت آزمايشگاهي: يك دستگاه گرمايي است كه شامل يك صفحه يا پليت گرمايي و يك همزن مغناطيسي است. با اينكه، هات پليت در دماي پايين‌تري نسبت به هيتر كار مي‌كند، اما با توجه به همزن مغناطيسي كه دارد، براي مخلوط كردن و حل كردن مواد نيز قابل استفاده است.

2-هيتر آزمايشگاهي: به عنوان يك دستگاه گرمايي، شامل يك المنت گرمايي است كه با استفاده از برق، گرماي لازم را توليد مي‌كند. هيتر آزمايشگاهي مي‌تواند در دماهاي بالاتري نسبت به هات پليت كار كند و براي گرم كردن و حل كردن مواد استفاده مي‌شود. همچنين، براي انجام آزمايش‌هايي كه نياز به دماي دقيق و يكنواخت دارند، هيتر آزمايشگاهي بهترين گزينه است.

با اين حال، هر دو دستگاه داراي مزايا و معايبي هستند و بسته به نياز آزمايشگاه و شرايط مختلفي، انتخاب يكي از آن‌ها مناسب است. براي مثال، هات پليت براي مخلوط كردن و حل كردن مواد بهتر است، اما براي آزمايش‌هايي كه نياز به دماي دقيق و يكنواخت دارند، هيتر آزمايشگاهي بهترين گزينه است. 
همچنين، هيتر آزمايشگاهي در برخي موارد ممكن است از نظر ايمني خطرناك باشد، بنابراين در اين موارد استفاده از هات پليت بهتر است. به طور كلي، براي انتخاب بين هيتر و هات پليت بايد به نيازهاي آزمايشگاه و شرايط مختلفي كه در آن‌ها از دستگاه استفادهم ي‌شود، توجه كرد و بر اساس آن تصميم‌گيري كرد. 

https://hakimazma.com/%d8%af%d8%b3%d8%aa%da%af%d8%a7%d9%87/%d8%a7%d8%aa%d9%88%da%a9%d9%84%d8%a7%d9%88/


در صورتي كه نياز به دماي دقيق و يكنواخت وجود دارد، هيتر آزمايشگاهي بهترين گزينه است. اما اگر نياز به مخلوط كردن و حل كردن مواد است، هات پليت آزمايشگاهي مناسب تر است. همچنين، در استفاده از هر دو مورد، به دليل خطرات ايمني، بايد از ابزارهاي ايمني مانند دستكش، عينك و لباس‌هاي محافظ استفاده كرد و از تماس با سطح گرم دستگاه پرهيز كرد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۵ بهمن ۱۴۰۲ ] [ ۰۲:۴۴:۳۹ ] [ NOORA ] [ نظرات (0) ]

امروزه اكثر مردم سعي بر آن دارند كه فعاليت هاي خود را در زمينه هاي اقتصادي، صنعتي ، پلمپ دفاتر كشاورزي ، توليدي و غيره تحت يك قالب سازماندهي شده انجام دهند لذا تمايل بيشتري به تاسيس انواع شركت هاي تجاري و غيرتجاري از خود نشان مي دهند تا از مزاياي اين شركت ها استفاده كنند
به موجب ماده 20 قانون تجارت ، شركت هاي تجاري هفت نوعند :
1. شركت سهامي
2. شركت با مسئوليت محدود
3. شركت تضامني
4. شركت مختلط غيرسهامي
5. شركت مختلط سهامي
6. شركت نسبي
7. شركت تعاوني توليد و مصرف
اشخاصي كه قصد دارند در قالب شخص حقوقي تجارت كنند يكي از انواع شركت هاي تجاري را جهت شروع فعاليت خود انتخاب مي كنند.
نظر به اينكه اغلب مردم به انواع خاص از شركت هاي تجاري  يعني شركت سهامي خاص و شركت با مسئوليت محدود تمايل نشان مي دهند و نسبت به ثبت اين نوع شركت ها اقدام مي كنند لذا در اين مطلب به چگونگي ثبت  اين شركت هاي پركاربرد مي پردازيم.

  • فرآيند ثبت شركت با مسئوليت محدود در شيراز

_ تعريف شركت :
شركت با مسئوليت محدود عبارت است از شركتي كه بين دو يا چند نفر براي امور تجاري تشكيل شده و هر يك از شركا بدون اينكه سرمايه به سهام يا قطعات سهام تقسيم شده باشد فقط تا ميزان سرمايه خود در شركت مسئول قروض و تعهدات شركت خواهند بود. در اسم شركت بايد عبارت " با مسئوليت محدود " قيد شود و همچنين اسم شركت نبايد متضمن نام هيچ يك از شركاء باشد وگرنه شريكي كه اسم او در اسم شركت قيد شده در مقابل اشخاص ثالث مسئوليت تضامني خواهد داشت.
_ مدارك مورد نياز ثبت شركت با مسئوليت محدود :
1. تقاضانامه ثبت شركت ( فرم چاپي ) 2 برگ
2. شركت نامه رسمي ( فرم چاپي )    2 برگ
3. اساسنامه شركت
4. صورتجلسه مجمع عمومي موسسين و هيات مديره  2 نسخه
5. فتوكپي شناسنامه كليه شركا و مديران ( اگر مدير خارج از سهامداران انتخاب شود)
6. اخذ و ارائه مجوز مربوطه ( در صورت نياز )
_ مراحل ثبت شركت :
1. تكميل دو برگ تقاضانامه و دو برگ شركت نامه رسمي كه به صورت فرم چاپي از اداره ثبت شركت ها اخذ خواهد شد.
2. تهيه و تنظيم دو جلد اساسنامه شركت و امضاي ذيل كليه صفحات توسط تمامي شركاء
3. مراجعه به سامانه اداره ثبت شركت جهت تكميل اطلاعات مربوطه و انتخاب نام شركت
تذكر : نام هاي انتخابي بايد داراي شرايط ذيل باشد :
الف ) داراي معنا و مفهوم باشد.
ب) با فرهنگ اسلامي مطابقت نداشته باشد.
ج) سابقه ثبت نداشته باشد.
4.  پس از تكميل ثبت نام  و پذيرش نهايي، در صورت رعايت شرايط فوق، حدود 48 ساعت بعد تاييديه نام شركت در سامانه اعلام مي گردد.
5. اوراق چاپي را از سامانه پرينت گرفته  و به امضاء تمامي اعضاء شركت برسد.
6. سپس مدارك مورد نياز را ( شامل برگه تأييد نام و برگه ي رسيد پذيرش اينترنتي به انضمام دو نسخه از مداركي كه توسط اعضاء امضا شده ،  كپي مدارك شناسايي افراد و گواهي عدم سوء پيشينه ي كيفري اعضا ) از طريق باجه هاي پست به صورت سفارشي به اداره ثبت شركت شيراز ارسال فرماييد و سپس باركد پستي را در سامانه درج نماييد.
7. اگر مدارك ارسالي داراي نقص نباشد و مورد تاييد كارشناس مربوطه باشد، كارشناس مسئول نسبت به تهيه پيش نويس آگهي ثبت اقدام مي كند كه در اينصورت بايد شخص متقاضي يا وكيل ثبت شركت  با در دست داشتن اصل شناسنامه و كارت ملي، براي اخذ مدارك ثبتي و امضاء ذيل دفاتر به اداره ثبت مراجعه نمايد.
8. پس از تاييد تمام مراحل و دريافت شماره ي ثبت، مي بايست آگهي ثبت شركت را در روزنامه رسمي به نشاني http://rrk.ir  به ثبت برسانيد و هزينه ي انتشار آگهي را نيز صرفاَ به صورت اينترنتي پرداخت نماييد.

  • فرآيند ثبت شركت سهامي خاص در شيراز

_ تعريف شركت
شركتي سهامي خاص شركتي است بازرگاني كه تمام سرمايه آن منحصراَ توسط موسسين تامين گرديده و سرمايه آن به سهام تقسيم شده و مسئوليت صاحبان سهام ، محدود به مبلغ اسمي سهام آن ها است.
_ مدارك مورد نياز براي ثبت شركت سهامي خاص :
1. اظهارنامه شركت ( فرم چاپي )               2 برگ
2. اساسنامه شركت                                 2 جلد
3. صورتجلسه مجمع عمومي موسسين          2 نسخه
4. صورتجلسه هيات مديره با امضاي مديران منتخب   2 نسخه
5. فتوكپي شناسنامه كليه سهامداران و بازرسين
6. ارائه گواهي پرداخت حداقل 35 % سرمايه شركت از بانكي كه حساب شركت در شرف تاسيس در آن جا افتتاح شده است.
7. ارائه مجوز در صورت نياز ( بنا به اعلام اداره ثبت شركت ها )
8. ارائه تقويم نامه كارشناس رسمي دادگستري ( اگر آورده شركت غير نقدي منقول و يا غيرمنقول باشد) .
9. ارائه اصل سند مالكيت ( اگر اموال جزء سرمايه شركت باشد ).
_ روش و مراحل ثبت :
1. تكميل دو برگ اظهارنامه و تنظيم اساسنامه شركت
2. مراجعه به سامانه اداره ثبت شركت ها و تكميل فرم مربوطه و انتخاب نام شركت
( جهت انتخاب نام شركت  ، متقاضيان اقدام به انتخاب 5 نام كه داراي شرايط ذيل باشد خواهند كرد : الف ) نام خارجي نباشد، ب : قبلاَ به ثبت نرسيده باشد ج : داراي معنا و مفهوم باشد ، د : با فرهنگ انقلاب اسلامي مطابقت داشته باشد )
از ميان نام هاي انتخابي شما، در صورت رعايت شرايط  مقرر شده ، يك نام به ترتيب اولويت هاي وارد شده تاييد خواهد شد.
3. پس از تكميل ثبت نام و پذيرش نهايي در صورت رعايت شرايط فوق، حدود 48 ساعت بعد تاييديه نام شركت در سامانه اعلام مي گردد.
4. اوراق چاپي را از سامانه پرينت گرفته و به امضاء تمامي اعضاء شركت برسد.
5. سپس مدارك مورد نياز را ( شامل برگه تأييد نام و برگه ي رسيد پذيرش اينترنتي به انضمام دو نسخه از مداركي كه توسط اعضاء امضا شده ،  كپي مدارك شناسايي افراد و گواهي عدم سوء پيشينه ي كيفري اعضا ) از طريق باجه هاي پست به صورت سفارشي به اداره ثبت شركت شيراز ارسال فرماييد و سپس باركد پستي را در سامانه درج نماييد.
6. اگر مدارك تقديمي كامل بوده و نقصي نداشت كارشناس مربوطه نسبت به تهيه پيش نويس آگهي ثبت اقدام مي نمايد كه در اينصورت بايد شخص متقاضي يا وكيل ثبت شركت  با در دست داشتن اصل شناسنامه و كارت ملي، براي اخذ مدارك ثبتي و امضاء ذيل دفاتر به اداره ثبت مراجعه نمايد.

https://danasabt.ir/


7. پس از تاييد تمام مراحل و دريافت شماره ي ثبت، مي بايست آگهي ثبت شركت را در روزنامه رسمي به نشاني http://rrk.ir  به ثبت برسانيد و هزينه ي انتشار آگهي را نيز صرفاَ به صورت اينترنتي پرداخت نماييد.
بعد از چاپ آگهي در روزنامه  رسمي ، مي توانيد فعاليت خود را به طور رسمي در شيراز آغاز نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۴ بهمن ۱۴۰۲ ] [ ۱۰:۵۱:۵۱ ] [ NOORA ] [ نظرات (0) ]

براي جراحي دندان چه تجهيزاتي نياز است؟

جراحي دهان بخشي از اعمال دندانپزشكي است، كه مي‌تواند شامل كشيدن، كاشت ايمپلنت، پيوند استخوان و بسياري از روش‌هاي ديگر باشد كه هر كدام به آموزش تخصصي باليني و تجهيزات جراحي طراحي شده براي اين تكنيك نياز دارند. كامپوزيت در رشت انواع تجهيزات جراحي دندان كه يك عمل به آن نياز دارد، هم به انواع روش‌هاي جراحي و هم به محيطي كه در آن انجام خواهد شد بستگي دارد. يك مطب با يك بخش اختصاص داده شده به جراحي دهان، احتمالا روي صندلي جراحي دهان سرمايه‌گذاري مي‌كند و اگر بيماران تحت بيهوشي قرار گيرند، به پمپ تزريق و مانيتور بيمار نياز دارند.

برخي از تجهيزات جراحي دندان

ابزارهاي جراحي متعددي در دندانپزشكي استفاده مي‌شود. ابزارهاي زير برخي از وسايل اوليه‌اي هستند كه معمولا مي‌توانيد در مطب دندانپزشكي متوجه آنها شويد.

آينه دهان (Mouth Mirrors)

آينه دهان نامي است كه به يكي از وسايل اوليه و ضروري در بين تجهيزات جراحي دندان اطلاق مي‌شود. دندانپزشكان به دلايل مختلف از آينه دهان استفاده مي‌كنند. اين دستگاه مي‌تواند ديد غيرمستقيم ايجاد كرده، نور را به داخل دهان هدايت كند و گونه ها، لب ها و زبان را جمع كند.

پروب داسي شكل (probe)

دندانپزشكان از اين ابزار براي بررسي دندان‌ها از نظر تارتار، پوسيدگي، فوركاسيون و ساير بي‌نظمي‌هاي دنداني استفاده مي‌كنند. به طور كلي، پروب داسي شكل دندانپزشكي در بين تجهيزات جراحي دندان، براي ارزيابي دهان و پيدا كردن مشكلاتي كه ممكن است براي بيمار نگران كننده باشد، استفاده مي‌شود.

فورسپس پنبه‌اي (Cotton forceps)

عملكرد فورسپس پنبه‌اي، انتقال مواد به داخل يا خارج از دهان است. بيشتر اوقات، دندانپزشك از اين ابزار براي نگه داشتن پنبه استفاده مي‌كند. با اين حال، دندانپزشك شما مي‌تواند از اين وسيله به روش‌هاي مختلف استفاده كند.

فورسپس كشيدن دندان (Tooth extraction forceps)

فورسپس كشيدن دندان يكي از تجهيزات جراحي دندان است كه براي برداشتن دندان‌ها از حفره و گرفتن سطح تاج يا سطح ريشه استفاده مي‌شود. اين ابزار معمولا به عنوان اهرم عمل مي‌كند. با اين حال، برخي نيز يك اثر گوه مانند ايجاد مي‌كنند. آنها تا حد امكان اپيكال قرار مي‌گيرند و حركت چرخشي، باكو لينگوال يا تركيبي از اين دو حركت، براي برداشتن دندان‌ها اعمال مي شود.

پروب پريودنتال (Periodontal probe)

پروب پريودنتال يكي از تجهيزات جراحي دندان است كه براي ارزيابي وضعيت دهان در اطراف ناحيه استخوان استفاده مي‌شود. به طور خلاصه، وظيفه اصلي اين دستگاه، اندازه‌گيري عمق پاكت پريودنتال در اندازه ميلي‌متري خواهد بود.

جرمگير اولتراسونيك (ultrasonic cleaner)

متخصصين دندانپزشكي از جرمگير اولتراسونيك براي برداشتن جرم از روي دندان‌ها استفاده مي‌كنند. اين ابزار دندانپزشكي يك دستگاه از بين بردن جرم دندان است و ارتعاشاتي توليد مي‌كند كه براي انسان قابل شنيدن است.

الواتورهاي دندانپزشكي (Dental elevators)

دندانپزشكان از الواتورهاي دنداني كه بخشي از تجهيزات جراحي دندان هستند، به عنوان تكيه‌گاه براي كشيدن دندان استفاده مي‌كنند. وظيفه اصلي الويتورهاي دنداني، بلند كردن دندان‌ها در حفره‌هاي خود قبل از انجام عمل كشيدن دندان، براي جلوگيري از آسيب به محل كشيدن است. سه مدل الويتور دنداني وجود دارند:

الويتورهاي Cryer (Cryer elevators)

اين نوع الويتور داراي يك نوك تيز است و نيروهاي چرخشي ايجاد مي‌كند. هنگامي‌كه در استخوان بين سپتوم درگير مي‌شود، برداشتن ريشه مزيال يا ديستال دندان آسياب فك پايين به راحتي صورت مي‌گيرد.

الويتورهاي Warwick-James (Warwick-James elevators)

اين الويتورهاي دنداني مجموعه‌اي از سه دستگاه هستند. راست، منحني چپ و منحني راست كه هر كدام كاربرد مخصوص به خود را دارند.

الويتورهاي Coupland (Coupland elevators)

اين الويتورها معمولا در مجموعه‌اي از سه اندازه وجود دارند و با ايجاد فضاي بيشتر، مي‌توان از اندازه بزرگ‌تري براي بالا بردن بيشتر دندان استفاده كرد.

سرنگ هوا و آب (air water syringe)

همانطور كه از نام آن مشخص است، هوا و آب چيزي است كه از اين سرنگ خارج مي‌شود. اين ابزار دندانپزشكي به دستيار دندانپزشك اجازه مي‌دهد تا آب يا هوا را به داخل دهان تزريق كند.

اجكتور بزاق (saliva ejector)

اجكتور بزاق براي از بين بردن بزاق يا آب اضافي از دهان در طي اقدامات دندانپزشكي است. اين ابزار ديگري است كه بسياري از بيماران در مطب دندانپزشك خود، با آن آشنا هستند. در طول درمان، بزاق معمولا در دهان جمع مي‌شود. از اين رو، اين ابزار براي خارج كردن يا مكيدن بزاق از حفره دهان ضروري است.

پريوتوم ها و لوكساتورها (Periotomes and luxators)

اين ابزارهاي ظريف براي برش رباط پريودنتال استفاده مي‌شود و به عنوان يك گوه براي گسترش سوكت بكار مي‌روند. اين ابزارها بين دندان و سوكت قرار داده مي‌شوند و در اطراف دندان حركت مي‌كنند تا ضمن اعمال فشار ملايم اپيكال، فضايي را براي استفاده از الويتور و فورسپس ايجاد كنند.

در جايي كه راس ريشه در داخل سوكت مي‌شكند، يك الويتور ريشه‌كن براي صاف كردن نوك اپيكال مفيد است. همچنين در مواقعي كه جراح در يافتن نقطه كاربرد قطعي تلاش مي‌كند، ممكن است براي بهبود دسترسي نياز به برداشتن استخوان در سطح نوك ريشه اپيكال باشد. اين ابزارهاي ظريف داراي يك منحني خلفي در انتهاي كار هستند، كه امكان استفاده موفقيت‌آميز را فراهم مي‌كند.

تكيه گاه هاي دهان (Byte blocks)

تكيه گاه‌هاي دهان يا بلوك‌هاي بايت در دهان قرار مي‌گيرند تا دندان‌ها را از هم جدا نگه دارند. برخي از روش‌هاي جراحي دهان، بيماران را ملزم مي‌كند كه دهان خود را براي مدت طولاني باز نگه دارند. استفاده از تكيه گاه‌هاي دهان در بين تجهيزات جراحي دندان، به بيماران اين امكان را مي‌دهد كه آنها را گاز بگيرند، بنابراين مجبور نيستند دهان خود را در طول مدت عمل باز نگه دارند.

جمع كننده ها (retractor)

اين ابزارها از جمله تجهيزات جراحي دندان هستند كه ساختارهاي بافت نرم، مانند فلپ‌هاي برجسته را جمع مي‌كنند. پس زدن زبان، براي رسيدن به بافت‌هاي نرم براي انجام بهينه عمل جراحي ضروري است. رتركتورهايي كه معمولا مورد استفاده قرار مي‌گيرند شامل جمع‌كننده‌هاي Lack، Laster، Bowdley Henry، Minnesota، Austin و Kilner مي‌شوند كه مي‌توانند در موقعيت‌هاي باليني مختلف مورد استفاده قرار گيرند.

جمع كننده Lack (lac retractor)

اين جمع‌كننده به ثابت نگه داشتن  زبان كمك مي‌كند و ديد دندانپزشك را بهبود مي‌بخشد.

جمع كننده Laster (Laster retractor)

اين ابزار مي‌تواند هنگام كشيدن دندان‌هاي آسياب سوم فوقاني براي جمع كردن بافت‌هاي نرم و هدايت نور به سمت عقب و به طرف ناحيه توبروزيته فك بالا مفيد باشد.

جمع كننده‌ هاي Bowdler Henry Rack، Minnesota يا Austin (Bowdler Henry Rack، Minnesota or Austin retractor)

اين موارد اغلب در طول جراحي براي جمع كردن فلپ موكوپريوستئال باكال، كمك به ديد، دسترسي و در عين حال جلوگيري از آسيب به فلپ استفاده مي‌شوند.

جمع كننده Kilner (kilner retractor)

اين نوع از جمع‌كننده‌ها به طور معمول براي جمع كردن گونه‌ها يا لب‌ها استفاده مي‌شود و دسترسي به ميدان جراحي در حفره دهان را بهبود مي‌بخشد.

هندپيس مستقيم جراحي (Direct surgical handpiece)

يك هندپيس مستقيم جراحي كه هوا را از داخل محل جراحي خارج نمي‌كند، مي‌تواند براي برش دندان‌ها و برداشتن استخوان، در صورت لزوم استفاده شود. استفاده از هندپيسي كه هوا را خارج نمي‌كند براي جلوگيري از آمفيزم جراحي استفاده مي‌شود و بايد با سالين استريل خنك شود.

ساكشن (suction)

ساكشن يكي از كاربردي‌ترين تجهيزات جراحي دندان، براي تسهيل ميدان ديد شفاف براي مشاهده كامل محل جراحي و جلوگيري از بلع يا آسپيراسيون توسط بيمار، ضروري است. ساكشن‌هاي مختلفي وجود دارند كه Frazier و Yankaeur دو نوعي هستند كه بيشتر در روش‌هاي جراحي دهان استفاده مي‌شوند.

ساكشن Yankauer (yankauer suction)

اين ساكشن معمولا يك لوله پلاستيكي است كه كه ظاهري ساده‌ تر از ساكشن Frazier دارد و براي خارج كردن بزاق، خون‌آبه و غيره استفاده مي‌شود.

 ساكشن Frazier (Frazier suction)

معمولا يك نوك مكش فلزي دارد. ساكشن Frazier در طي مراحل جراحي مانند كشيدن دندان كاربرد دارد. اين ساكشن داراي يك خميدگي در شفت است كه دسترسي به ساختارهاي عميق‌تر، از جمله ناحيه آپيكال سوكت‌هاي استخراج را آسان‌تر مي‌كند. سوراخي كه در آن وجود دارد را مي‌توان با انگشت مسدود كرد تا در صورت نياز مكش قوي‌تري ايجاد شود. در مقايسه با بافت‌هاي سخت، معمولا در بافت‌هاي نرم مكش سبك‌تر مورد نياز است.

بخيه (stitch)

بسته به روش و ترجيح پزشك مي‌توان از مواد بخيه مختلفي استفاده كرد. اين بخيه‌ها را مي‌توان به قابل جذب يا غيرقابل جذب تقسيم كرد. بخيه‌هاي قابل جذب شامل بخيه‌هايي هستند كه از پلي ديوسانون و پلي گليكوليك اسيد ساخته شده‌اند. بخيه‌هاي غير قابل جذب عبارتند از آنهايي كه از ابريشم، پلي آميدها و پلي استرها ساخته شده‌اند. بخيه‌هاي قابل جذب بيشتر براي عمل‌هاي جراحي دهان استفاده مي‌شوند.

سوزن هاي بخيه (Suture needles)

سوزن‌هاي بخيه، بسته به اندازه و عمق بافتي كه بسته مي‌شود در اشكال، اندازه‌ها و آلياژهاي مختلف موجود هستند. سوزن بخيه در يك نگهدارنده بخيه نگه داشته مي‌شود كه به عبور سوزن از بافت‌هاي نرم كمك مي‌كند. آنها اغلب نگهدارنده‌هاي بخيه را قفل مي‌كنند تا سوزن را ايمن نگه دارند. نگهدارنده بخيه تقريبا به اندازه يك سوم از محل جوش تا نوك سوزن را نگه مي‌دارد تا از شكستگي، خم شدن و پيچش آن جلوگيري شود.

قيچي (scissor)

انواع قيچي‌ها در شكل‌ها و اندازه‌هاي مختلف وجود دارند و براي برش بافت‌هاي نرم، بخيه‌ها و موادي مانند سلولز قابل جذب اكسيد شده و همچنين براي تشريح بافت‌ها استفاده مي‌شوند. قيچي‌هاي مختلف كاربردهاي متفاوتي دارند. به عنوان مثال، قيچي منحني مك ايندو براي تشريح و برش بافت مطلوب است. قيچي مايو مي‌تواند داراي تيغه‌هاي منحني يا مستقيم باشد و اغلب براي برش بافت‌ها و بخيه‌ها استفاده مي‌شود.

دسته و تيغه چاقوي جراحي (Handle and blade of a surgical knife)

چاقوي جراحي براي برخي از اعمال جراحي دهان، مانند بالا بردن فلپ موكوپريوستال، مورد نياز است. معمولا در دسته بارد پاركر از ۱۵ تيغه استفاده مي‌شود. همچنين مي‌توان از چاقوي جراحي براي انجام بيوپسي‌هاي داخل دهاني برش، استفاده كرد. معمولا ابتدا برش تحتاني ايجاد مي‌شود تا ديد به دليل خونريزي مخفي نشود. سپس از فورسپس بافتي، براي بلند كردن نمونه و انتقال آن به محيط مناسب استفاده مي‌شود. چاقوي جراحي ابزار انتخابي هنگام برش و تخليه آبسه‌هاي داخل دهاني و خارج دهاني نيز است.

هموستات (Hemostat)

اين وسيله براي نگه داشتن ايمن وسايل كوچك، بستن رگ‌هاي خوني و برداشتن تكه‌هاي كوچك دندان يا استخوان به كار مي‌رود. هموستات‌ها كه جزو تجهيزات جراحي دندان هستند در دو نوع زاويه‌دار و صاف، با دسته‌هاي قفل كننده و قيچي مانندي هستند. اين ابزار تقريبا در تمام انواع جراحي‌هاي دندان بكار مي‌رود.

 

https://drshamsdentist.com/%D9%85%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5-%D8%A7%DB%8C%D9%85%D9%BE%D9%84%D9%86%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA/

 

رانژور (Rangor)

اين ابزار در بين تجهيزات جراحي دندان، براي برش استخوان، لبه‌هاي تيز تاج آلوئول را پس از كشيدن خارج مي‌كند. و براي كانتور بهتر برآمدگي آلوئولي، اگزوستوزها را از بين مي‌برد و انواع مختلفي دارد. رانژور وسيله‌اي است كه براي برداشتن لبه‌هاي تيز استخواني دندان پس از كشيدن آن استفاده مي‌شود. شكل ظاهري رانژور شبيه انبردست با لبه‎‌هاي تيز است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۴ بهمن ۱۴۰۲ ] [ ۰۷:۵۳:۵۰ ] [ NOORA ] [ نظرات (0) ]

اتوكلاوها با استفاده از بخار تحت فشار براي كشتن باكتري ها و ساير ميكروارگانيسم ها كار مي كنند.قيمت اتوكلاو ازمايشگاهي  بخار از جوشاندن آب ايجاد مي شود و فشار با آب بندي محفظه اتوكلاو ايجاد مي شود. اين تركيب بخار و فشار محيطي را ايجاد مي كند كه براي اكثر ميكروارگانيسم ها كشنده است.

اتوكلاوها در اشكال و اندازه هاي مختلفي براي پاسخگويي به نيازهاي مختلف استريليزاسيون وجود دارند. رايج ترين نوع اتوكلاو اتوكلاو محفظه اي است كه براي استريل كردن تجهيزات و لوازم مورد استفاده قرار مي گيرد. اتوكلاوهاي محفظه اي مي توانند از بالا يا از جلو باشند و در اندازه هاي مختلف موجود هستند.
نوع ديگر اتوكلاو اتوكلاو جابجايي گرانشي است كه از نيروي جاذبه براي پر كردن محفظه با بخار استفاده مي كند. اين نوع اتوكلاو اغلب براي استريل كردن سريع و آسان اقلام كوچك استفاده مي شود.
نوع سوم اتوكلاو اتوكلاو فلاش است كه از بخار پرفشار براي استريل كردن سريع اقلام استفاده مي كند. اتوكلاوهاي فلش اغلب در تنظيمات پزشكي براي استريل كردن ابزار جراحي و ساير تجهيزات استفاده مي شوند.
مزايا و معايب هر نوع اتوكلاو
سه نوع اتوكلاو وجود دارد: خشك، مرطوب و بخار. هر نوع اتوكلاو مزايا و معايب خاص خود را دارد.
اتوكلاوهاي خشك از هواي گرم براي استريل كردن تجهيزات استفاده مي كنند. مزيت اتوكلاوهاي خشك اين است كه احتمال آسيب كمتري به تجهيزات ظريف نسبت به اتوكلاوهاي مرطوب يا بخار دارند. از معايب اتوكلاوهاي خشك مي توان به اين واقعيت اشاره كرد كه استريل كردن تجهيزات بيشتر طول مي كشد و براي عملكرد صحيح آنها به تهويه خاصي نياز دارند.
اتوكلاوهاي مرطوب از گرماي مرطوب براي استريل كردن تجهيزات استفاده مي كنند. اتوكلاوهاي مرطوب سريعتر از اتوكلاوهاي خشك هستند، اما در صورت بالا بودن دما مي توانند به تجهيزات ظريف آسيب برسانند.
اتوكلاوهاي بخار از بخار تحت فشار براي استريل كردن تجهيزات استفاده مي كنند. اتوكلاوهاي بخار سريعترين نوع اتوكلاوها هستند، اما براي عملكرد صحيح به تهويه خاصي نياز دارند.

اتوكلاو كلاس b يا به اصطلاح دندانپزشكي دستگاهي است كه تجهيزات و لوازم را با قرار دادن آنها در معرض بخار فشار بالا استريل مي كند. اين نوع اتوكلاو معمولاً در محيط هاي بهداشتي استفاده مي شود، زيرا در كشتن باكتري ها، ويروس ها و قارچ ها موثر است. در حالي كه اتوكلاوهاي كلاس b بيشتر براي مقاصد پزشكي استفاده مي شوند، مي توانند در صنايع ديگر مانند خدمات غذايي يا خالكوبي نيز استفاده شوند. اگر قصد خريد اتوكلاو كلاس b را براي كسب و كار خود داريد، براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد نحوه عملكرد آنها و مواردي كه هنگام خريد بايد به دنبال آن باشيد، به ادامه مطلب مراجعه كنيد.
براي اطمينان از اينكه مركز شما تمام فرآيندهاي استريل سازي مورد نياز براي اتوكلاوهاي كلاس B را برآورده مي كند، مهم است كه ابتدا دقيقاً بفهميد كه اتوكلاو كلاس B چيست. اتوكلاو كلاس B يك اتوكلاو است كه از حرارت خشك براي استريل كردن ابزار و تجهيزات استفاده مي كند. دماي داخل اتوكلاو كلاس B بايد حداقل به 160 درجه سانتيگراد (320 درجه فارنهايت) برسد تا مواد داخل آن به درستي استريل شوند.

در درجه اول مي توان گفت كه اتوكلاو به ۴ سبك كلي قابل تقسيم است. اين ۴ مدل در ادامه به طور مختصر توضيح داده خواهد شد:

اتوكلاو دندانپزشكي

۱- اتوكلاو دندانپزشكي: در دسته هاي روميزي، افقي و... تهيه مي‌شود. سرعت مولد بخار آن بالاست. امكاناتي چون فيلتر هپا، شير اطمينان، پمپ، وكيوم، مهر استاندارد، تاييديه اداره تجهيزات پزشكي، گارانتي و... است.

اتوكلاو آزمايشگاهي

۲- اتوكلاو آزمايشگاهي: از سايز ۱۰ تا ۱۰۰ ليتر توليد و عرضه مي‌شود. جنس بدنه و مخزن و.. همگي از استيل است. برد ديجيتالي دارد. داراي فناوري pwm  است. مصرف انرژي آن بهينه است وتوانايي دارد تا سطح آب موجود را كنترل نمايد. داراي گواهي مطمئن است و نگهداره آن ضد باكتري و نشكن بوده و گارانتي خدمات پس از فروش خوبي به همراه دارد.

اتوكلاو بيمارستاني

۳- اتوكلاو بيمارستاني: در ابعادي از ۲۰۰ تا ۳۰۰ ليتر توليد و به بازارعرضه مي‌شود. داراي برد الكترونيكي ديجيتال است و دمايي مابين ۱۲۱ تا ۱۳۴ درجه سانتي گراد براي كار با اين ابزار مطلوب خواهد بود. اين ابزارسه فاز و تك يا دو دهنه است. پرشر آن مكانيكي است و مانند مدل قبلي شير اطمينان و گواهي كاركرد اطمينان بخش از كشور ايتاليا را به همراه دارد. مجهز استاندارد مديريت كيفيت در زمينه تجهيزات پزشكي را از آن خود كزده است. به فيلتربيولوژي است.(هپا). گارانتي و خدمات پس از فروش خوبي دارد.

https://hakimazma.com/%d8%af%d8%b3%d8%aa%da%af%d8%a7%d9%87/%d8%a2%d9%88%d9%86/

 

اتوكلاو كلينيكال

۴- اتوكلاو كلينيكال: درب آن هم به صورت دستي و هم اتوماتيك باز مي‌شود. تمام استيل است، ضد خش و داراي خشك كن مجزاست. برد الكترونيكي فارسي و هوشمند دارد كه خطاهاي لازم را اعلام نمايد. قابليت اين را دارد كه با اتصال به پورت يو اس پي و پرينتر، اطلاعات لازم را گزارش دهد. از طريق سنسورهاي تعبيه شده در آن كيفيت آب تست مي‌گردد. روند و سيكل بسيار خوب و سريعي دارد. داراي شير اطمينان، تست نفوذ بخار يا نشتي بخار، مهر استاندارد و... است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۴ بهمن ۱۴۰۲ ] [ ۰۴:۱۱:۰۶ ] [ NOORA ] [ نظرات (0) ]

در آزمايشگاه‌ها، استفاده از تجهيزات حرارتي براي تنظيم دما و ايجاد شرايط آزمايشي مورد نياز، امري بسيار اساسي است. سكوبندي ازمايشگاهي هات پليت يكي از تجهيزات معروف در اين حوزه است. با استفاده از هات پليت، مي‌توان دما را به طور دقيق كنترل كرده و نمونه‌ها و محلول‌ها را در دماهاي مورد نظر گرم كرد يا سرد نمود.

هات پليت، يكي از تجهيزات آزمايشگاهي در علوم پزشكي است كه مي توان از شركت آركا راد تجارت AZONAX تهيه نماييد. اين شركت، با ارائه خدمات مشاوره و فروش تجهيزات، مواد شيميايي و محيط‌هاي كشت، در حوزه آموزشي و دانشگاهي پيشرو است.

در صورتي كه شما به دنبال بيشترين اطلاعات درباره هات پليت هستيد، توصيه مي‌شود، مطالب اين مقاله را مطالعه فرماييد. در صورت نياز به راهنمايي بيشتر با پشتيباني شركت آركا راد تجارت AZONAX تماس حاصل فرماييد.

تعريف هات پليت

هات پليت به عنوان يكي از تجهيزات آزممايشگاهي حرارتي، در آزمايشگاه براي گرم كردن نمونه‌ها و علاوه بر آن انجام واكنش‌هاي مختلف شيميايي مورد استفاده قرار مي گيرد. فعاليت‌هاي متعددي براي هات پليت وجود دارد كه به طور كلي شامل گرم كردن و حرارت دادن به سطح صاف با استفاده از عناصر گرمايشي مي‌شود. همچنين، در بعضي موارد از هات پليت براي هم زدن و تركيب كردن محلول‌ها نيز استفاده مي‌شود.

•    هات پليت آزمايشگاهي يك دستگاه پايه در آزمايشگاه است و بيشتر براي گرم كردن با دماهاي دقيق در زمينه‌هاي شيمي و بيولوژي استفاده مي‌شود. اين دستگاه‌ها در تمام آزمايشگاه‌هاي تحقيقاتي و صنعتي، مؤسسات دانشگاهي و كارخانه‌هاي توليدي مورد استفاده قرار مي‌گيرند.

•    هات پليت الكتريكي آزمايشگاهي به عنوان وسيله‌اي گرمايشي در آزمايشگاه‌ها استفاده مي‌شود. اين دستگاه‌ها در فناوري كنترل دما براي گرم كردن انواع ظروف آزمايشگاهي مانند حمام‌هاي گرمايشي، فلاسك‌هاي ارلن، بشر، فلاسك‌هاي تقطير و فلاسك‌هاي گرد استفاده مي‌شوند.

•    هات پليت ساده شبيه به يك صفحه معمولي اجاق گاز يا اجاق آشپزخانه با يك ميدان گرمايش گرد است. سطح گرمايش به وسيله عناصر گرمايشي مانند مقاومت‌هاي الكتريكي يا بخار ساخته مي‌شود. همچنين، همزن مغناطيسي اضافي (همچنين به عنوان همزن گرمايشي شناخته مي‌شود) قرار داده مي‌شود تا با استفاده از ميله‌هاي همزن مغناطيسي، گردش سيال را در ظروف گرم شده كنترل كرده و توزيع گرما را بهبود بخشيد.

 

تقسيم بندي هات پليت از نظر طراحي

هات پليت‌ها از لحاظ طراحي صفحات، انواع مختلفي دارند:

1. هات پليت با همزن مغناطيسي: برخي از هات پليت‌ها داراي همزن مغناطيسي دروني هستند كه علاوه بر گرم كردن مايعات و پخش حرارت، قابليت همزني محلول را نيز دارند. اين نوع هات پليت به دليل داشتن همزن در داخل خود، نياز به همزن خارجي را از بين مي‌برند و براي انجام آزمايش‌هاي شيميايي كه نياز به همزني محلول دارند، بسيار مورد استفاده قرار مي‌گيرند.

2. سطوح هات پليت: سطح هات پليت‌ها ممكن است از جنس‌هاي مختلفي مانند آلومينيوم يا سراميك باشد. انتخاب هات پليت مناسب بستگي به موادي دارد كه قصد گرم كردن آن‌ها را داريد. همچنين، ويژگي‌هاي انتقال حرارت سطح نيز بايد در نظر گرفته شود و اگر قصد داريد دماي بالا را ايجاد كنيد، بهتر است يك هات پليت با خواص انتقال حرارت مناسب انتخاب كنيد.

3. هات پليت با خروجي و ورودي ديجيتال: برخي از هات پليت‌ها داراي خروجي ورودي ديجيتال براي ترموكوپل هستند كه به شما امكان مي‌دهد مستقيماً دما را كنترل كنيد. و حتي در صورتيكه دما از مقدار خاصي بيشتر شود، به صورت اتوماتيك و خودكار خاموش خواهد شد. اين ويژگي‌ها مي‌توانند بهبود فرآيند و ايمني كار شما را تضمين كنند.

به طور خلاصه، هات پليت‌ها از لحاظ طراحي صفحات مي‌توانند داراي همزن مغناطيسي، سطوح مختلف و خروجي و ورودي ديجيتال با ويژگي‌هاي ايمني داخلي باشند. انتخاب مناسب هات پليت با توجه به نيازهاي شما به آزمايشگاه و فرآيندهاي شيميايي مربوطه بستگي دارد.

كاربرد هات پليت

دستگاه هات پليت يكي از ابزارهاي كاربردي است كه در بيشتر آزمايشگاه‌ها و محيط‌هاي تحقيقاتي استفاده مي‌شود. مهمترين كاربردهاي دستگاه هات پليت عبارتند از:

1. آزمايشگاه سيتولوژي: دستگاه هات پليت به عنوان يك ابزار اصلي در آزمايشگاه سيتولوژي استفاده مي‌شود. با استفاده از اين دستگاه، مي‌توان نمونه‌هاي سلولي را در دماهاي مختلف گرم كرده و تغييراتي كه در رشد و تكثير سلول‌ها رخ مي‌دهد را بررسي كرد.

2. آزمايشگاه بافت شناسي و آسيب شناسي: در آزمايشگاه‌هاي بافت شناسي و آسيب شناسي، دستگاه هات پليت براي اجراي فرآيندهاي گرمايي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين دستگاه مي‌تواند در تهيه نمونه‌هاي بافتي براي تحليل هاي ميكروسكوپي به كار گرفته شود.

3. مراكز آموزشي و دانشگاهي: دستگاه هات پليت در مراكز آموزشي و دانشگاهي براي آموزش و اجراي آزمايشات مختلف استفاده مي‌شود. 

4. آزمايشگاه‌هاي تحقيقاتي و صنعتي: دستگاه هات پليت در آزمايشگاه‌هاي تحقيقاتي و صنعتي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين دستگاه مي‌تواند در تحقيقات علمي و توليد صنعتي محصولات بيولوژيكي مورد استفاده قرار بگيرد.

5. موسسات دانشگاهي و كارخانه‌هاي توليدي: دستگاه هات پليت در موسسات دانشگاهي و كارخانه‌هاي توليدي براي اجراي آزمايشات و فرآيندهاي حيات شناسي استفاده مي‌شود. اين دستگاه مي‌تواند به عنوان يك ابزار كمكي در توليد و كنترل كيفيت محصولات بيولوژيكي استفاده شود.

دسته بندي هات پلت از نظر شكل

هات پليت، يك تجهيز آزمايشگاهي است كه براي گرم كردن نمونه‌ها استفاده مي‌شود. اين تجهيزات با توجه به كاربردهاي مختلف، در انواع و اشكال مختلفي طراحي شده‌اند. بعضي از انواع هات پليت بر اساس شكل صفحه گرمكن آنها عبارتند از:

1. هات پليت با صفحه گرمكن مربع: در اين نوع، صفحه گرمكن داراي شكل مربع است. اين نوع هات پليت براي گرم كردن نمونه‌هايي كه به يك منطقه مركزي نياز دارند، مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

2. هات پليت با صفحه گرمكن مستطيل: اين نوع هات پليت داراي صفحه گرمكني با شكل مستطيلي است. از آن براي گرم كردن نمونه‌هايي كه نياز به منطقه گرم بزرگتري دارند، استفاده مي‌شود.

3. هات پليت با صفحه گرمكن گرد: اين نوع هات پليت داراي صفحه گرمكني با شكل گرد است. امروزه اين نوع هات پليت در بازار به صورت رايج وجود دارد و براي گرم كردن نمونه‌هاي كوچك تا متوسط استفاده مي‌شود.

با توجه به اين كه هر نوع هات پليت براي كاربردهاي خاصي طراحي شده است، مي‌توانيد براساس نيازهاي خود، نوع مناسبي را براي استفاده در آزمايشگاه انتخاب كنيد.

انواع هات پلت مناسب آزمايشگاه

انواع هات پليت براي آزمايشگاه عبارتند از:

1. هات پليت معمولي:
   - صفحه آلومينيومي: براي استفاده در تجهيزات با مقاومت بالا و دماهاي بالا مناسب است.
   - صفحه سراميكي: مقاوم در برابر مواد شيميايي و قابليت تميز كردن در دماهاي بالا را داراست.

2. هات پليت استيرر يا همزن هاي مغناطيسي:
   - صفحه فولاد ضد زنگ: براي همزني آسان و انتقال جريان الكتريكي مناسب است.
   - صفحه سراميكي: براي تيتراسيون و كارهايي كه نياز به رنگ هاي واضح دارند، مناسب است و مقاوم در برابر مواد شيميايي است.

به طور كلي، هات پليت‌ها بر اساس مواد ساخته شده و شرايط خاصي كه دارند، براي كاربردهاي خاص در آزمايشگاه طراحي مي‌شوند. انتخاب هات پليت مناسب بسته به نيازهاي آزمايشگاه و خصوصيات مورد نياز آزمايش‌ها صورت مي‌گيرد.

طرز كار هات پليت

جهت بكارگيري از هات پليت آزمايشگاهي و همچنين گرم كردن نمونه‌ها در ظروف شيشه اي، به صورت زير عمل مي كنند.

1. روش معلق سازي:
   - قرار دادن ظروف شيشه اي در بالاي صفحه هات پليت بدون تماس مستقيم با آن.
   - در اين روش، حرارت به ظروف منتقل مي شود اما تماس مستقيم با صفحه هات پليت ندارد.
   - كاربرد اين روش براي آزمايشاتي است كه دماي كمتر از دماي جوش نياز دارند مورد استفاده قرار مي گيرد.

 

https://hakimazma.com/%d8%af%d8%b3%d8%aa%da%af%d8%a7%d9%87/%da%a9%d9%88%d8%b1%d9%87/

 

2. روش سرپا كردن ورق قلع:
   - قرار دادن ظروف شيشه اي بالاي صفحه هات پليت و پوشاندن آنها با ورقه قلعي.
   - ورقه قلعي از بالاي ظرف شروع شده و تا پايين دستگاه هات پليت پوشانده مي شود.
   - با اين روش، حرارت به ظروف منتقل مي شود و همچنين بخش‌هاي ديگر هات پليت نيز پوشانده مي شوند.
   - اين روش براي گرم كردن ظروف شيشه اي در دماهاي بالا بسيار مناسب است.

در هر دو روش، هات پليت آزمايشگاهي بايد به طور دقيق تنظيم شود و از روشنايي و ايمني لازم برخوردار باشد. همچنين قبل از استفاده، دستورالعمل توليدكننده را مطالعه كنيد و كاربردها و محدوديت‌هاي هر روش را به خوبي مطالعه فرماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۳ بهمن ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۲۶:۲۴ ] [ NOORA ] [ نظرات (0) ]

شيكر آزمايشگاهي قطعه اي از تجهيزات آزمايشگاه است كه براي مخلوط كردن يا هم زدن مواد در يك لوله يا فلاسك با تكان دادن آن ها استفاده مي شود.هود لامينار  اين وسيله عمدتا در زمينه هاي شيمي و زيست شناسي استفاده مي شود. يك شيكر حاوي يك تخته نوساني است كه براي قرار دادن فلاسك ها، ليوان ها يا لوله هاي آزمايش استفاده مي شود.
اين دستگاه ها از محفظه اي شامل موتور و پنل هاي كنترل تشكيل شده اند كه بر روي آن يك سكوي همزن وصل شده است. اين پلت فرم ممكن است شيارهاي ساده اي براي حمايت از فلاسك ها و لوله ها به صورت افقي در حين حركت دستگاه داشته باشد. يا ممكن است داراي نگهدارنده هاي سبك باشد كه نمونه را به صورت عمودي نگه مي دارد.
برخلاف ميكسرهاي آزمايشگاهي، شيكرها معمولا مواد نمونه را دست نخورده باقي مي‌گذارند، هر چند مخلوط شده باشند.

نحوه استفاده از انواع شيكر آزمايشگاهي

انواع مختلف شيكرهاي آزمايشگاهي با نوعي كنترل دما براي جوجه كشي، تقويت يا تاخير در واكنش ها يا حفظ استاز در دسترس هستند. در ادامه به بررسي و نحوه استفاده از آن ها مي پردازيم:

لرزاننده گرداب 

لرزاننده گردابي توسط جك اي كرافت و هارولد دي كرافت در سال 1962 اختراع شد. اين يك دستگاه معمولا كوچك است كه براي تكان دادن يا مخلوط كردن ويال هاي كوچك مواد مايع استفاده مي شود.
 برجسته ترين ويژگي آن اين است كه با قرار دادن ويال روي پلت فرم شيكر و روشن كردن آن توسط كاربر كار مي كند. بنابراين، ويال همراه با پلت فرم تكان داده مي شود. لرزاننده گردابي از نظر تنظيم سرعت بسيار متغير است، زيرا سرعت تكان دادن را مي توان به طور مداوم در حين تكان دادن با چرخاندن يك سوئيچ تغيير داد.

شيكر پلت فرم 

شيكر پلت فرم داراي يك تخته ميز است كه به صورت افقي نوسان مي كند. مايعاتي كه بايد هم زده شوند در ليوان‌ها، شيشه‌ها يا فلاسك‌هاي ارلن كه روي ميز قرار مي‌گيرند يا گاهي در لوله‌هاي آزمايش يا ويال‌هايي كه در سوراخ‌هايي در صفحه قرار مي‌گيرند، نگهداري مي‌شوند. 
شيكرهاي پلت فرم را مي توان با سيستم هاي ديگر مانند ميكسرهاي چرخشي براي سيستم هاي كوچك تركيب كرد. اين ها به گونه اي طراحي شده اند كه در خود آزمايشگاه ها با تجهيزات علمي منبع باز توليد شوند.


لرزاننده مداري 

شيكر آزمايشگاه مداري داراي حركت تكان دهنده دايره اي با سرعت آهسته (25-500 دور در دقيقه) است. براي كشت ميكروب ها، لكه هاي شستشو و اختلاط عمومي مناسب است. برخي از ويژگي هاي آن اين است كه لرزش ايجاد نمي كند و در مقايسه با ساير انواع شيكر حرارت كم توليد مي كند كه آن را براي كشت ميكروب ها ايده آل مي كند. علاوه بر اين، مي توان آن را با قرار دادن در دستگاه جوجه كشي تغيير داد تا به دليل دماي پايين و ارتعاشات آن، يك شيكر جوجه كشي ايجاد شود.


شيكر انكوباتور 

شيكر جوجه كشي (يا شيكر حرارتي) را مي توان تركيبي از انكوباتور و شيكر در نظر گرفت. اين شيكر توانايي تكان دادن دارد و در عين حال شرايط بهينه را براي انكوباتور ميكروب ها يا تكثير DNA حفظ مي كند. اين تجهيزات بسيار مفيد است، زيرا براي رشد يك سلول، به اكسيژن و مواد مغذي نياز دارد كه بايد تكان داده شوند تا بتوانند به طور مساوي در محيط كشت توزيع شوند. 
هركسي كه از شيكر انكوباتور (شيكر حرارتي) براي رشد مخمر يا باكتري در آزمايشگاه استفاده مي كند، بايد مراقب باشد كه در شرايط معمولي كه در آزمايشگاه با آن مواجه مي شويم، سرعت انتشار اكسيژن از فاز گازي به فاز مايع تكان داده شده براي حفظ آن بسيار كند است. با سرعتي كه اكسيژن مصرف مي‌شود، به‌عنوان مثال E coli تقسيم هر نيم ساعت يا S cerevisiae هر ساعت تقسيم مي‌شود. اگر محقق اكسيژن را در فلاسك شيكر روي تكان دهنده اندازه گيري كند - براي مثال از نظر پلاروگرافي - در اواسط فاز نمايي رشد، غلظت اكسيژن محلول صفر خواهد شد.

ويژگي هاي ضروري يك شيكر آزمايشگاه مناسب

 

  • سيستم محرك متضاد سه گانه 
  • سنسور عدم تعادل
  • سيستم كنترل كاربر پسند
  • براي ايمني ساخته شده است.
  • عملكرد لرزش عالي
  • پلت فرم قابل تعويض
  • سيستم هشدار كافي
  • ظرفيت بزرگ با ابعاد بهينه
  • قابل برنامه ريزي
  • پورت براي دسترسي آسان

نحوه نگهداري از دستگاه

شيكرها بخش حياتي آزمايشگاه هستند؛ زيرا اغلب در روش‌هاي تكان دادن براي كاربردهاي مختلف استفاده مي‌شوند. پرسنل آزمايشگاه بايد قبل از كار با آن ها آموزش ببينند تا از حوادث جلوگيري كرده و به افزايش طول عمر آن ها كمك كنند. 
براي اطمينان از ايمني، به اين نكات توجه داشته باشيد و در عين حال عمر شيكر آزمايشگاه را طولاني تر كنيد.

 

نصب ايمن

شيكر آزمايشگاه بايد همانطور كه در دفترچه راهنماي كاربر توضيح داده شده نصب شود. اگر دستورالعمل هاي نصب رعايت نشود، ممكن است آسيب به تجهيزات و آسيب هاي شخصي رخ دهد.
سعي نكنيد تكان دهنده را خودتان بلند كنيد.
شيكر را روي ميز يا نيمكتي قرار دهيد كه بتواند وزن شيكر و تمامي لوازم جانبي آن را تحمل كند.
شيكر را در نزديكي پريز برقي قرار دهيد كه با الزامات پلاك نام دستگاه مطابقت دارد.
از فاصله دور دستگاه براي انتقال هواي آزاد و حركت آزاد سكو اطمينان حاصل كنيد.

الزامات عمومي ايمني 

  • لرزشگير نبايد فراتر از دماي محيط مشخص شده براي عملكرد كار كند. 
  • با شيكر بدون نصب پلت فرم كار نكنيد.
  • فقط پرسنل آزمايشگاهي واجد شرايط و آموزش ديده مجاز به كار با شيكر هستند. 
  • پرسنل آزمايشگاه بايد از لباس مناسب، دستكش ايمني و ماسك صورت استفاده كنند تا هنگام كار با كشت هاي ميكروبيولوژيكي و مواد شيميايي از ايمني اطمينان حاصل شود. 
  • در صورت بروز دود و سوختن، بلافاصله شيكر آزمايشگاه را خاموش كرده و بررسي كنيد.
  • سيم برق را در هنگام قطع برق/عملكرد براي جلوگيري از تصادف، از منبع تغذيه جدا كنيد.
  • محصولاتي كه قابل اشتعال هستند نبايد استفاده شوند؛ زيرا شيكر آزمايشگاه ضد انفجار نيست. 
  • لباس هاي گشاد، موها و اعضاي بدن نبايد با قسمت چرخان لرزاننده مداري تماس داشته باشند. 
  • فلاسك ها را بيش از حد پر نكنيد. حجم بيش از حد مي تواند به مجموعه درايو لرزاننده آسيب برساند.

 

نگهداري عمومي

هميشه قبل از انجام هرگونه تعمير و نگهداري از شيكر، آن را خاموش كرده و سيم برق را از منبع تغذيه جدا كنيد.
براي پاك كردن سطوح بيروني شيكر از پارچه مرطوب شده با آب يا هر پاك كننده استاندارد، خانگي يا آزمايشگاهي استفاده كنيد.
نظافت سطوح خارجي و داخلي تجهيزات بايد به صورت هفتگي انجام شود. 
بازرسي كلي سيم كشي هاي برق، سيستم كنترل و سفت شدن پيچ هاي لولا روي هود شيكر جوجه كشي و قطعات متحرك تجهيزات بايد ساليانه انجام شود. 
اگر مواد خطرناك بيولوژيكي روي تجهيزات يا داخل آن ريخته شده است، در صورت نياز، روش هاي ضد آلودگي مناسب را انجام دهيد.

عواملي كه هنگام خريد شيكر آزمايشگاه بايد در نظر گرفت

همان گونه كه گفته شد، شيكر آزمايشگاهي معمولا براي مخلوط كردن آزمايشگاهي يا كمك به رشد كشت استفاده مي شود. بسته به نيازهاي آزمايشي، با سرعت معين و براي مدت زمان مشخصي كار مي كند. به عنوان يك ابزار ضروري در داخل آزمايشگاه، دانستن ويژگي‌ها و گزينه‌هاي مناسب كه متناسب با نيازهاي شما باشد، حياتي است. در اينجا فاكتورهاي كليدي وجود دارد كه به عنوان يك راهنما قبل از خريد شيكر آزمايشگاه استفاده مي شود.
مواردي كه بايد در زمان خريد در نظر گرفت:

https://hakimazma.com/%d9%87%d9%88%d8%af-%d8%a2%d8%b2%d9%85%d8%a7%db%8c%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87%db%8c/%d9%87%d9%88%d8%af-%d8%b4%db%8c%d9%85%db%8c%d8%a7%db%8c%db%8c/

 

  • سيستم درايو سنگين
  • موتور بدون نياز به تعمير و نگهداري
  • ظرفيت بار
  • محدوده سرعت گسترده
  • سيستم كنترل قابل برنامه ريزي و كاربر پسند
  • محدوده دمايي دقيق و گسترده
  • لوازم جانبي و آپشن ها
  • چند پلت فرم قابل تعويض
  • گزينه مقاوم در برابر CO 2
  • محدوده تايمر گسترده
  • ويژگي هاي ارگونوميك
  • پورت هايي براي دسترسي آسان
  • سيستم هشدار كافي
  • اندازه مدار
  • بهره وري انرژي
  • دوره ضمانت
  • خدمات پس از فروش

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۳ بهمن ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۲۴:۲۶ ] [ NOORA ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی